A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Angolul elég jól el tudok beszélgetni, fõleg a nem õshonos angolokkal és írekkel. Nekik sokkal érthetõbb a beszédük. Filmek alatt sem zavar nagyon ha nincs felirat.
Suli alatt franciául is tanultunk egy ideig /jes vie hungria :)/ . Szerettem franciaórára járni, egy fiatal csaj tanította, nagyobbak voltak a mellei mint a fejem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

:)

Dick Riddick
A betegség nem tréfadolog, móka leállítva.

milk4
Angol,Német,Francia,Orosz
Más nyelv, leírom... holland.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hátha angol nem megy, akkor franciával nagyon fogsz szívni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Simaji
Angol. Egy pár szó menne talán Németül is de nem biztos. :S

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

ne röhögtess,mert fáj!

triplet
angol:)

Hát olvasgatva a neten itt-ott, bizony már kezd azzá válni :)

Heffi
Perfect magyar, nagy dicsöség :DDDDDDD

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

belapeter
Perfect magyar,azonkívül szlovák,cseh,angol és kicsit német <#vigyor4>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Angolul elég jól tudok, a Németen még van mit csiszolgatni...

Szeretnék még Oroszul is megtanulni...
Csuhai G
Angolul tudok többé-kevésbé, franciát szeretném majd megtanulni.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mike at home
nemtok angolul

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

HöfEE
Németül, Angolul beszélek azt nem mondom, hogy anyanyelvi szinten de gyakorlatilag bármilyen szituációban bármirõl azonnal el tudok társalogni. Emellett tudok pár szót horvátul és japánul :D Bár azt nem nevezném nyelvtudásnak.

berlinboy6329
Angol alap,németül meg tudok szólalni,annyira nem vészes,bár lehetne jobb is,meg egy leheletnyi japán.:)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bulykin
németbõl érettségiztem, azt tanultam több mint 10 évig, de már lassan 2 éve nem használom, szóval nagyon alaposan át kéne bújnom a könyveket, hogy el tudjak beszélgetni vkivel németül<#vigyor5>

az angolt azt tanulgatom magamtól, de nem olyan komolyan...megérteni megértem ha mondanak nekem vmit, de ha válaszolni is kell azzal már gondok vannak, de még mindig jobb mint a német:D

meg japánul tudok pár nagyon alap kifejezéstxD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dick Riddick
Ej-ej, mindig az a piszkos fantázia. Hát persze hogy a nyelvre gondoltam! /Végül is az is kell hozzá... / <#nevetes1>

bardocz
Angolul el tudnék lenni, lehet spanyolból is.
Lullaby
Angol, kb. 13 éve tanulom, elõször nagy részt cartoon networkbõl (: Napi szinten beszélgetek ezen a nyelven és könyvet is olvasok így, de nem mondanám még perfektnek.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Lacee86
Németül 12 évig tanultam, van belõle középfokú vizsgám. Hajdan viszonylag jól is tudtam, de sajnos mivel 4 éve nem gyakoroltam (csak épp annyit, h ált sulis unokahúgom kérdezett néha ezt-azt), rengeteget felejtettem. Szóban már igen nagy gondjaim lennének az tuti.
Angol: hát az egy "szép" történet. Ált suliban 1 év szakkör. Középsuliban elsõ év elején szintfelmérõ alapján pechemre bejutottam a középhaladó csoportba, ahol az elején igen nehezen boldogultam. De aztán végül is elsõ évben egész sokat mindent megtanultam, viszont sajnos a további 3-ban szinte semmit. Ez a tanáron múlt; elég fura módszerei voltak, alig tanított vmit. Sok órán csak játszottunk (szópóker meg ilyesmi), ami persze jópofa dolog meg akkor nekünk is feküdt, de sajnos abból alig tanultunk vmit. Most 3,5 év után elõzõ félévben egyetemen újra elkezdtem angolozni, felvettem választhatónak, meg még ebben a félévben is. Ez nem lenne rossz, egész jók a tanárok is (kanadai a tanár szóbeli órán, az írásbelin is jól tanítanak), csak az a gond h ez a heti 2 óra rettenetesen kevés. Majd elõbb-utóbb jó lenne nyelvvizsga, de ki tudja mikor... Köv. félévben diplomázok elvileg, úgyh aligha lesz idõm angolt tanulni. Pedig nagyon fontos lenne: nemcsak a papír kéne a vizsgáról, hanem h tudjam is a nyelvet. Ehhez a legjobb lenne min fél évig angol nyelvû országban élni, de hát aligha lesz pénzem meg lehetõségem ilyesmire.

