A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mellékesen te se értesz hozzá jobban, mint bárki más.<#ravasz1>#ravasz1>
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A legnagyobb poén viszont az, amikor ezzel közgazdász végzettésg nélküli átlagemberek dobálóznak, akiknek feltehetõleg kurvasok köze van a magyar helyzethez, úgy nagyban, mert minden bizonnyal rengeteget foglalkozott már élete során a külpolitika, a vidékfejlesztés, mezõgazdaság stb. kérdéseivel, amivel kapcsolatban hitelesen állást tud foglalni és szakértõként a témába belefolyva meg tudja állapítani, hogy a jobbik hülyeségeket beszél.
Elnézést, ha semmibe veszem az átlag lehúzós véleményeket.
Annak fejében, hogy a pártok választási programja nem szokott teljes egészében megvalósulni, természetesen semmit nem veszek készpénznek, de nagyon jó lenne már kizökkenteni az országot az egypártrendszerbõl.
Itthon átlagfizetésbõl nem lehet. Ott is úgy érzi, hogy nem lehet, csak elfelejti, hogy havonta vesz valami ipod kaliberû kütyüt, vagy eljár szórakozni, ami horribilis összeg. Arányaiban kb ugyan az, megmarad mondjuk a fizetésed 15-20%-a, amit félrerakhat(ná) - itthon ez mondjuk 15-20 ezer forint, ott meg 40-50ezer. A "luxuscikkek" mint egy mobil, vagy egy autó, esetleg TV, laptop ugyan annyi, mint itt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha komolyabb munkáról beszélünk, akkor az ott élés érdemesebb, két mérnök ismerõsöm kiköltözött, megszerezte az állampolgárságot, mert úgy jobb az élete, mintha mindezt itthon csinálná.
Az, hogy ez kinek a tapasztalata, kurva mindegy, attól hogy pl neked clio X eurot fizettek, lehet másnak nem. Akár hogy nézem, statisztikai alapon jobb, vagy legalább egy szinten van a magyar életszínvonallal egy osztrák például. Magyarként is.
.: mobilize.hu :.
amint a válság híre megérezett letettek a magyarországi és spanyol projektekrõl és nem lett a támogatásomra szükségük...
szóval a megbecsülés megvolt, de feleslegesen nem csinálnak semmit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nekem van tapasztalatom osztrák melóról, 2 évig dolgoztam vegyészmérnökként
az is csak úgy érte meg, hogy mMagyarországon adóztam, és fizettem a járulékaimat magam után, és a magyar olcsó szolgáltatásokat vettem igénybe
és igen jól néz ki a szakmai önéletrajzomban a 2 éves kint szerzett gyakorlat, nem csak a német nyelvtudás miatt, hanem hogy egy precíz cégnél megálltam a helyem, ahol nincs fejetlenség
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amitõl én tartok az az, hogy eltelik újabb húsz év úgy, hogy nem látjuk az eredményét. Az egyes pártok, és a párt tagjai között a háttérben komoly érdekkapcsolatok vannak, és nem látom hogy ugyan arra törekednének mint a társadalom nagy része. Õk egy lehetõleg minél homályosabb, átláthatatlan, dezinformált rendszert szeretnének, minél kevesebb polgári belelátással és ellenállással. Ezzel szemben nekünk egy átlátható, logikus, viszonylag igazságos, élhetõ rendszer lenne a cél.
Fogalmam sincs hogyan lehetne átvágni ezt a csomót, de nem a négyévenkénti szavazás lesz hozzá a kulcs.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az 5%-uk meglesz valószínûleg (sajnos), de ennyi.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"Heroes never die. They just reload.\"
Egytemi cimborám legalább egy évet volt kint a jenkiknél tanulmányi ösztöndíjjal egy elég jó kis mûszaki egytemen. Mégsem tudott kint maradni, pedig az itthoni mérkökök között õ bizony elég jól képzettnek számít, de még kinti szemmel is. Két nyelvet beszél, egyet mûszaki + felsõ, másikat közép fokon. Mégis haza kelletet jönnie...
Másodszor ha igaz is hogy Ausztria ilyen ez véletlenül sem igaz Angliára vagy Németországra pl....
A másik széntén angoloknál van. Krupié egy kaszinóban. Hát õ sem ebbõl lesz "milliomos".
A haverod milyen munkakört tölt be? Mert gondolom nem pizzafutár...