A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Talán valakinek a tiszteletére csináltatnék egyet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
az E betû viszont hiányzik
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ám nem szeretnék, nem akarok szóvivõ lenni, vagy valami üzleti guru, de akkor se kell 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
am nekem is és páromnak is van, s nem bántuk meg
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Csak konzumidióták csináltatnak vagy felelõtlen emberek,ronda izé. "
Kicsit túl szélsõséges ember vagy...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
nem szabad sohasem általánosítani. sok esetben az ilyen emberek még értelmesebbek az átlagnál

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a miami ink-ben volt egy nõ, kigyógyult a rákból, egy tündért akart magára tetoválni, ahogy játszik és buborékokat fúj. a tetováló húzta a száját mert nem akart ilyen játszóházi meseszereplõt rajzolni... aztán megkérdezte hogy mitis jelentenek a buborékok...a gyógyulásának különbözõ stádiumait szimbolizálta, realizáció, magány, remény, az utolsó legnagyobb buborék pedig az élet. szóval nagyon tetszett...
szóval van különbség az ilyen emberek és a diszkós jakuzák között..
#40907: vicc
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én is több év óta szerettem volna már, lehet megvan már 10 éve is, de tavaly lett ötletem, hogy hová és mit varrassak. Nem bántam meg, a rá fordított idõt sem, nem akartam beleesni a tömegdivatcukimuki tetkók hibájába. Most nem fényezni akarom magam, a jobb bokám köré csináltattam egy körbefutó tetkót ez sem különösebben egyedi, de mégsem tartom tömegcuccnak.
Ismerek egy csajt pl., nagyvilági nõ, duci alkatú volt, varratott a hasára a köldöke vonalába 2 delfint mk. oldalra. Lefogyott, s most 2 ebihala van a hasán.
a felon c. filmben volt egy gyilkos faszi, aki lemészárolt csomó embert (ezért volt halálra ítélve), azokat ölte meg akik megölték a gyerekét, megerõszakolták a feleségét, és aztán megölték õt is...
namost neki volt a kezére tetoválva három ilyen naptárcetli (az az amerikai-s egy cetli egy nap és le kell tépdesni) az elsõ cetlin volt a gyereke születése. a gyerek és felesége halálának ideje, és a 3. meg üres volt. azon nem volt dátum. a film végén mielõtt meghal (feláldozza magát egy másik fasziért hogy õ kimehessen) meséli el hogy a 3. cetli az amikor találkozik majd a családjával .
és ez pl. szép.
de sok az idióta béna szar tetkó.
u dont have to listen anybody else but me
Az más ha azért csinálja mert tetszik neki. Én például biztosan fogok majd 😊
Csak konzumidióták csináltatnak vagy felelõtlen emberek,ronda izé.
ez a része szerintem felejtõs és gáz.
az hogy ennek ie megvan a kúlturája és valakinek (pl. igazi motorosok) leolvasható az egész élete a tetkókból mint egy könyv az megint más 😊
mondjuk nekemis 1-2 kéne. sok ember (fõleg rocksztár) tele van pingálva, szerintem az egyáltalán nem jó. fõleg mikor mindenféle összevisszaságokat rak magára (kabbala meg nonfiguratív divatfaszságok)
de a tetoválás az másról szól...
Dzsini: ha szabad érdeklõdni, neked milyen van?
egyedül annyi hogy ha felnõttkoromban is úgy élek ahogy most, szóval példaként. ha 30évesen is kb. így , szóval lazán nem pedig szandálzokni és öltönytéma lesz az egyéniségem. szóval ha maradok olyan amilyen vagyok (most már csak kinyögöm) 😄 akkor a gyerekeim arcát szeretném az alkarjaimra tenni.
feleséget nem. az bármikor változhat 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1féle(csak egyszerûbb tollal)
meg egy sasszárnyat a lapockámra (vagy totem)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.