127612
  • SötétBarom
    Még nem. Voltam nagyon ideges, de aztán nem. (családi vállalkozás, szerintem mindennél stresszesebb).
    Aztán az becsődölt, a következő munkahelyem porig égett, az azt követő csak szezonmeló volt, a mostani meg még tart. :DDD
  • kamionosjoe
    Volt többször is.
  • chhaya #122283
    Fel nem mondtam... De miután lejárt a szerződésem és később vissza akartak hívni, arra már nemet mondtam.
    Nem volt éppen akkor kilátásban más, de szerencsére kb. egy hónapra rá találtam munkát.
  • dartonite
    Igen 1x.
  • Sir Quno Jedi
    Mint a pinty! Inkább, mint hogy belehaljak.
  • Pluskast
    Egyszer igen. Elegem lett a színlelt szerződésekből.
  • Neocortex
    Nem telt be a pohár, de mindig én mondtam fel, mert meguntam/nem tetszett/meh. Saját vállalkozásom van most
  • molnibalage83
    Egyszer jártam közel hozzá. Nem fontolgattam annyira erősen, de úgy fogalmaztam, hogy a kirúgtak volna, akkor nem érintett volna túl mélyen...
  • pxxl
    :DDDDD túszokat akarunk küldeni vagy mi? :D többre nem nagyon vagyunk képesek :D
  • Lacee86
    Küldtem be egyet.
  • Freeda Krueger
    Világos
  • molnibalage83
    Tehetnék be gyakrabban kérdéset, de azért nem teszem, mert nincs rá igény. Így is nagyon nagy arányban az én kérdéseim kerülnek be, mert alig küldenek mások... Jellemzően 3 naponként teszek be, de ha nagyon érdektelen a kérdés, akkor 2 nap után is, ha meg nagyon rácuppannak, akkor várhatok vele négy napot is.

Ápr 17-21 között nem nagyon leszek gépközelben, ezért akkor én biztosan nem rakok be kérdést.
  • Dzsini
    Ha fel tudod éleszteni a Szavazó roBOT-ot, akkor van :)

... van akkora aktivitás és látogatottság a topicban, hogy valaki áldozzon rá energiát? Még egy potenciálisan komoly vitára alkalmas kérdés se szült 30 hozzászólást se. Majd ha megint komoly pörgés lesz - sok kérdés, akár napi szinten váltások, aktív kibeszélés szinte minden témában - akkor talán.

Addig Molni hozzászólása, hogy új kérdés van szerintem bőven sok, és teljesen jól jelez így is.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.04.01. 12:34:07
  • molnibalage83
    Semmilyen szinten nem értek a dolgohoz, azzal főzök, ami eszembe jut.
  • Freeda Krueger
    off,de erre nincs jobb/komfortosabb megoldás?
  • ManoNegra
    Ebből aztán tényleg világossá válik, hogy az egyszeri magyarnak ott a helye harcolni, mikor még ezek a nagytudású webszerkesztők is leírják, hogy nem tudni ki kivel van...
  • SötétBarom
    Ez egy egész jó összefoglaló a témában..
  • Fbn Lx
    ja, hogy csak kimegy 150 katona és cső
    a terrorszervezetek ellen való fellépést én alapból nem is nevezném háborúnak, inkább proaktivitásnak
  • SötétBarom
    Lényegtelen a kérdés szempontjából.
  • Freeda Krueger
    Be lehetett volna tenni alkérdésbe hogy "Szerinted mekkora veszély az IS".... :)
  • dartonite
    Beb@szna.
  • ManoNegra
    A modern világ, ó igen. A modern világ teremtette meg ennek a "mocsoknak" az életfeltételeit, és valahogyan a mai napig táplálja.
  • SötétBarom
    Pontosan.

