A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mindegy, szar fotós vagyok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
egyszer kékeszöld, egyszer meg zöldeskék
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Váltakozó színû...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
nem szeretem :| én is kék, vagy zöld szemet akaroook! <#rinya>#rinya>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
szavazást meg elqrtam, barnára nyomtam, közben rájöttem, hogy zöldesbarna. vagy érdekes, megvilágítástól függ. valamilyen fényben inkább sötétzöld kis sárgával, más fényben szimplán barna
BMW Über Alles!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a többi zöld,az kevert...barnával,vagy kékkel
BMW Über Alles!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
minden kékszemû ember rokona a többi kékszemûnek :D
tehát brad pitt és kiszel tünde is rokona a kék szemûeknek :D xD
10000éve csak barna és zöld szem létezett,majd egy gén módosulás folytán lett a kék szem :D
az albínóknak pedig,azt hiszem azért piros szemük,mert kilátszódnak a szemben lévõ erek :D
BMW Über Alles!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Tisztára macskaszem.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