A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
kép

uuserid=1102080356

mondjuk az életben nem fogom használni a skint, de legalább meg lehet majd különböztetni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
nekem tetszik....kicsit szokatlan, de 1 topikban ez még kell is nekem😛 amúgy az sg motort nagyon kedvelem! dehát kell ennyi változatosság!
tetszõs a design =)
holnap lehet még képet rakni? 😄
bujcsik555
uuserid=1180852374kép
uuserid=1180852374

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

jackcsabi
Szerintem is jó + jobb képet lehet betenni 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ability
Opcióként megmarad, ki lehet kapcsolni ha nem tetszik. Mondjuk engem ez a design más topikban kimondottan irritált, de itt nem szaggat, és saját ízlés szerint készült, nekem bejön.
pyrohun
xxx

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

berlinboy6329
Franvé' nincs szerkesztés 😞....Csak azért nem választom az elég jó 5leteim,mert a kivitelezés az nálam top..Azzal nem szarozok,képességeimhez mértem a maxot akarom kihozni magamból,utálom a gagyi munkákat...Ha kell +napokat töltök a gép elõtt órákat,hogy vmit kitaláljak még,h még jobbá tegyem a munkát.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

N1ggA
most ez a nagy szavazó topik része lesz akkor, vagy #40099?

Spread De Love!

berlinboy6329
Hmmm..Nem is tom...Általában semmi ötlet..Ha adnak témát,akkor sem..Néha van mikor beugrik vmi,ami viszont egész jó, úgyhogy nem tom mit válasszak..nincs olyan,h "nem nagyon,de néha beugrik vmi jó".Legyen szinte semmi ötletem,megspékelve azzal,h azért néha vannak nagyon jók.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jackcsabi
Kép
uuserid=1236545979

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

tigeroo
képem
uuserid=1063121092
Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozn

Ability
Az új design-nal tököltem egy kicsit. Sokaknak nem fog tetszeni, de maradtam ennél az erõs fehér, szürkeárnyalatos dolognál. Majd lesz egy 3. féle is. Amúgy sokat alakítottam rajta, lett az alma logó helyett egy ide illõ, aláírás kicsit erõsebb lett, üzenet fejléc lekerekített, topik háttér más, átlátszóság kiszedve, szóval nem szaggat akinek eddig tette volna stb..

Kérek mindenkitõl egy 50x50 pixeles avatar képet ami az új design alatt fog megjelenni. Mindenki töltse fel a galériájába, hogy elérhetõ maradjon.

Mellé még írja ide mindenki az egyedi user azonosítóját. Saját adatlap -> böngészõ címsor (URL sáv), végén uuserid= szám. Az a szám kell.
bár ha azt vesszük, hogy idióta abszurd faszságok terén különösen érdekes ötleteim vannak, lehet hogy inkább a 2.
2. és 3. között
CoolX
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Motoroj
Ha muszáj és megerõltetem magam, akkor kitalálok valamit.

Viszont az általában elég jól szokott sikerülni.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Matt07
Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozni.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

szucsy89
jó ötleteim szoktak lenni, kreatív vagyok sztem😊
tommygear
Rockynhooo
néha vannak jó ötleteim de van h nem valosítom meg õket... változó

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Syerencsere ugy vagyok, hogy meg is csinalom amit eltervezek. pl. az elobb melitett jo videok meg stb..

DJKonya

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

jackcsabi
Nekem úgyszint, de sajna lusta vagyok ahhoz, hogy megvalósítsam :S

Hehe, nekem is mennyi ilyen "kisfilm" összeállt már a fejemben pl. TDU-val, vagy Lotroval, vagy pont éppen nyaralással/barátokkal/családdal kapcsolatban😊

BlackShadow

legjobb példa arra, h zenét hallgatok pl és a fejemben lejátszok ilyen kisfilmeket nyaralásokról készült videókkal meg képekkel.. akkor tök jó megvalósítási ötleteim támadnak, de egyszerûen nincs kedvem nekiülni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jhetedikj
Szinte semmi ötletem / általában másoktól kölcsönzök.:|

anno 1987

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

jackcsabi
Kösz hogy szólsz, ez az a szó amit mindig hibásan írok, nem tudom valahogy így maradt meg bennem hogy az ly, pedig nem :S
Amúgy jó a helyesírásom 😄

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

VRSDM
muszáj : )

u dont have to listen anybody else but me

NEOreg3
Szinte semmi ötletem / csak faszságokon jár a fejem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

jackcsabi

Sajnos túl lusta vagyok...
Na de most elöttem áll egy cél amit mindenképp megfogok valósítani, muszály lesz tennem érte, mert ha nem jön össze semminek se lesz értelme többé...

HöfEE
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani.

kovacsgellert
Ha muszáj és megerõltetem magam, akkor kitalálok valamit

Hegi90

nagyon lusta vagyok 😞((((((

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem erõltetem magam. Csak zenében vagyok kreatív.

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

sb1
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

David2
iskolától adódóan heti szinten muszáj vmit kitalálnom😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

tigeroo
1. és 2. között valahogy. Általában mindíg valami új ötleten jár a fejem, dehát a lustaság miatt sokat nem valósítok meg!
Mondjuk, tavaly elkezdtem egy célt,egy elég nagy változást,és mostmár meg vagyok elégedve magammal mind belsõleg mind külsõleg és pont így képzeltem el az eredményt. Nehéz, de volt kitartásom, és büszke vagyok magamra.
VRSDM
a skin szerintem is maradhatna itt is!
cserélhetõ avatar-al nagyon vagány lenne.

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Valhol az elsõ kettõ között.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Nagyon vagány! <#eljen>
Szerintem a fejléc és a szöveg betûmérete lehetne nagyobb, az alma pedig színes. Vagy talán egy másik kép jobb lenne.
Egyébként nagyon jó.

\"Heroes never die. They just reload.\"

OrioN the S

Orokmozgo vagyok es allandoan csinalni akarok valamit... ebbol adodoan mindig vannak otleteim amiket meg is valositok ,mert nem nyugszok.

Egy almomat mar valora valtottam ^^ Jo erzes volt.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

HUN Fittikém

clio1616v
semmihez nem értek igazán
az összefüggéseket látom át és emiatt vagyok nagyon kreatív

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Mindig jár az agyam valamin, jó a képzelõerõm.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Picar77
mekkora a mérete és hova linkeljem ? 😄

()() (^^)