A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját vallásom van!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Tényleg nem kell a templom meg az egyház ahhoz, hogy kiszûrjem a vallás(ok)ból a jó és használható dolgokat.:) Csak elég ismerni, olvasni, értelmezni a tanításaikat.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Te meg azzal bántasz meg másokat ha rájuk akarod tukmálni, hogy igenis hinni kell.
Gondolkodj el ezen.
Nehéz lenne megfogalmazni mikben hiszek, én se tudom pontosan, az élet hozza, hogy éppen miben hihetünk. De egyáltalán nem szükséges. Egyelöre ahhoz tartom magam, hogy tenni kell a dolgokért és az álmokért, másképp soha nem jutunk elöre.
"Amúgy ez vonatkozik már többekre is, akik itt a fórumban voltak szívesek már leírni értékes véleményüket."
Nézz utána kicsit mit jelent az, hogy "Vélemény"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ale Alonso! poppe fan club™
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jobban mondva mindig is korrupt volt.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Amúgy ez vonatkozik már többekre is, akik itt a fórumban voltak szívesek már leírni értékes véleményüket.
Nem hiszek az ilyen sületlenségekben :)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az ember az erkölcsösségnek LOGIKÁVAL pusztán csak a következmény részét tudja felfogni - azért nem ölök embert, mert börtönbe kerülnék, vagy mert nem ártott nekem. Azt az érzést amit akkor érzel ha mondjuk egy kedves ember megölésére gondolsz, pl. meg tudod logikusan magyarázni, hogy miért rossz? :]
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert ezek vannak az európai emberre a legnagyobb (rossz és jó, vegyes) hatással.
Fogalma sincs a többségnek arról, hogy a buddhizmus, taoizmus mit tanít, és hogy azok egyáltalán léteznek. A buddhizmus pl. ateista vallás. Tessék, aki istentagadó, annak is van vallása, ami a saját fejlõdésére irányulhat.
http://goo.gl/gd6Zi5
egyre több a mocsok a világban, minden "jót" meg kell becsülni
(vagy legalábbis hidegen hagy, ha támad én védekezem)
gondolj bele mennyivel másabb világban éltek a nagyszüleid, ahol még minden este imádkozással zárták a napot...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Karol Wojty³a lengyelországi beszéde fontos szerepet játszott a rendszerváltás kezdetében
Szóval ahhoz képest hogy az egyház a középkorban rettenetese visszaélt az emberek bizalmával és több évszázadon át egész európát bábként kezelte...
Mostmár szerintem kell is a Vatikán és a Pápa a mai bizonytalan világban, amolyan támpontot adnak hogy hogy hogyan is maradjunk emberek
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
A vallással nincs bajom, akinek ez jó, annak legyen
az egyház már annál inkább irritál...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
★
http://www.tenke.hu
Visca el Barca! Visca Catalunya!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
bár ha nagyon hinni kell valamiben, én a Napot választom, szerintem egyértelmû okokból. imádkozni meg Jeffrey Donovan-hez, õ olyan srácnak tûnik aki el tud intézni dolgokat.
"The trees move. Do you not see it?"
Az biztos könyít majd az elkerülhetetlen halál elfogadásán hogy a külsõ stb amit életed során oly nagyra tartottál mind a múlté lesznek évek múltával.
Habár van egy kis szélsõségesen magyar csoport akik szerint õskeresztények voltak a magyarok,csak a zsidók meg a rettentõ gonosz nyugat összeesküdött ellenünk.Szóval akkor te oda tartozol,értem.
Nem pogányság. Hívd annak, ha akarod, vagy hidd el, hogy az, nem vitatkozom.
Nyugaton erõltettek ránk?Saját belátás szerint vettük fel,népünk fennmaradása érdekében.
Õskereszténység?Magyarán a pogányság?
Engem az õskereszténység érdekelne, amit nem nyugaton erõltettek ránk, hanem még azelõtt gyakoroltuk, és a gyógyítástól kezdve mindenre felhasználtuk. Csak sajnos sikeresen kiirtották, a neten található érdemi infó errõl konvergál a nullához.
Pedig vannak benne érdekes dolgok, hasonlít bizonyos dolgokban keleti filozófiai irányzatokhoz, taoizmushoz pl, és olyan keresztény hagyatékunk van, mint egyik nyugati zsidókeresztény nemzetnek sincs.
Aminek valaha köze van, vagy volt vatikánhoz, az fals és korrupt.
magamban hiszek ;)
u dont have to listen anybody else but me
Spread De Love!
Spread De Love!