Nekem van egy jó ismerősöm, aki volt lent a kurdoknál pár hétig, azok alapján amiket mesélt, konkrétan egységesen az egész modern világnak ott kéne állnia, és eltörölnie ezt a mocskot a föld színéről.
  • Sir Quno Jedi
    Bocs, de kimaradt egy "nem" a mondanivalómból. Szal. Az NEM hadüzenet. Pont a fordítottja. :D
  • KaBuTo666
    vidéken. :P
  • Neocortex
    sztori
  • Fbn Lx
    az amúgy valami felmerült opció? tehát ez tényleg megfogalmazódott a vezetésben, hogy mi esetleg háborúzhatnánk is akár? vagy csak amolyan milenneha jellegű kérdés (remélem az utóbbi)
  • molnibalage83
    Az, hogy szimplán a civilizációnak és életmódunkat kiirtandónak tartja. Tudod, ezt hívják megelőzésnek...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.30. 20:49:01
  • Lacee86
    Még a feltételezés is felháborító. Mi a franc közünk lenne nekünk ehhez?? Nincs elég bajunk?
  • molnibalage83
    Frászt, dehogy hadüzenet.

A jenkiknél még egy külön törvény is van arra, hogy mi van akkor, amikor valaki a nem arra felhatalmazottként a hivatalos politikával ellentétesen és jóváhagyás nélkül cselekszik. (Logan act) Bár ez csak diplomáciai egyezkedésre vonatkozik, de teljesen nyilvánvaló, hogy egyetlen ember magánakciója az nem államközi hadüzenet.
  • Freeda Krueger
    Nem tudom
  • Sir Quno Jedi
    Ha valaki jelentkezik és önként odamegy, de az országa nem küldte, az tiszta sor. Az hadüzenet. Ez meg az.
  • kamionosjoe
    Ott voltak a magyarok Koszovóba, Irakban, Afganisztánban, Afrikában több helyen. Most is harcolnak Novorussziába. A magyar egy harcos nép, vannak közöttünk akik ebben tudják megvalósítani önmagukat. Akár mit is szavaznak meg biztos lesznek akik mennek háborúzni akármilyen csata is legyen ott. Ettől függetlenül a nemre nyomtam.
  • Pluskast
    Szerintem megmentenünk sem kell. Az legyen a nagyhatalmak dolga. Kis ország ne ugráljon feleslegesen.
  • Blum
    Nem.

Először itthon kéne rendet rakni, aztán majd utána megmenthetjük a világot.
  • ManoNegra
    Van egy szempont, amelyről senki nem beszél az Iszlám Állam elleni katonai szerepvállalás kapcsán. Az állami résztulajdonú Mol valóságos hídfőállást épített ki Kurdisztánban, azaz a „mi” olajunk is ott van a térségben. link
  • Pluskast
    Nem. Akarja a fene, hogy aztán mi is felkerüljünk az öngyilkos arabok listájára! Kb annyi keresnivalónk van ott mint 73 évvel ezelőtt a Don - Kanyarban. Semmi!
  • mrzed001
    No igen, mint az tudjuk, itt mindig is a 3/3-as ügyosztály (aktuálisan tekikatonák) volt a legnagyobb, azaz a belbiztonság. Magyarán, a magyaroktól "védték" mindig is Magyarországot. Az eszközök ismertek, beépülés, bomlasztás, bemártás.
    Éppen ezért, én pl nem álltam be a Medgyesit szidók közé. Ő ugyebár 3/2-es volt, kémelhárítás. Legalább egy ember foglalkozott ezzel is ... LOL :D
  • Sir Quno Jedi
    Ugye a külföldiek legalább fel vannak már készülve a tenorizmusra, mint tudjuk. Még saját elhárításuk is van pl. New York-nak. Mi mire vagyunk felkészülve? Mert szerintem szarra sem... Kérdés: hány ártatlan magyarnak kell meghalnia ahhoz, hogy a fejünkhöz kapjunk?! Mert mégis mi a rák közünk van ehhez nekünk?! Nem vagyunk felkészülve egy ilyen háborúra (sem). Semmire sem vagyunk felkészülve. Innentől minden egyes halott magyar vére azok lelkén szárad majd, akik miatt ostobán belesodródtunk ebbe a baromságba! Remélem ők is köztük lesznek majd, hamár...
  • molnibalage83
    Nem tudom.