127612
-
trebron #122125 Én abból érzem ha szeretnek, hogy el bírnak engedni. -
Halmozzanak el ajikkal es tapizzak a testemet ofc. -
A kérdés oké, de a válasz lehetőségeknél feleslegesnek tartok ennyi kombinációt.
Én abból érzem ha szeretnek, hogy nem akarnak elengedni. Értendő a legtágabb aspektusban, most lusta vagyok esszében kifejteni. -
Nem arról van itt szó, h nekem hangoztatja, h nem szívesen teszi általában, hanem anélkül is tudom. Pl. a legjobb cimborám hulla fáradtan is segít ebben és ebben nekem, ha rászorulok, és nem fogja felhozni nekem, és biztosan meg is csinálja szó nélkül. -
Nem tudom értelmezni a kérdést. Amúgy abból, ha kávét főznek nekem reggel. -
teszt annyira nem hat meg, legyen elismerő szavak és testi érintés. ölelkezős ribanc vagyok, és szeretem ha verbálisan tisztára nyalják alfelem. -
És honnan tudod, hogy amúgy nem szívesen csinálja? Mert ha ezt megemlíti, hogy "hát, nem szívesen, de a te kedvedért...", akkor nagyon más jelzést küld vele. Ha viszont nem tudod, hanem csak úgy megtette, akkor esetleg rajta kívül nem tudja senki. -
Nekem a minőségi idő jött ki. De ezek a megfogalmazások: szeretem, ha megcsókolnak a barátaim.... bazzeg.
Amúgy tényleg az együtt töltött idő a legfontosabb, esetleg apró ajándékok, de nem az értékük, sokkal inkább a gesztus miatt. Plusz volt egy a tesztben, ami sokat mond: ha valaki olyasvalamit megtesz nekem vagy értem, amit amúgy nem szívesen csinál, az biztos, hogy egyfajta erős kifejezése a szeretetnek. -
Nem én írtam a kérdést, nekem tökmindegy, hogy mit csinálsz. :) -
Jóvan, elvégeztem a tesztet, a minőségi idő jött ki nekem. Most boldog vagy?! :D -
Nem küldött senki kérdést, ezt tettem be. Furcsa módon hiába kommentelek a kérdésekre, nem figyeli azokat senki... Megjegyeztem, hogy ez ebben a formában elég furcsa kérdés... -
MIVAAAN??? ez egy f@szság. -
Kérdés. -
trebron #122112 Ha magamnak vásárolok, akkor nem írok listát, hacsak valami speciális nem fontos dolog van, amit elfelejtenék, akkor írom be emlékeztetőbe, hogy ha a boltban vagyok a pozícióm alapján jelezzen, mit kell megvennem.
Ha párom írja össze mi kell a főzéshez, akkor beírja a megosztott todo listájába és látom a mobilomon mi kell.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2015.03.03. 07:27:52 -
Mobilon.
Én, mert magamnak vásárolok. -
Néha papírra, néha beírom a telefonba. Rendszerint nem magam állítom össze, hanem anyámtól kapom az újságok akció kavalkádjait. :) Én sokkal inkább ad-hoc módon veszem meg azt, ami kell. -
Ha hosszabb a lista, vagy több helyre is kell mennem, akkor papír+toll.
Ha csak néhány tétel kell, azt inkább megjegyzem. -
Blum #122108 Papír, tollal és ceruzával. Ha valamiben nem vagyok biztos akkor telefon.
Jellemzően mástól kapom (anyuka), ha magamnak vásárolok akkor nem kell lista. -
Ha anyám írja a bevásárló listát, akkor az papíron tollal, ha én, akkor telón onenote-ba.
Egyéb listákat tollal szoktam papírfecnikre. -
Papir, toll-ceruza.
