A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baromsagnak tartom...egyik jo baratomnak 2 van, es legszivesebben lekaparnam rola...😄

immovable
Ugyanakkora mint....? Mint mi? 8)
jackcsabi
Khmm... azt mondom hogy nincs rajta az E...ezért ugyanakkora fail.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

immovable
Pont az E hiánya miatt az. Te mit látsz még, hogy azt mondod: ...nélkül is...?
jackcsabi
Hát de az E nélkül is ugyanakkora fail 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

clio1616v
tolerálom és szexi is, nekem nincs és nem is tervezem, hogy akarok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hegi90
Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)

Talán valakinek a tiszteletére csináltatnék egyet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

zsutyesz
na ez már a túlzás kategória szerintem.

Ale Alonso! poppe fan club™

simán látszik, hogy az W
az E betû viszont hiányzik
immovable
Kb...leszarom. Mindenki azt csinál magával amit akar. 8)
QuippeR
én férfiasan szõrös vagyok, a szõrös tetkó meg szarul nézne ki, szóval nem izgat a téma.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

predator1982
van, szeretem, szerintem jó dolog

pred

Az egy W betû, pöppet fail...
Ám nem szeretnék, nem akarok szóvivõ lenni, vagy valami üzleti guru, de akkor se kell 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

szolszil
Ejha!!!

am nekem is és páromnak is van, s nem bántuk meg
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

meg amúgyis visszataszító.....

Nem csak bírom azokat akik kirakják mutogatni közösségi oldalakra csak tán nem közülük vagy?<#idiota>

milk4
Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

LordVenom
Ne okozz csalódást. Ne légy beszûkült,ne legyenek elõítéleteid.

"Csak konzumidióták csináltatnak vagy felelõtlen emberek,ronda izé. "

Kicsit túl szélsõséges ember vagy...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

DJS8
Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert...

mert

tigeroo
ne csak nézz, láss is.
nem szabad sohasem általánosítani. sok esetben az ilyen emberek még értelmesebbek az átlagnál
Nem bírom az olyan embereket ennyi.

0Fritz0
<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tigeroo
az ilyenek jók,amikor ki akarod fejezni magad és tényleg a mûvészet meg az önkifejezés a cél.
a miami ink-ben volt egy nõ, kigyógyult a rákból, egy tündért akart magára tetoválni, ahogy játszik és buborékokat fúj. a tetováló húzta a száját mert nem akart ilyen játszóházi meseszereplõt rajzolni... aztán megkérdezte hogy mitis jelentenek a buborékok...a gyógyulásának különbözõ stádiumait szimbolizálta, realizáció, magány, remény, az utolsó legnagyobb buborék pedig az élet. szóval nagyon tetszett...

szóval van különbség az ilyen emberek és a diszkós jakuzák között..

#40907: vicc
Dzsini
a nevemhez illõen dzsinnek a vádlikon 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szjuca
Az a lényege szerintem, hogy nem szabad elkapkodni, hanem alaposan átgondolni, mind a mintát, mind a helyét, mert ez egy életre szól.
Én is több év óta szerettem volna már, lehet megvan már 10 éve is, de tavaly lett ötletem, hogy hová és mit varrassak. Nem bántam meg, a rá fordított idõt sem, nem akartam beleesni a tömegdivatcukimuki tetkók hibájába. Most nem fényezni akarom magam, a jobb bokám köré csináltattam egy körbefutó tetkót ez sem különösebben egyedi, de mégsem tartom tömegcuccnak.

Ismerek egy csajt pl., nagyvilági nõ, duci alkatú volt, varratott a hasára a köldöke vonalába 2 delfint mk. oldalra. Lefogyott, s most 2 ebihala van a hasán.

