A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg kell védenem a szeretteimet, saját magamat: önvédelem
ha hazámat kellene megvédenem: parancs teljesítése
érzelmi felindulásból: emberölés
ha nagyon sokat fizetnének érte: gyilkosság
ezek közül az elsõ kettõ tevékenység az nem is a másik életének a kioltására irányul, szóval függetlenül attól, hogy talán élete végéig kísérti azt, aki ilyen tevékenység folytán elvesz egy emberéletet, egy kalap alá venni a második két esettel bõdületes marhaság.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Néha úgy érzem, érzelmi felindulásból meg tudnám tenni.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Talán ha nagyon sokat fizetnének érte.
Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném.
respect to the man in the ice cream van
Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném. (bár a háborúnál nagyobb baromságot ember nem találhat ki...de ha lerohannák hazámat, beállnék a birkasorba)
Ale Alonso! poppe fan club™
Sokat gondolkoztam már errõl a dologról. Régebben azt hittem, illetve úgy gondoltam hogy nem tudnék embert ölni. Mint a filmekben, csak fognám rá a fegyvert, és nem sütném el, vagy lábon lõném.
De most úgy gondolom hogy tudnék. Tisztelem annyira az életet hogy ok nélkül nem venném el a másét. A pénz vagy a jó öreg "A Hazáért!" jelszó nekem nem elég indok. Valószínûleg késõbb tönkretenne a lelkiismeret-furdalás, ha nem lenne megalapozott indítékom.
Egy vagy én-vagy õ(k) szituációban viszont, ahol nem tudok kitérni, lehetõségem is van (pontosabban más lehetõségem már nincs), illetve olyan embereket érne fenyegetés akik számomra fontosak, nem gondolkodnék sokat. És úgy érzem késõbb sem lenne belõle komoly lelki problémám.
Egy háború esetén pedig csak akkor fognék fegyvert, ha nem engednék hogy külföldre menekítsem a családomat (és persze saját magam) még a konfliktus elején.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Talán ha nagyon sokat fizetnének érte.
meg amúgy is parancsra :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mondjuk katonának nem vennének fel :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mostanában fõleg 4
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ugyanakkor:
Soha, senkinek nincs joga elvenni más ember életét!
Nem tudok igazából dönteni. Nem szeretem a barbárizmust...
nekem barna a szemem am :D
Indexes cikkben van ez a kép. Na nekem fényben valami ilyesmi, de amúgy érdekes a szemem, mert nyáron ilyen tengerkék, télen meg sötétebb és kicsit zöldesebb. Most akkor én halmozottan mutáns vagyok? <#idiota>#idiota>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
" csak nem olvastam el a többi lehetõséget :D zöldesbarnás amugy néha tök zöld néha barnásabb
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
a széle szürkés-kékes, utána zöld, belül barna, középen meg fekete :]
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
erre buknak a roma gádzsik nem egy fos ventora. <#wow3>#wow3>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!