A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suli alatt franciául is tanultunk egy ideig /jes vie hungria :)/ . Szerettem franciaórára járni, egy fiatal csaj tanította, nagyobbak voltak a mellei mint a fejem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Más nyelv, leírom... holland.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szeretnék még Oroszul is megtanulni...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
az angolt azt tanulgatom magamtól, de nem olyan komolyan...megérteni megértem ha mondanak nekem vmit, de ha válaszolni is kell azzal már gondok vannak, de még mindig jobb mint a német:D
meg japánul tudok pár nagyon alap kifejezéstxD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Heroes never die. They just reload.\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Angol: hát az egy "szép" történet. Ált suliban 1 év szakkör. Középsuliban elsõ év elején szintfelmérõ alapján pechemre bejutottam a középhaladó csoportba, ahol az elején igen nehezen boldogultam. De aztán végül is elsõ évben egész sokat mindent megtanultam, viszont sajnos a további 3-ban szinte semmit. Ez a tanáron múlt; elég fura módszerei voltak, alig tanított vmit. Sok órán csak játszottunk (szópóker meg ilyesmi), ami persze jópofa dolog meg akkor nekünk is feküdt, de sajnos abból alig tanultunk vmit. Most 3,5 év után elõzõ félévben egyetemen újra elkezdtem angolozni, felvettem választhatónak, meg még ebben a félévben is. Ez nem lenne rossz, egész jók a tanárok is (kanadai a tanár szóbeli órán, az írásbelin is jól tanítanak), csak az a gond h ez a heti 2 óra rettenetesen kevés. Majd elõbb-utóbb jó lenne nyelvvizsga, de ki tudja mikor... Köv. félévben diplomázok elvileg, úgyh aligha lesz idõm angolt tanulni. Pedig nagyon fontos lenne: nemcsak a papír kéne a vizsgáról, hanem h tudjam is a nyelvet. Ehhez a legjobb lenne min fél évig angol nyelvû országban élni, de hát aligha lesz pénzem meg lehetõségem ilyesmire.
"Kicsit" hosszú lettem, sorry. A lényeg, h üzenem a nálam fiatalabbaknak: minden lehetõséget ragadjanak meg, ha nyelvtanulásról (fõleg angol) van szó, mert eszméletlen fontos!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Német
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Németet meg tanultam 4 évig aztán semmi :D
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
németbe is ellennék de az fele beszéd - fele mutogatás lenne :D
u dont have to listen anybody else but me
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
de amire te gondolsz az már más kérdés...<#hehe>#hehe>
12 évig tanultam ált-ba és gimibe Németet, de valahogy 4 év angol után az angolt tettem le gimiben :D
der die das ugyan má'.. nem fekszik ez a nyelv
inkább teszem le a Felsõfokot angolból mint a középfokút németbõl!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
valaha franciából is középfokút szereztem, de az a tudás ma már nem ér szinte semmit. (egyébként érdekes, hogy pont angolból nincs, csak egy szóbeli középfokúm, pedig most az megy a legjobban. :P)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
angolul, németül elgagyarászok még...de nem ártana frissíteni,fejleszteni tovább,mert nagyon sokat felejtettem
meg oroszul szeretnék megtanulni
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM