A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha végtagok, akkor azzal el tudnék lenni... bár nem biztos, hogy akarnék.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fizikailag lehetséges? :D
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
soha nem adom fel és lebénulva leélem az életem, nem csinálok semmit... hiszen mozdulni se tudok, mert le vagyok bénulva teljesen... szótlanul ülök a tolókocsimban egész nap(mégcsak hümmögni sem tudok, mert lebénultak a rekeszizmaim is... egy lélegeztetõgép veszi még a levegõt is helyettem) és várom hogy a rokonaim vagy az ápoló személyzet az életbenmaradásomhoz szükséges dolgokat megtegyék nekem
ezt majd max akkor tudja meg az ember ha ilyen helyzetbe kerül, most felesleges beírnom, hogy jajj inkább halál, értelmetlen <#wow3>#wow3>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy,meg nemtudom.Sok mindentõl függhet,hogy mit tennék.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nagy a valószínûsége, hogy ebben az esetben installálnék vmi MMORPG-t, amibe beépülnék, szinbiózisbam élnénk, és végre lehetnék level 80 paladin :D
Végülis ez is okozhat örömet, ha már más nincsen.
Ezenkívûl szellemi táplálékok, kulturális elemek, filmek stb a rendelkezésemre állna. Fizikai örömökben pedig a fent említett ribancokon kívûl, még mindig tudnék finomakat enni-inni, aludni.
Amit még imádok: vezetni. De ez sem gond. átalakítattnám az autóm, és ezzel sem lenne para.
Persze ha mindez bekövetkezne, elõször lehetséges, hoy depresszióba esnék..ez természetes, de ha sikerül elfogadnom a dolgot akkor a fent leírt módon ellennék.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
mondjuk ha TELJESEN lebénulok, azt nagyon nehezen tudnám elviselni, de akkor hogy lesz az ember öngyilkos ugye, kezek és lábak nélkül...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Spread De Love!
másnap mentem dokihoz, mondta hogy okos vagyok amúgy, mert a belsõ vérzésem okán a fejemben simán lehetett volna agyvérzés, esetlegesen agyérelzáródás. bénulás halál . persze minimális esélye volt. de ottvolt.
szóval akik felkelnek, tespednek az iskolába, hazamennek és gépeznek, és a villamos után nem tudnak futni 5métert, azok persze hogy leszarják.
max autóbalesetben bénulhatnak le, vagy ha rájuk esik egy zongora.
én naponta bmx-ezek, még a profik is sokat esnek, én nem vagyok profi, nagyon sokat esek.
és igen is jogosnak tartom a kérdést, és sokat gondolkozunk is rajta, mielõtt bevállalunk egy-egy új spotot vagy trükköt, hogy igen. most éppenséggel megint az egészségemmel / életemmel játszom.
:)
u dont have to listen anybody else but me
Az is beteg aki ilyen kérdést kitalált! Meg az is aki ilyenen filózik!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."