A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze ha a te kutyád kiszökne, és ki akarnák fizettetni veled a kiadásokat, akkor fel lennél háborodva.

skeezo™

A chip beültetésével egyet értek.Így a sok éhesen kóborló kutyák gazdáit meglehetne találni.Velük kellene megfizettetni a kutyájával járó összes kiadást.De állítom lenne olyan aljas ember, aki saját kezûleg vágná ki a kutyájából a chipet hogy ne lehessen azonosítani.
Már az oltás fizetõvé tétele miatt is több száz kutya végezte az utcán,bele se merek gondolni mi lenne, ha meg is adóztatnák a tartásukat.

zsutyesz
értem én, de természetesen a négyzetméter meghatározásánál nem az lenne a lényeg, hogy hány kutyát tudnak bezsúfolni adott helyre 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

az utcában ahol lakok így van az egyik cigány csürhe. még ablak sincs...

skeezo™

zsutyesz
<#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

10 négyzetméteren hány kutyát engednél? ha egy ekkora lyukban elfér 8 cigány, akkor kutya is<#ravasz1>

skeezo&#8482;

poppe
egyéb: négyzetméterhez kötném az eltartható kutyák számát

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

"valakinek lenne egy kutyája akkor aztán ki menne oda hozzá ,hogy hé haver mutasd a papirt hogy adozól-e a kutya után 😄 " Írtam: Közterület felügyelet.

Motoroj
A belvárosba biztos nem engedném be a kutyákat. Felháborító az az igénytelen magatartás, ami egyes kutyatartókra jellemzõ.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Nem. Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik

Ha be lennének vezetve ilyen korlátozások uggyan úgy szarnának és támadnának a kutyák...

Az sofõr is iszik és karambolozik, mégis levizsgázott valamikor...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Pepsi Twist
a vizsga hülyeség.... 90 éves nénike hogy vizsgázik le? meg ki fizeti ki a vizsgát mert nem ingyen lenne az is biztos és utána hogy ellenõrzik hogy van-e vizsgám a kutyához? rendõrön kívül más nem is ellenõrizhetné és a rendõrnek kisebb nagyobb gondja van minthogy a kutyákkal foglalkozzon... errõl ennyit

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

"átgondolnák a kutyatartók, hogy szükség van e 3-4 kutyára (hamár olyan kevés a pénzük"

nehidd 😊
elég ha egy mostani példát felhozok..
sok embernek nincs pénze de van 3 gyereke...
sajnos a 3 mellé még csinál 1-2-3 at pedig tudja,hogy nincs :S
lsd.: celeb példa. bb évinek van egy gyereke aki nevelõotthonban van :S és micsinál a hülyéje? jön a következõ gyerek :S
kutyával ugyanez lenne sajnos 😞
Metalmilitiakid
Lécci a gazdi rakjon be egy egyéb gombot 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Pistike 007
Az adó marha nagy hülyeség, viszont sok mindenen lehetne változtatni, csak az a baj hogy ez a gazdikon múlik...

Hegi90
Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

KicsiMonkey
Maradjunk csak a KicsiMonkey-nél<#mf2>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

na épp ezaz,hogy a szájkosarat se veszik komolyan :S akkor az adót majd komolyan vennék?nem!
valakinek lenne egy kutyája akkor aztán ki menne oda hozzá ,hogy hé haver mutasd a papirt hogy adozól-e a kutya után 😄
kusspicsába kis taknyos

CopyKing92
bár ez öcsémre jobban illene.. (valamit írnom kellet XDD)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
meg az életedet is vizsgához kötném mint a jogosítványt... XDDD <#mf1><#alien><#alien><#idiota><#banplz>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

clio1616v
nem vesztettél semmit kis majom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

KicsiMonkey
Én sem tudok szavazni.

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

clio1616v
én a nyuszit nemengedem U*.*U

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zsutyesz
a többség nem azért tart 3-4 kutyát, mert "szükség van rá", hanem pl. szeretetbõl befogadja.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Lullaby
Nem tudok szavazni, mert 1-2 kicsit sok, utolsó nevetséges....