VRSDM
szerk.1
a felon c. filmben volt egy gyilkos faszi, aki lemészárolt csomó embert (ezért volt halálra ítélve), azokat ölte meg akik megölték a gyerekét, megerõszakolták a feleségét, és aztán megölték õt is...
namost neki volt a kezére tetoválva három ilyen naptárcetli (az az amerikai-s egy cetli egy nap és le kell tépdesni) az elsõ cetlin volt a gyereke születése. a gyerek és felesége halálának ideje, és a 3. meg üres volt. azon nem volt dátum. a film végén mielõtt meghal (feláldozza magát egy másik fasziért hogy õ kimehessen) meséli el hogy a 3. cetli az amikor találkozik majd a családjával .

és ez pl. szép.
de sok az idióta béna szar tetkó.

u dont have to listen anybody else but me

jackcsabi
Egyet értek. Aki menözésböl csináltat tetkót az kicsit azért szánalmas...
Az más ha azért csinálja mert tetszik neki. Én például biztosan fogok majd 😊

cement
Még nincs, de szeretnék.

respect to the man in the ice cream van

Csak konzumidióták csináltatnak vagy felelõtlen emberek,ronda izé.

szjuca
Akkor oké.

Klikk "válasz erre"

VRSDM
amúgy nagyon sok embernek nem áll jól szerintem, sok ember rakat magára mert menõ a tigris meg a sárkány meg a nonfiguratív. meg aranyos a pillangó meg a kolibiri a bokán egy nõnek.

ez a része szerintem felejtõs és gáz.
az hogy ennek ie megvan a kúlturája és valakinek (pl. igazi motorosok) leolvasható az egész élete a tetkókból mint egy könyv az megint más 😊

baunty
nem ez VRSDM nek szolt csak kozben 3an megeloztek😊

szjuca
34.

tigeroo
hehe ez jó!😊

mondjuk nekemis 1-2 kéne. sok ember (fõleg rocksztár) tele van pingálva, szerintem az egyáltalán nem jó. fõleg mikor mindenféle összevisszaságokat rak magára (kabbala meg nonfiguratív divatfaszságok)
baunty
hany eves vagy?😄

szjuca
Van, szeretem, nem bántam meg, kéne méééééééég.

tigeroo
az ékszereket én sem állom. még az órákat sem.
de a tetoválás az másról szól...

Dzsini: ha szabad érdeklõdni, neked milyen van?
VRSDM
nincs nem is akarok semmiféle buta kínai faszomságokat stb.
egyedül annyi hogy ha felnõttkoromban is úgy élek ahogy most, szóval példaként. ha 30évesen is kb. így , szóval lazán nem pedig szandálzokni és öltönytéma lesz az egyéniségem. szóval ha maradok olyan amilyen vagyok (most már csak kinyögöm) 😄 akkor a gyerekeim arcát szeretném az alkarjaimra tenni.
feleséget nem. az bármikor változhat 😄

89
non-figuratívok tudnak jók lenni...talán lesz, még gondolkodom rajta...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Benny04
soha nem csináltatnék, hülyeség -.-

Van akinek jól áll, 99% hogy nekem nem kell, de nem zárom ki teljes mértékben. Uccsóra nyomtam.

BaliBoy
ögrí<#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Picar77
Még nincs, de szeretnék.

()() (^^)

lexarom, de egyebkent nem tartom ertelmes dolgonak sem a tetovalast, sem a testekszereket...

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
van, szeretem. azért csináltattam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
Még nincs, de szeretnék.

1féle(csak egyszerûbb tollal)

meg egy sasszárnyat a lapockámra (vagy totem)
FZoleee
nem tetszenek, ennyi 😄
OrioN the S
Van,lesz, szeretem, szerintem jó dolog.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zsutyesz
Soha nem csináltatnék, de nem azért, mert hülyeségnek tartom, hanem mert utálom a fájdalmat és a tût meg fõleg. Még a fülbelövéskor is elájultam, úgyhogy asszem ebbõl sem kérek 😄

Vannak nagyon szép, ízléses tetkók.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;