A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
fail 4.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

predator1982
ha gyakran járnék is csak egy nicknevet látnék , távol van ez az ismeretségtõl...

pred

Aquir
a fail-okat azért írtam mert tévedések voltak, de végülis nekem mindegy mikor beszélnek el az emberek egymás mellett <#kacsint>
én sokszor csak szavazok, megnézem az eredményeket, ergo a #40967 sem igaz hosszú távon

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kicsikiraly
Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert ez egy életre szóló lenyomat lenne amit mindenképpen magamon kéne hogy viseljek. Az ember változik, ugyanúgy az ízlése is. Semmi olyan állandó dolog nincs amit az ember egész életében magán viselne (talán a saját neve de az meg hülyeség :D)

DFTBA &#3232;_&#3232;

NEOreg3
az jó<#smile>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
Meg ez is.
jackcsabi
Hát Aquir azért te is szorgalmasan szerkesztgetsz =D

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

bardocz
Ez tök jó,így meg pláne.
Aquir
na látod MOST már ismerlek... :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BlackShadow
Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem.

már próbálgattam a logom ( <-- ), h, h állna .. lehet vmikor bevállalom.. kitudja :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

NEOreg3
ok<#smile>

jackcsabi
Szerintem egyiketek se tud.<#nezze>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Aquir
azt még csak te próbálgatod
viszont értelmezni már nem... :)

NEOreg3
számolni legalább tudsz<#smile>

Aquir
na ez a 3. fail

gondolkodjatok mielõtt leírtok akármit

jackcsabi
Turborágó.

NEOreg3
fail 3.

Lyukasbogrács
Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert ott marad örökre.

Aquir
fail 2.

NEOreg3
ha gyakran járnál, már ismernél:(

Aquir
fail

predator1982
és ez hogy jön ahhoz hogy neked nincs rendes munkád? amúgy gyakran járok, szoktam szavazni is, de van ami egyáltalán nem érdekel, ahhoz nem fûzök semmit se

pred

NEOreg3
te se gyakran jársz ide:(

predator1982
akkor ezek szerint, jól értettem hogy soha nem lesz rendes munkád? na ez ám az életcél...

pred

NEOreg3
ha majd munkába járok, de.

éppen ezért úgyse lesz

Benny04
minek? úgyse fogja látni senki <#gonosz1>

predator1982
ezekbõl nekem a hármas tetszik a legjobban:-)

pred

Még nincs, de szeretnék.

egy arsenal címert :)
Doddy a düdõ
nekem az ilyenek tetszenek nagyon:
egy
kettõ
három
négy

ez mûvészet

Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de az)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dick Riddick
"Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert..."
Ez állt a legközelebb hozzá, de az igazi válaszom a következõ:
"Soha nem csináltatnék (nem az én mûfajom), de a szép tetoválások tetszenek, és azokat meg is dícsérem.
Például csajokon is tetszik a piercing, intim ékszer és a tetoválás is (csak ha igényes), de magamnak soha nem csináltatnék.

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3
valami nonfiguratívot szeretnék végig az egész bal karomon ilyesmit csak nem nyúlna át annyira a testemre

de amíg nincs valami biztos munkahelyem, addig szerintem felejtõs (értsd: sosem lesz)

én speciel azt tartom visszataszítónak aki mindenféle képet tetováltat magára, szerintem csak a nonfiguratívak illenek az emberi testhez, mert valahogy azok nem tûnnek olyan idegennek rajta, még ha nincs is bennük semmi fantázia

DJKonya
Én nem egy bonyolult képre gondoltam:)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

jhetedikj
Bonyolultabb ábráknál szokta kérni,hogy vigyél neki valami képet ami alapján megcsinálja,de amúgy elég sok sablonja van neki is. Meg attól is függ kihez mész.

anno 1987

jhetedikj
Van, szeretem, szerintem jó dolog.

Akkor csináltattam mikor tavaly elvégeztem a katonaság alapkiképzését és azt akartam,hogy legyen róla egy örök emlékem. De amúgy nem sokan látják,mert a gerincemen fent van egy kb. 4x4 cm-es csillag ennyi. Most már azon gondolkozom legyen-e egy újabb.:)

anno 1987

Scottt
Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

még nincs de szeretnék-

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

clio1616v
Majd a holnapi fog ^^ neszomi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DJKonya
Még nincs, de szeretnék.

Igaz nem egy képregényt csak a vállamra valami kis apróságot.
Egyébként tetoválást csak úgy lehet csináltatni hogy amilyen sablonja vagy mi után dolgozik a tetkós, vagy lehet egyedi ötlet alapján is?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

MR ME
nem izgat a téma

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Benny04
ööövagyis félreolvasta :D

Benny04
azt tudom te gyermeteg
de ebben az egészben az a fail, hogy elolvasta a w-t -.-

FZoleee
azt direkt írta, te gyermeteg
Benny04
az a legfailabb, hogy amsome-t ír a kép alatt -.-

predator1982
<#mf1>

pred

immovable
Még meggondolom.<#idiota>
immovable
<#smile>
predator1982
nekem három is van, de azért dugunk ugye?

pred

LordVenom
Látom nem olvastad el az elsõ posztomat. Elítélem,ha valaki divatból csinál magára strandtetkót.
A "visszataszító" meg egy szubjektív vélemény,ezt elfogadom,de az általánosítást,és az elõítéleteket nem. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

A Kaszas
te most mit kötekedsz a kisebbel?:D