A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ha nem a közösség megtorolja
évmilliók óta
hogy éppen miért nem szabad csinálni, az csak markwting
egyébként is kultúránként változhat mit lehet és mit nem , mi tabu és mi nem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De ha már itt tartunk, ki mit gondol a halál utáni életrõl, egyáltalán van-e valami? Kicsit érdekesebb téma, amit szintén soha senki sem fog tudni megfejteni.
.: mobilize.hu :.
Ezzel a 2 szóval le lehet írni az én hitem. Minden vallásnak vannak alapvetõ elemei amiket halmazba lehet osztani, olyan gyökerekkel a múltban, amik soha az életbe nem találkoztak egymással. Persze ezt tovább lehet még vezetni Carl Jung összemberi tudat elméletével, amiben szintén van logika
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy meg akik tukmálnak, azoknak bizony a kurva anyjukat, õket jó mélyen lenézem. Már meséltem itt, hogy jártak már párszor itt jehovák, valami könyvet akartak rámsózni kurvadrágán, mondtam nem kell, és beoltott a nõ, hogy akkor hogyan fogok értesülni a világvégérõl, és hogyan akarok életben maradni egy új kor kezdetében ha nem veszem meg a könyvet, amiben az benne van. Nézek rá, azt sem tudom mit mondjak ... látja a nõ, hogy hülyének nézem, aztá beoltott megint, hogy majd akkor hitetlenkedjek, ha az égbõl 10 tonnás "kövek" hullanak alá, és csak az igaz jehova hívõk élik túl, majd akkor bánni fogom. 😄
A másik jehovás sztori (amúgy sok van), hogy sétálok, és látom, hogy két nõ paktál egymással, majd elválnak, és az utca két oldalán párhuzamosan járják a házakat. Na most az egyik nõt úgy volt leüvöltöm. Az egy dolog, hogy a másik oldalon a nõ hármasával járta a kapukat és mindegyiket végigcsengette amíg valamelyik ki nem jön, de emez meg olyat játszott, hogy csöngetett, várt, nem jött senki, majd ráfeküdsz a csöngõre és vagy 30mp-ig nem engedte el. Folyamatosan nyomta. Ráadásul olyan kurvahangos volt a csöngõ, hogy már sértette a fülem, még akkor is hallottam hogy nyomja, amikor párszáz méterrel alrébb voltam, és még akkor kezdte el nyomni, amikor én még lemaradásban voltam hozzá képest.
http://goo.gl/gd6Zi5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Õk abba a hitvilágba születtek, ott élnek, és joguk van gyakorolni a vallásukat...
dzanitól XD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nagyon jó lvaygtok nevelve.<#wilting>#wilting>
Látni mind a kettõtökön!<#wilting>#wilting>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Heffi neked meg ennyit hogy nem kell játszani a kemény gyereket. Lehet h nem érdekel a dolog a te magánügyed és PONT. Nem kellenek az idióta és másokat netán sértõ kommentjeid bár úgy se fogod majd fel h ezt miért írom 😞
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Higgy amit akarsz, engem a legkevésbé sem érdekel
Ehhez aztán kell képesség.
Nem olyan nagyon aktív, de azért hívõ.
Római katholikus, de a szektákon az ateistákon és a sátánistákon kívül szinte bármit megtûrök, sõt egyes vallások még szimpatikusak is.
Például az orthodox keresztények, a népi vallások, Ásatrú, germán pogányság, skandináv pogányság.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
pred
pred
Igen, aktív hívõ vagyok.
Boccs, de én sem elmebetegezlek le azért, mert nincs hited, mert nem tudsz túllépni a kézzel megfogható dolgokon...
Mellesleg semmi problémám azzal aki hívõ és mégsem jár templomba...és ugyanúgy azzal sem aki nem hisz a Istenben/túlvilágban/egy magasabbrendû erõben, mindaddig amíg jó ember tud maradni.
Csak ne gyertek ezekkel a gyerekes beszólogatásokkal...thxbye
DFTBA ಠ_ಠ
elvileg meg vagyok keresztelve, de az volt az utolsó alkalom hogy templomban jártam, az egész kereszténység egy nagy hülye vicc. Elhiszem hogy van vmi magasabb erõ vagy hasonló, de a ma létezõ vallások már rohadtul nem errõl szólnak.
DFTBA ಠ_ಠ
Nekem nincs szükségem ilyesmire, fogd fel 😊
Ok, ha te hiszel benne, de az a te dolgod.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Csak elég ismerni, olvasni, értelmezni a tanításaikat." Ugye ezt te sem gondoltad komolyan, h te csak úgy hipp-hopp értelmezed a Bibliát pl.?? Az egy külön tudomány megtanulni helyesen értelmezni. A rengeteg félremagyarázás és helytelen értzelmezés több kárt okoz, mint amennyit használna.
Amúgy engem a vallás inkább mint kultúra és történelmi múltként érdekel. Van egy sorozat amit nézek, az ilyen dolgokat, a biblia sötét foltjait dolgozza fel. Persze nem igazán van köze hozzá, benne vannak a filmes elmek és teljesen át van alakítva. Ugyanakkor fórumon be szoktak tenni linkeket, hogy az adott rész melyik odavágó bibliai részt dolgozza fel, érdekesek szoktak lenni. Mutattak egy olyan oldalt is, ami a biblia konstantinápolyi átdolgozás elõtti _feltételezett_ részleteit kutatja. Pl.: hogy mózes nem is a vörös tengeren kelt át igazából, hanem valami mocsáron, amin amúgy egy tapasztaltabb ember is át tud kelni.