A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallgatom a zenét,persze közben dudorászom,ha tudom a szövegét éneklem is.
Mosás,fõzés,takarítás,kertészkedés közben,jobban megy a munka. 😊
Maximum a refrént éneklem, mert az a legjobb része, vagy csak annak tudom a szövegét.
A lábammal dobolva / fejemmel bólogatva követem a ritmust.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Léggitározok / dobolok
A helytõl függ épp melyiket/melyikeket.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Léggitározok / hegedülök, dobolok, dj-s lemezkezelést imitálok, kézi gesztikulációt folytatok, mintha rappelnék stb...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, fõzés, takarítás...)
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(most nem azért hogy menõzzek, de minden kedvenc zenémnek tudom a dalszövegét)<#vigyor3>#vigyor3>
Általában ha zenét hallgatok akkor nemcsinálok semmit,csak a szöveget figyelem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Én így élvezem a legjobban, ha nem csinálom, akkor nem élvezem annyira <#vigyor>#vigyor>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
MINDIG,nincs olyan h nem "énekelném" 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Ülök és hallgatok, máshogy ezt nem lehet.
Teljes odafigyelés.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, fõzés, takarítás...Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Maximum a refrént éneklem
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Léggitározok / hegedülök, dobolok, dj-s lemezkezelést imitálok, kézi gesztikulációt folytatok, mintha rappelnék stb..
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, fõzés, takarítás...)
ezek, váltakozva.
holnap parkettázunk és festünk, már írom is kifele a barbárfivérek mixtapeket, lesz mit hallgatni közben 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Takarítás közben táncolok is általában (:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
+
Léggitározok, dobolok általában ...
+
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ale Alonso! poppe fan club™
Ale Alonso! poppe fan club™
hát DeathCore/MetalCore ban Hörgés-Pig-Growling-Screaming meg ritmus <:
Tanulás közben nekem sajna a zene eltereli a figyelmemet. Ezért is irigylem öcsémet, aki pl TV közben is tud tanulni, amit sose fogok megérteni.
Minden egyéb elfoglaltság közben bármikor jól jön a zene. Leginkább sg közben hallgatok, meg suliba buszozás közben (meg persze visszamenetkor is). Buszozáskor is sokszor láthatják rajtam, hogy vajon milyen zenét hallgathatok, bár az esetek többségében a fáradtságtól én is csak mereven bámulok ki az ablakon és elvagyok.
Kocsizás közben meg berakom a jó öreg NFS zenéimet és élvezem a vezetés örömét. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gyengébbek kedvéért újra. Hát pedig, hogy mi erkölcsös s morálisan helytálló, mindig a társadalom fejlettsége határozza meg nem a vallás.
Kocsiba ülök és tökig nyomom a gázt.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
aki ismer, az most nevet.