"Kicsit" hosszú lettem, sorry. A lényeg, h üzenem a nálam fiatalabbaknak: minden lehetõséget ragadjanak meg, ha nyelvtanulásról (fõleg angol) van szó, mert eszméletlen fontos!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Scottt
Angol

Német

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

chhaya
Angol közép, német alap kb.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Heffi
Angol..
Németet meg tanultam 4 évig aztán semmi :D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tenkenorman
Angol.

http://www.tenke.hu

angol felsõfok, +4 év franciatanulás amibõl szar se ragadt rám és gyûlöltem. Most kezdtem oroszt tanulni, és most azért vagyok gép elõtt, mert elaludtam az óráról.
RS
Német, kicsit Angol.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

VRSDM
angol
németbe is ellennék de az fele beszéd - fele mutogatás lenne :D

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
Csak magyarul tudok.
Angol felsõfok

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee
Mondhatjuk hogy két és fél nyelven beszélek, angol, francia felsõfok, a német csak alapszint, úgyhogy be sem jelöltem...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Angolul faszán tudok, a németet azért nem volt pofám benyomni, bár valószínûleg meg tudnám értetni magam egy némettel, ha muszáj lenne. 12 évig tanultam, de szerintem csak egy mondat hasznos az egész nyelvben: "Sprechen sie English?" :D

CopyKing92
Angol-Orosz-Finn

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

somdav95
Angol

Sickness
fuck u u fuckin fuck? <#zavart2><#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tommygear
túlzás hogy beszélem, de angol
szolszil
angol, német, román

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

az a nyelv nem jön be
de amire te gondolsz az már más kérdés...<#hehe>

Angol, Roman :S

Dick Riddick
Esetleg egy kis franciát? :)

Aquir
Angol, csak angol.
12 évig tanultam ált-ba és gimibe Németet, de valahogy 4 év angol után az angolt tettem le gimiben :D
der die das ugyan má'.. nem fekszik ez a nyelv
inkább teszem le a Felsõfokot angolból mint a középfokút németbõl!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

OrioN the S
Tapasztaltam :) magyar bolt is van.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Aquir
Katarini Paralia tele van magyar eladókkal. Persze görögül beszélnek de azért megszólítják az embert:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

QuippeR
angol, német, francia. tudás szerint ilyen sorrendben.

valaha franciából is középfokút szereztem, de az a tudás ma már nem ér szinte semmit. (egyébként érdekes, hogy pont angolból nincs, csak egy szóbeli középfokúm, pedig most az megy a legjobban. :P)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nekem eléggé sorvadozik a nyelvtudásom,tekintve,h nem igen használom
angolul, németül elgagyarászok még...de nem ártana frissíteni,fejleszteni tovább,mert nagyon sokat felejtettem

meg oroszul szeretnék megtanulni

OrioN the S
Mert ki szeretnek menni Gorogorszagba. Es ,ha az nem is jonne ossze ,akkor angolul meg nemetul minden 2. ember beszel viszont gorogul nem nagyon es tudnam hasznositani itthon vagy egy nyari szezonos munkaban. De foleg a kiutazas miatt szeretnem.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dartonita
Angolul eleg jol elgagyogok.
Alapfokon orosz,nemet,spanyol.

Molnibalage
Angol és trágár. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Görögül?De minek?<#idiota>

OrioN the S
angol,nemet(kell ,mert anyanyelv D:) es most szeretnek gorogul megtanulni... folyamatban.