A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem árt a szakmádban,mi?
am. oroszul okíthatnál... :P

Pepsi Twist
Angol
Német

Ezeket qrva jól és mellette, és 1 kicsit oroszul, ukránul, horvátul :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Carlos
Angol

Þór vígi þessi rúnar

angol

Angol, Német

Dick Riddick
Angol

\"Heroes never die. They just reload.\"

zsutyesz
angol

Ale Alonso! poppe fan club™

immovable
Angolt.
zsutyesz
ja, én is ezt csinálom most...borzasztó :(

Ale Alonso! poppe fan club™

immovable
8kor, 12kor, 4-5kor, 8kor és 10-11kor eszem. Rám azt szokták mondani, hogy engem könnyebb öltöztetni, mint etetni. :) 190/85 vagyok. 100kg-ig meg sem állok. :)
reggel joghurt, kave, gyumolcs, delutan 3-4 ora korul meleg kaja (vmi salata vagy egyeb zoldseg hussal, hallal) - ezzel ket ev alatt majdnem 40 kg-t dobtam le

http://gaborszantai.co.uk/

Még sosem voltam ott :D Pénteken kivételesen nem is mentem sehova :)

en is ahogy felkelek kaja pija :D fõleg hétköznap suli miatt annyit eszem mint 1 ló
bardocz
Mikor hogy... Van, hogy 3 és 6 között eszek kétszer rendesen, meg még valami kamukaját, aztán meg este is, és emellett még volt reggeli, meg szendvics suliban, meg kamukajálások és van, hogy alig eszek 1 nap valamit, és este csodálkozok, hogy hogy nem voltam éhes.
ba32107 nem akarok indiszkrét lenni,de ha jól tudom te pécsi vagy,lehetséges,hogy pénteken láttalak a kupolában? ha nem akkor bocs:D

Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.

Én úgy szoktam, hogy felébredek, elsõ dolgom kimenni kaját csinálni (még vécére sem megyek), aztán vissza tálcával, ágyban laptoppal :D

predator1982
jah és hozzáteszem egy idõben próbáltam azt hogy reggeli...áhhh, mostanában is ha bemegyek a melóhelyre max ott eszem elõször. nekem az nem fekszik, hogy felkelek és egybõl kaja. felkelek és egybõl kávé cigi:-)

pred

predator1982
melyik suliba jársz te ha nem titok??:O

pred

predator1982
össze-vissza, ahogy a munkám/elfoglaltságom engedi

amúgy nagyobb étkezés inkább kétszer egy nap

pred

Corrupt
Általában háromszor

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

somdav95
ja természetesen most ez a vírus miatt megy...

somdav95
Felolvastak valamit.. Körülbelül senkit nem érdekel :) Ugyanúgy megy tovább az élet :D Egyetlen egy tanárt láttam makszban.. Megláttuk, mindenki röhögött :D

chhaya
Alapvetõen kétszer, ebéd és vacsi alap.
Néha még plusz reggeli.
Ezek mellett pedig egész nap a hûtõt nyitogatom nasiért.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minket lebaszott emiatt többször is tanár középsuliban, merthogy maximum csak a baráti ölelés engedélyezett.
Egy ilyen dagadt g*ci begyöpösödött filozófia tanárnõ volt.
Annyira lesül az ilyenekrõl, hogy azért nem nézik jó szemmel, mert õket nem dugja senki.
sokszor kétszer, ha nagyon jó vagyok akkor háromszor

elõször olyan dél körül/kora délután eszek, ebéddel nyitom a napot... aztán 6-7 felé megéhezek, vagy nem. Ha nem, akkor este 8-10 között valamikor eszek csak és ez a második és utolsó.
ha meg megéhezek már 6 körül, akkor még harmadszor is eszek késõbb, ami ált. 22 és 01 között van.
Szal össze-vissza, de próbáltam valami rendszert keresni
Pepsi Twist
kocsiba vagyok mindig azt rágcsálom :D Szeged-Pest távon Kecskemétnél má elfogy 2 zacskó :D

tenkenorman
elõször déluán 3-4 óra fele. de 50% ban még suliban egy szedvics. aztán még este egyszer. szal néha kettõ néha három

http://www.tenke.hu

Benny04
ösze-vissza, amikor megéhezem.

Heffi
FÚÚÚJ! <#nyes>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Calver
reggeli nálam sem volt soha, vagy ha reggel 7-8 körül ettem az azért volt mert még fent voltam és megéheztem <#nyes>

amúgy össze-vissza, de nem gyorséttermi kaját, szinte mindig magamnak csinálom ebédet-vacsorát-hajnali másodikvacsorát.

"The trees move. Do you not see it?"

Sickness
nem sok az neked? D:

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Pepsi Twist

Kocsiba mindig van tesco ropi a kéziféknél :D

Akkor én leszek az elsõ, aki beírja, hogy szép szabályosan, napi háromszor, körülbelül fél óra pontossággal mindig ugyanakkor. Ami egészséges :) Ami viszont nem az, hogy általában mindig ugyanazt eszem...

Egész nap a hûtõt nyitogatom.. és zabálok zabálok zabálok este olyan 2 oránként :D
z99999
hasonló módon éltem én is, 500 as melegételjegyeim felét ernõ menüre költöttem :D
hálisten jövõjövõ héten már jobb lesz kicsit a helyzet, haza tudok menni normális ételért :)

Pszt.

van hogy csak egyszer,van hogy többször

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Össze-vissza

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
4-5x
fery02
Nyáron legtöbbször 2x, mert simán átaludtam mindig a reggeli idõszakokat.
Így iskola kezdetével már könnyebb tartani a napi 3x étkezést. Nem is árt, mivel étkezés után kell bevennem a napi 3x-i gyógytablettáimat.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

NEOreg3
egyszer vagy kétszer

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LordVenom
Egész nap a hûtõt nyitogatom...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

jogos... de azért örülök, hogy ma már nem táplálék miatt kell:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bulykin
Négyszer-ötször
de van hogy csak kétszer, mert sok a dolgom

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bandee1987
Nekem is sokszor van este 7-ig órám, de napközben általában szokott lenni szünetem vmennyi, kínaiba elugrok vagy gyrososhoz, de van ott hente is, ahol van sült kolbi :P

Meg nem messze az eurocenter ott meg van minden.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

autoszimulator
az néha még most is <#vigyor5>

.: mobilize.hu :.

tigeroo
LOl :-D
Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

plck
megintcsak a többségbe tartozom:D