A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
átszámitva havi 1 millát keresnek összesen ,persze drágább a kaja meg a ruhák gondolom de igyis sokkal jobb a helyzet mint itt.
házat se vettek aztis bérelik nagyon olcsón.
\"Errõl van szó!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Heroes never die. They just reload.\"
A férje is még a válság elõtt kapott melót és asszem csak a fõnöke közbenjárására nem bocsátották el, mert X év tapasztalat ment volna vele.
Azért tök jó, hogy folyamatosan arról beszélsz, amirõl fingod sincs.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Õszintén, szerinted egy országban hány darab repülõmérnökre van szükség? Ha valaki csak a szakterületén belül hajlandó elhelyezkedni, nem csoda, ha nem talál munkát.
Egy nemrég vézett repülõmérnök a BME-rõl Németországban nem kap állást. Legalábbis eddig nem sikerült.
Azért, mert az ismerõseid szerencsések, vagy mert kint vannak egy ideje, az nem jelenti azt, hogy mindenki az.
Magyar szemmel meg én vagyok az. Egyetem után 1 hét alatt találtam állsát. Egész életemben voltam 1 azaz egy interjún. Ehhez képest nézd meg, hogy az ország másik fele, hogyan nem kap állást...
Jól, mivel bizonyítja, hogy kurva jó beszél azon az idegen nyelven.
Én meg ismerek két-három tucat embert aki kint dolgozik :D
Nem tudom, hogy ezt a fajta negatív átalakulást meg lehetett volna-e úszni, nem biztos. Talán a mértékében lett volna különbség. A rendszerváltás után azonnal a vadkapitalizmusban találtuk magunkat, és ezt a pártok ki is használták. Szétzúzták a szakszervezeteket, megosztották a lakosságot. Ennek a levét isszuk most is.
Az én véleményem egyébként sokban megegyezik Clio-éval. Olyan választási lehetõségeket kaptunk/kapunk, amiknek a nagy része legjobb esetben is kétes kimenetelû. Nem is biztos hogy van.
A politikusi és a polgári rétegnek szöges ellentétben állnak az érdekeik. Ahhoz hasonló mint a munkáltató-munkavállalói viszony. Az átlagember inkább ellenségként mint szövetségesként tekinthet a politikusainkra.
Angolul tudok úgy-ahogy. Kzölépfokú nyelvvizsga van, de szerintem ez kevés a mindennapi élethez, mert én inkább mûszaki vonalon használom, meg a hobbim kapcsán, de nem cseveségre...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
millió hasonló igazságtalanság van...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
komolyan, már szándékosan túl van bonyolítva a rendszer, hogy mûködésképtelen és kijátszható legyen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://www.tenke.hu
Egyesekenk mindig "rettegniük" kell valamitõl és kibaszott rövid a memóriájuk. Akkor segítek egy kicist.
Állítólag dübörgött az ország 2003-2008 köztt. Anyád azt bazdmeg.. Mégis a BKV és a MÁV éppen most készült atomjaira hullani. A BKV-val gyakorlatilag már megtörtént. A jármûpartk kétszámjegyû százaléka - és akkor finoman foglalmatam - gyakorlatilag fémhulladék szintjén van.
Minden más rohad szét és hülyeségekre baszták el a pénzt.
Az utóbbi 3 évben hetene van annyi korrupció ügy, mint 8 éve 4 év alatt. Pedig akkor sem jobboldal haverja volt a sajtó, csinálhatott bármit is...
Akkor tegyük fel a kérdést. 20 évbõl 12 évig a demszky haverjai vitték az országot is. Ebbõl a 12-bõl 8 egyhuzamban és most. Mégis kik alatt lopták szét és züllesztették le az egészet?
Van még kérdés, hogy akkor kire nem kellett volna soha szavazni, max. ha a lámpavasra kerülés sorrendjérõl van szó?
<#falbav>#falbav>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
alkalmazkodni kell, a szavazati jogod meg semmit nem ér
Nekem az az igazi problémám, hogy nem igazán látok olyan alternatívát ami az átlag magyar embereknek pozitív elõjelû lenne.
Forradalom... na az végképp betenné az ajtót az országnak, körülbelül lehetne is bezárni a boltot.
A FIDESZ jó eséllyel megszerzi a 2/3-os többséget, ami nem kis veszélyeket rejt magában (egyébként láttuk hogy mit eredményez két, közel egyforma erõ a parlamentben), fõleg annak fényében hogy mit is tudtak villantani négy év alatt. Valószínûleg nem õk lesznek Magyarország számára a messiás (adja az ég hogy tévedjek).
Az igazi baj az hogy a szavazók lényegében ki vannak zárva a döntéshozásból, nincs semmiféle visszajelzés az állami pénzek vándorlásáról, lényegében nem kapunk érdemi információt semmirõl.
Nem látom azt az irányt amibe bizalmat fektetnék.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
lehet nem akar itt elni es amint tud lelep az orszagbol, mert nem lat remenyt viszont, ha kimegy akkor nem kell ezt elviselnie. ezert mar baszik a szavazasra es megmondja kerek-perec, hogy nem szavaz, mert ugy gondolja labda passzolgatasra kar szavazni.
csak tippelek.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lehet várni a csodára de magától nem fog bekövetkezni...