A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Hohó!!4
Bulykin
hehe, tényleg:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

nonicks
a láttam de nem tudtam hogy õ az de utána mondták hogy az az most a nem találkoztam vele kategória?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Lyukasbogrács
+ diewith, vagy hogy írja nevét :D

Bulykin
3
doddy a düdü, karajjjj és lyukasbogrács

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

VRSDM
sg-rõl sem ismerem h kirõl beszélsz...

u dont have to listen anybody else but me

Aquir
eggyelsem <#rinya>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rockynhooo
nekem 8 merre megyünk csak mondom jussok haza :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Degeneratorral te nem találkoztál?
Ennyire ne emlékszek már az érszoftos történésekre:D
Én amúgy találkoztam Degeneratorral, Labdacssal, Mikeal és VRSDM-el. Tudtommal:D
N1ggA
Találkoztam már párral, de õket nem az SG-rõl ismertem meg, hanem korábbról és ajánlottam nekik. Szóval az Egyet sem-re kellett kattintani ilyenkor, gondolom

Spread De Love!

VRSDM
mike - bardi

u dont have to listen anybody else but me

szjuca
Egyel sem. Még.

immovable
5
NeverwinterKING
3mal asszem: acsati, kly, neji

\"You are fucking crazy people!\"

MR ME
angyalföldön tod mikor fogsz te utcai padol üldögélni este :DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
:-DDDDDD nem :-DDDDD ez saját ház. leszedem, újat rakunk fel, s begipszkartonozzuk :-P

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ok megfogtál :-D nem mindig a Te hibádból nem jött össze. sõt ha igazat be akarom vallani akkor inkább miattam nem jöttek össze a találkák.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

OrioN the S
oda kertek mesterseges tavat?<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

predator1982
na és még én nem élek a lehetõséggel

pred

tigerbácsi
negatív. vidéken leszek, s plafont bontok :-(

predator1982
gyere szombaton

pred

predator1982
neked megint be kellett szólni mi?

pred

predator1982
én a múltheti sörözéssel annyit felszedtem hogy talán kiteszek kettõt is:D

pred

OrioN the S
nem ott nalatok hanem itt nalatok ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Eggyel sem.

ChuckyHUN
1-el.
trogerzsiger.
ha mással is az szóljon:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rockynhooo
itt biztos nem max vmi utcai padon :P

MR ME
nálatok leszünk, tömegnyomort akarsz? -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

0.

tigerbácsi
nem véletlen alkalmaznak testõrnek :-D

Rockynhooo
nah az jó lesz de lenni kéne vagy 10en , úgyhogy aki akar jöjjön :D

MR ME
te jársz jobban, hidd el :D

MR ME
de azért a picsámat kinyaltad <#mf2>

fery02
Eggyel sem.
Legalábbis nem tudok róla.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MR ME
felõlem mehet -.-

Lullaby
6-9

És még párral akarok ((:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

4-5
Hayni
1 :D meg Legend Killerrel fogok vmikor :)
banok
tudtommal egyel sem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bf'1942 klántalin elég sok emberrel anno

Heffi
Eggyel sem.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

dartonita
6-10 nemtom.Van,volt par nacceru :)

tigerbácsi
én már pár alkalmat felajánlotta csak nem tetszett vele élni Õnagysága :-( de lehet jobban is jársz :-D

kas123
2-3 ismim fenn van sg-n, szal velük találkoztam :)

miilann04
én egyszer a suliba láttam egyik évfolyamtársam h belépett sgre, de nem láttam a felh.nevét, így nem tudom h itt sg-n ki az.
de vele találkoztam!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Doddy a düdõ
NEOreg, Fbn Lx, Bulykin, Lyukasbogrács, karajjj

mindegyikük osztálytárs/osztálytárs volt :|

predator1982
<#rinya> engem még nem

pred

tigerbácsi
4-5

NEOreg, Doddy a Düdõ, Hegi90-el meg egy suliba jártam még régen.
szerinted az a kérdés, hogy "hány emberrel találkoztál a való életben miután megismerted sg-rõl?"
Ennyi eNbert, aki nem tud olvasni <#wow2>