En keszitem kozos megegyezes alapjan. -
Nincs lista, fejben tartok mindent. -
nagyjából mindenre, mindenhogyan. papírra, üvegtáblára, telefonba, számítógépen fájlba. de még így is képes vagyok elfelejteni. -
Milyen listát? Belépsz online, ott a kedvencekben eddig miket vettél, de bevásárólistáid is lehetenek, amennyi jólesik, katt-katt és már kész is a bevásárlás. Mehet is. Tecsó online. Aki ennél bonyolultabban vásárol az dumkopf, vagy nem szállítanak oda... :D -
Bevásárláshoz papír-ceruza, kihuzogatós módszer. Van egy maréknyi ikea-miniceruza és cetli otthon ilyen célra :)
Egy hűtőre kiírt "fogytán van és előbb-utóbb kéne venni, de mindig elfelejtem" lista még lehet, hogy jól jönne... na majd egyszer.
Munkahelyen todo.txt notepadban állandóan nyitva (és mivel nem törlök belőle, csak átkerül másik részre, így munkanaplóként is funkcionál)
Karácsonyra mivel nem külön-külön vásárlok, hanem készítek dolgokat, így az ahhoz szükséges hozzávalók a bevásárlás listájára kerülnek. -
Új kérdés. -
kamionosjoe #122100 Egy Asus laptopom van, tavaly nyáron vettem 500 euróért. Mivel jó üzletember vagyok úgy tippelem, hogy ugyanennyiért most is el tudnám adni vagy akár többért is.
-
Van egy régi gép, abban mikor milyen alkatrészek vannak, attól függően, hogy éppen mi kell, de nem tudom hogy manapság például egy Voodoo 2, V5-5500, GUS, MX300 stb. mit ér.
Az albérletben az asztali most halt meg, amúgy érhetett 10 ezret, a laptopom érhet kb. 20-30 ezret, az itthoni asztali gépemre meg jó 50 ezret mondanék.
Tervbe van véve hogy lesz valami korszerű is, azt 500 000 felettire számoltam, de megmondom őszintén hogy sajnálom rá a pénzt, most inkább kivárásra játszom. Addig meg elszenvedek ezekkel. -
Nagyon sok alkatrészre ma 3 éves garanciát adtak. Vettem én olyan használt VGA-t, amin még két évig volt garancia. Persze, ha az ország másik felében élő emberől veszed akkor ez gond, de pl. ha fővárosi vesz fővárositól, akkor a garit érvényesíteni nem gond.
Egyébként meg ezért sokkal olcsóbb a használt hardver. A kockázat magasabb talán, de összességében nem nagy. Persze, ha pont nálad száll el a cucc, akkor pech...
(2003 óta csak egy VGA-t vettem használtan, azóta mindig minden új a gépben.) -
Az a baj, hogy a számítógépnél gyakorlatilag a gépházon és a hűtőkön (ventiket nem számítva) mindennél fontos a garancia.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.02.27. 13:03:36 -
hát igen, sajnos ez így van kb. mindennel. ezért is keresek általában használt dolgokat, amiből lehet. azért aminél fontos a garancia megveszem újonnan -
macbook 300 volt de sztem harmadannyit ér lel -
trebron #122094 500 000,- + -
30-50, sztem a doboz amiben van többet ér mint az alkotórészek. -
Laptopom van, amit 150-ért vettem újan 2,5 éve. Most 85-90 körülért adnám el, ha el akarnám. Illetve van még egy működő PC-m, de az már kissé elavult (Pentium D, 2 GB RAM, HD4830). Nem adom el, mert sokkal többet ér így tartalék gépnek, mint amennyit kapnék érte.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.02.26. 19:32:05 -
Fbn Lx #122091 2008-as veterán, akkor még 150 volt -
150 ezerért vettem két és fél éve, Dell Inspiron laptop, most nemtom mennyit érhet. -
250-300, nemreg volt upgrade. -
Az asztali gépem 2009-ben született, de mivel ~1 éve vettem bele egy 270X-et, így olyan 100-120k körül tudnám elpasszolni szerintem.
A notim egy tavaly augusztusi Lenovo Z510, újonnan 240k-t kérnek el ezen változatáért. -
Blum #122087 130, 001-160, 000 Ft
DELL Inspiron 3537 laptop, tavaly nyáron 170k-ért vettem, most talán eltudnám adni 130k-ért. -
Neocortex #122086 Ahogy megveszed a boltból és a tulajdonodba kerül máris veszített kb 25%-ot az értékéből