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Casillas
rossz lehetõségek, az elsõ kettõ is butaság, de azért baromira ne úgy tartsa, ahogy neki tetszik

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Értem én, hogy ez is lehúzásra menne. De mégis ezzel az adóval legalább kétszer is átgondolnák a kutyatartók, hogy szükség van e 3-4 kutyára (hamár olyan kevés a pénzük), amik összeszarnak-összehugyoznak mindent, rosszabb esetben megharapdálják a járókelõket. Bár eleve kétséges, hogy magyarországon mûködne-e ez az adózás. Mert ugye a szájkosár is kötelezõ volna, én mégis 10-bõl jó, ha 1 kutyán látok, ergo szerintem nem adnak bûntetést, ha nincs a kutyán. Közterület felügyeletnek például ezt is lehetne ellenõrizzni, hogy van e befizetve a kutyára adó, szájkosár van e az eben.

Dick Riddick
Azt is fejbeverném egy szívlapáttal aki az ebadó gondolatát kitalálta.
A chip ellen nincs kifogásom.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

BB7
Vizsgához is kéne kötni, és kötelezõvé is kéne tenni a chip-et, de az ebadó felesleges!
Oké, nagyon jól hangzik hogy, mennyi mindent lehetne fedezni belõle, de ha csak a ma hatályban lévõ adókat megnézzük...
nem érted...
a kutyára még lehet hogy van pénze,csak lehet hogy az adó összegébõl inkább venne mást volna sok minden amire elkölthetné!Elég sok olyan dolgot találnak ki aminek a célja az ,hogy az embereket lehúzzák!
Nem kötelezõ kutyát tartani. Akinek olyan marha kevés pénze van, az inkább magára/családjára költse és ne az ölebét etesse.

daemonervosa
mindegyik valasz hulyeseg.
A harcikutyákhoz pedig most is kell fegyvertartási, csak sajnos sokan nem valtjak ki...

Trolling is a art.

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen, kötelezõvé tenném a kutyába ültetett chipet, hogy az elkóborolt vagy kidobott kutyákat a tulajdonos kárára menhelyekre szállítsák és ott gondozzák míg nem találnak neki új otthont.

Választási lehetõségek közül nincs értelme választani!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát elég karcsú ilyen hülyeségeket ki volt az az értelmes aki ezt a marhaságot kitalálta?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lyukasbogrács
Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik, csak azoknak is tetszedjen akik nem tartanak! Mindenki el tudja képzelni hogy...

Pepsi Twist
kevés a válasz lehetõség, vizsgához? miféle baromság? autót is nagyon sokan vezetnek jogosítvány nélkül vagy motort vagy bármit 😄 fõleg hogy kutyát úgy szerzel hogy átmész a szomszéd józsinénihez akinek most lett 3 kiskutyája me lefialt a kutyája azt elhozol 1et...

nem jók a válasz lehetõségek és megvalósíthatatlanok....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

chhaya
Nekem is. Fokhagymás mártásban, ropogósra sütve. *.*

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
cicának is ugyanezt...

miaú ^^

meg nekem még a nyuszik is teccenek

chhaya
Egyéb, valahol az utolsó kettõ között. A kutyába ültetett csip hasznos dolog, az lehetne kötelezõ. Az ebadót nem támagatom, elég kiadás így is eltartani egy kutyát, fõleg ha nagyobb testû... Viszont nem ártana valami olyan szervezet, aminek az emberei bizonyos idõnként, szúrópróbaszerûen felkeresnék a kutyatulajdonosokat, és ellenõriznék õket. Pl. milyen körülmények közt él az a szerencsétlen kutya, milyen egészségi állapotban van, stb.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

nandorb

Megpedig azert mert egyes gazdak azert tartjak az allatokat,hogy kinozzak oket...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ööö igen elsõ kettõ megint arról szól,hogyan huzzuk le az embereket ...megint egy olyan baromság ami az emberek kevés pézét csalja ki..
aki ezt kitalálta biztos fent ül a trónon és neki egy 10.ezres olyan mint másnak a 100 ft-os 😞
CopyKing92
fel is kell. 😄 elvileg. ha látsz közterület fenntartót.

Benny04
hát hogyne, még ezért is fizetni... -.-

elitehun
Én max annyit változtatnék hogy a kutyapiszkot fel kelljen szedni a saját kutyád után

több évtizedig jó volt most miért kéne változtatni?
CopyKing92
nállunk speciel szokott olyan lenni hogy a liftbe beszarik a kutya... XDD mondom bazdmeg.. persze hogy a gazda felnemszedi amugy.