A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer pl annyira paranoid voltam (volt feszt.), hogy minden sarok elõtt leraktam a kocsit, és benéztem elõre, nincsenek-e kékek <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egy ismerõsöm 1 üveg whisky után vezetett haza éjszaka, és még utasokat is vitt:S
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Hál' isten nem lett belõle semmi problémám, de ha ilyenkor történik valami vagy a rendõrök megállítanak, akkor ba****ja az ember.
Egyébként olyan szinten voltam, hogy már a járás sem nagyon ment,viszont a kocsit egész jól tudtam irányítani( kb. 6 km-es út hazáig).
Ja meg párszor innen a helyi kocsmából jöttem hazáig spicesen, de az csak 1 sarokra van. Hol motorral, hol kocsival am nem jellemzõ rám.
anno 1987
Nem, de még bármi megtörténhet.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
fõleg azért, mert azt sem tudom melyik oldalt van a gázpedál :-)
másrészt én még a füveseket is elítélem. hmmm halálra.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
TEljesen biztonságos vagyok bebaszva 😄DD Továbbmegyek, biztonságosabb vagyok mint józanul 😄
Ám még jogsim sincs szal nem 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ittasan ? ja majd vagánykodok a haveroknak meg magamnak hu én vagyok a király mert piásan is tudok vezetni<#idiota>#idiota>
az ilyen meg is érdemli h balesetet szenvedjen (szenvedjen és ne okozzon)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki meg mégis volán mögé ül bármilyen bódultságot okozó szer hatása alatt, az legyen olyan szíves és magát nyírja ki és ne mást! :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hát ha hó van, akkor legyen már hó, és ne lógjon ki a ronda bitumen a hó alól, legyen egységes, szép hótakaró mindenhol. A felgyorsuló közlekedéses faszom világ meg mehet a picsába.
Ezt pedig nézem:
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Itt is volt egy ideig ilyen azért itt kérdem
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
30
16.8%
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
pedig lenne rá igény 😄
szép világos táj, rózsaszínes-vöröses égbolt, kellemes idõ... jó volt...
csak a hideget nemszeretem, a vesém egész télen szokott fájni 😞
Csak így nem, ahogy ezen a faszom éghajlaton mûködik, hogy esik-elolvad-mocsok-meginesik-elolvad-mocsok-mocsok-hó-mocsok. 😄DD
Ha leesne december elején, és szinten maradna március elejéig, semmi bajom nem lenne 😊
Minden ugyanaz másképpen.
viszont az olvadása már nem annyira:S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Emlékszem mikor régebben mindig ilyen 40-50cm-es hó esett és én akkor még alig voltam 1m20😊 Nagyon imádtam,de mostmár csak akkor jó,hogyha nem akkor esik amikor suli van.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.