A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Általában össze kötöm kellemest a hasznossal.
Hallgatom a zenét,persze közben dudorászom,ha tudom a szövegét éneklem is.
Mosás,fõzés,takarítás,kertészkedés közben,jobban megy a munka. 😊

PesSim
Dobálom a hajam 😄

Bulykin
Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm.
Maximum a refrént éneklem, mert az a legjobb része, vagy csak annak tudom a szövegét.
A lábammal dobolva / fejemmel bólogatva követem a ritmust.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bujcsik555
Énekelem / teli torokból üvöltöm
Léggitározok / dobolok

A helytõl függ épp melyiket/melyikeket.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Barnabyka
<--> Egyéb (kommentben kifejtem)

Barnabyka
sírok?!😊)

toysoldier
Léggitározok / hegedülök, dobolok, dj-s lemezkezelést imitálok, kézi gesztikulációt folytatok, mintha rappelnék stb...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Corrupt
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, fõzés, takarítás...)

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

NEOreg3
vagy nem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

oliwwer
ezzel mindenki így van.
N o N a m e
Tátogok, mintha énekelnék, de valójában egy hang sem jön ki belõlem.

(most nem azért hogy menõzzek, de minden kedvenc zenémnek tudom a dalszövegét)<#vigyor3>
Kicsikiraly
Énekelem/dúdolom/teli torokból üvöltöm, és dobolom.

DFTBA &#3232;_&#3232;

bocs, nem neked ment, most veszem észre, hogy két #50455-ös van D:
ugyanez :d
Akkor oda lyukadtunk ki, hogy végsõ soron a te felfogásoddal vannak problémák, mert nagyjából ugyanerrõl szövegeltem én is 😄
milk4
Egyéb (kommentben kifejtem)

Általában ha zenét hallgatok akkor nemcsinálok semmit,csak a szöveget figyelem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Benny04

fery02
Ehh: hallgatom a zenét, közben eszek... és egyszer csak azon kapom magam, hogy ritmusra kapargatom a rizst a tányérban egy ideje. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

KicsiMonkey
Nameg néha Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm., amikor nincs itthon senki 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

KicsiMonkey
Én így élvezem a legjobban, ha nem csinálom, akkor nem élvezem annyira <#vigyor>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Matt07

MINDIG,nincs olyan h nem "énekelném" 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

tigeroo
lol😄

szegény zenészek is inkább a "kollégákat" hallgatják ahelyett hogy játszanának?😄
Motoroj
Nem csinálok semmit.

Ülök és hallgatok, máshogy ezt nem lehet.
Teljes odafigyelés.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Scottt
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, fõzés, takarítás...Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JohnnyNapalm
Maximum a refrént éneklem

A lábammal dobolva követem a ritmust.

CopyKing92
én nem tapétázok - lajhárvagyok xd

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigeroo
tavaly májusban Iron Maidenre tapétáztunk faterommal...

élmény volt hidd el<#idiota>
CopyKing92
xd halgass parkettázásra apocalypticát 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigeroo

Léggitározok / hegedülök, dobolok, dj-s lemezkezelést imitálok, kézi gesztikulációt folytatok, mintha rappelnék stb..

Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, fõzés, takarítás...)

ezek, váltakozva.

holnap parkettázunk és festünk, már írom is kifele a barbárfivérek mixtapeket, lesz mit hallgatni közben 😄
NEOreg3
a válaszlehetõségeket sincs kedvem elolvasni, rányomtam a semmire

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lullaby

Takarítás közben táncolok is általában (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Heffi
Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm

+

Léggitározok, dobolok általában ...

+

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

CopyKing92
amúgy itt van neked. ez az Orosz zene xd

CopyKing92
mert idegesítõ egy hadarós nyelv xd

Én szoktam Japánt, de az is elvonja a figyelmem =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zsutyesz
tök mindegy milyen nyelven van és egyébként meg már nem tanulok, úgyhogy fõleg mindegy 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

CopyKing92
akkor hallgass Orosz*MetalCore-ot 😄 mert annak nem érted a szövegét ha nem tudsz oroszul 😛

immovable
Akkor viszont te nem olvastad figyelmesen a szöveget, mert ugyanazt mondod mint én, hogy a társadalom határozza meg az erkölcsi értékrended, plusz te belevetted a neveltetést.

zsutyesz
ja, én sem tudtam zene mellett tanulni sose. Sõt, a teljes csend volt a legjobb...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

CopyKing92
Orosz*Metalcore ban csak lábbal baszom a ritmust.
hát DeathCore/MetalCore ban Hörgés-Pig-Growling-Screaming meg ritmus <:

Ability
Igen, õ meg erre írta, hogy a régi idõkben pedig a vallás határozta meg, és a mai kor kialakulásában is volt szerepe.
fery02

Tanulás közben nekem sajna a zene eltereli a figyelmemet. Ezért is irigylem öcsémet, aki pl TV közben is tud tanulni, amit sose fogok megérteni.
Minden egyéb elfoglaltság közben bármikor jól jön a zene. Leginkább sg közben hallgatok, meg suliba buszozás közben (meg persze visszamenetkor is). Buszozáskor is sokszor láthatják rajtam, hogy vajon milyen zenét hallgathatok, bár az esetek többségében a fáradtságtól én is csak mereven bámulok ki az ablakon és elvagyok.
Kocsizás közben meg berakom a jó öreg NFS zenéimet és élvezem a vezetés örömét. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

immovable
Szerinted én mit írtam az #50438-ban? Csak mivel nem tudott szöveget értelmezni, nem vitáztam vele tovább.

Gyengébbek kedvéért újra. Hát pedig, hogy mi erkölcsös s morálisan helytálló, mindig a társadalom fejlettsége határozza meg nem a vallás.
Ability
Pedig igaza van, a saját erkölcsi értékrended is a társadalom és neveltetésed hatására alakult ki. Persze nyilván rendelkezik az ember a szabad akarattal és saját személyiséggel, véleménnyel, nem mindenben értenek egyet az emberek, ugyanakkor az ALAPVETÕ társadalmi normákat betartod, mert így neveltek, ebbe születtél bele. Ergó gondolok olyanra, hogy nem ölsz embert. Ami persze logikus, és úgy gondolod, hogy magatól sem tennéd, de mégis gyerekkorban ivódik beléd az egész, hogy megfelelj a társadalmi elvárásoknak. Most ha barbárok között nõnél fel, ahol nincs ilyen elvárás, akkor hiába hiszed, hogy te nem tennéd, lehet oda is születnek "gyengék", de ugye ott nincs büntetés, nincs mitõl tartani, nincs ami korlázona és megfékezne, nincsenek elvárások, sõt, az elvárások talán pont ösztönöznének, hogy tedd meg. Ha pedig mégsem teszed, akkor elbuksz és nem húzod sokáig.
Pepsi Twist

Kocsiba ülök és tökig nyomom a gázt.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nekem is iszonyú jó hangom van!

aki ismer, az most nevet.
dartonita
Iszonyu jo hangom van,szal enekelem.

immovable
<#gonosz1>
somdav95
Tátogok, mintha énekelnék, de valójában egy hang sem jön ki belõlem. --> van akit zavar, szóval magamba énekelem😊 De ha társulnak akkor én se fogom vissza magam 😊