A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pred
én sokszor csak szavazok, megnézem az eredményeket, ergo a #40967 sem igaz hosszú távon
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
DFTBA ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
már próbálgattam a logom ( <-- ), h, h állna .. lehet vmikor bevállalom.. kitudja :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
viszont értelmezni már nem... :)
gondolkodjatok mielõtt leírtok akármit
pred
pred
éppen ezért úgyse lesz
egy arsenal címert :)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ez állt a legközelebb hozzá, de az igazi válaszom a következõ:
"Soha nem csináltatnék (nem az én mûfajom), de a szép tetoválások tetszenek, és azokat meg is dícsérem.
Például csajokon is tetszik a piercing, intim ékszer és a tetoválás is (csak ha igényes), de magamnak soha nem csináltatnék.
\"Heroes never die. They just reload.\"
de amíg nincs valami biztos munkahelyem, addig szerintem felejtõs (értsd: sosem lesz)
én speciel azt tartom visszataszítónak aki mindenféle képet tetováltat magára, szerintem csak a nonfiguratívak illenek az emberi testhez, mert valahogy azok nem tûnnek olyan idegennek rajta, még ha nincs is bennük semmi fantázia
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
anno 1987
Akkor csináltattam mikor tavaly elvégeztem a katonaság alapkiképzését és azt akartam,hogy legyen róla egy örök emlékem. De amúgy nem sokan látják,mert a gerincemen fent van egy kb. 4x4 cm-es csillag ennyi. Most már azon gondolkozom legyen-e egy újabb.:)
anno 1987
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igaz nem egy képregényt csak a vállamra valami kis apróságot.
Egyébként tetoválást csak úgy lehet csináltatni hogy amilyen sablonja vagy mi után dolgozik a tetkós, vagy lehet egyedi ötlet alapján is?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A "visszataszító" meg egy szubjektív vélemény,ezt elfogadom,de az általánosítást,és az elõítéleteket nem. ;)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...