A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Igen mert elfelejtettem hogy ittam.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

birdo
Nem, és eszem ágában sincs...mert nem akarom.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Sickness
igen, es jogsim sincs -.-

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

na.
mi sem bizonyítja jobban a törvény hatékonyságát
GregSB
Néha azért idegesít. Egy pohár sertõl / bortól még nem leszek részeg, a reflexeim sem tompulnak, simán tudnék vezetni, de amióta zéró tolerancia van féltem a jogsimat :P

GhostR1der
Nem, és eszem ágában sincs.

130

73.4%

elvárom, hogy aki velem szembe jön, az se legyen részeg fasz, elvbõl nem ülök ittasan motorra.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Lacee86
Sõt... Ha jogsid van, akkor duplán kell inni akkor mikor ihatsz, h bepótold azt, amikor nem ihatsz. <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
A jogsi azt nem tiltja, hogy igyál, amikor nem vezetsz<#idiota>
Attila8805

128

73.1%

Mióta jogsim van egy korty alkoholt nem ittam!
Sõt mikor még a Kresz vizsgám se volt meg akkor azt mondtam hogy többé soha!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

jhetedikj
Akkor már nem akartam otthagyni estére. Általában gyalog megyek ha tudom, hogy inni is fogok, de aznap valahogy így alakult.
Én nem menõ vagyok hanem már raj.<#mf1>

anno 1987

maffioso
én egyszer földesuton az erdõben egy rometet:D de közuton sosem tettem és sosem teszem, mert nem csak a magam életével játszok, és nem egy példa volt már arra hogy vki igy nyomorult meg

\"If in doubt, flat out!\"

Lacee86
Nagyon helyes. Bárcsak mindenki így állna hozzá...

GregSB
Nem, és nem is tervezem. Olyan szinten nem, hogy ha pl a vasárnapi családi banzájon megiszok egy pohár sört vagy bort, akkor utánna délután-este nem is vezetek, inkább átadom másnak a volánt. Túl sok idõmbe és pénzembe került a jogsi megszerzése ahhoz hogy egy ilyenen elússzon...

Nem, és eszem ágában sincs. És ilyen sofõr mellé/mögé sem ülnék be.

sajnos nem,(már nem tudom pontosan de azt hisszem út 1ik oldalán fába mentek és átrepültek az út másik oldalára 1 másik fába... sofõr ugye kirepült asszem egyenesen fába ha jol tudom feje leszakadt 1böl anyos ülésen aki ült az megúszta kirepült vahogy túlélte neki volt a bokatörés stb hátul aki volt nem tudom ki az is kirepült igaz h majdnem meg halt végig úgy hitték h megfog halni de túlélte viszont mellette a haveromnak beszorult a lába mert begyûrték az ülések stb õ elhunyt nem birt kirepülni se <#szomoru1>
Lacee86
Részeg mellé beülni éppolyan butaság és felelõtlenség, mint részegen vezetni...

z99999
még jogsim sincs, de ki tudja

Pszt.

clio1616v
hátulja elég épen maradt, talán ott ülõk úszták meg a kivégzést

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

89
hátsóülés

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

bardocz
Csak most nézem, elõször csak a kint lévõ képet néztem. Nem tudom.
Mibe szálltak bele, hogy így összetört a kocsi? És az a 2 ember mégis hogyan élhette túl? Meg hol ültek, nagyon durván néz ki ez az autó.
clio1616v
miért van más felni a bal oldalán és a jobbon?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
Hát az biztos. Ami utcai kocsikban van öv ilyenkor már nem sokat számít.
ehh hát ilyen sebességnél már nem sokat érnek a légzsákok meg a gyürödési zóna
bardocz
"Felismerhetetlenségig szétroncsolódott a BMW"

Felnirõl meg hátsó lámpáról megismerem.
amugy ez így van van aki megõrül a piátol de van aki tud ovatosan sajnos
de ellenzem a piás vezetést haverom is 1 ilyen pilotának köszönhetõen halt meg :S
bmw-vel részegen 200 felett repültek
sofõr és a barátom meg halt:S mellettük 3. srác koponya törés meg sok egyéb a 4. meguszta arctöréssel meg boka szal maradok ennél
Nem, és eszem ágában sincs. Aki részegen nyomja neki annak itt van róla pár kép(Link)bmwböl nem maradt sok

bár ha muszáj pár métert menni akkor belefér ha nyugodt a sofõr meg nincsenek jardok :D
banok
Nem, és eszem ágában sincs. - pláne, hogy jogsim sincs... <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jaja, ahogy átmegy az úton csak azért hogy a túlsó árokba is befeküdjön... <#hehe><#idiota>
[HUN]FaTaL
Ja kurvajó kerülgetni õket autóval és azon parázni, hogy ne essen elém. Nagyon jó...

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
biciklizni a legjobb fél kómásan/ ittasan :D XD (mármint én nem tom de esténként jó nézni a haza szambázó vén bicósokat XD)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

[HUN]FaTaL
Nem és eszem ágában sincs. Felakasztanám az összes faszkalap gecit amelyik így vezet. ***** anyjának az életével játszon.

http://goo.gl/gd6Zi5

REPS0L
Igen, mert muszáj volt motorra ülnöm.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

SötétBarom
Nem is kicsit :DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tommygear
nemértem, ha 1 sarokra van a kocsma és tudod hogy oda mész minek kocsival menni? menõ vagy mi?
cement
aktuális :DDD

respect to the man in the ice cream van

milk4

Nem iszok és nem is drogozok.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
Vennék el a jogsiját egy életre az összes ittasan vezetõ fasznak!<#boxer>

tommygear
SötétBarom
Na.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

autoszimulator

Kegyetlen másnaposan, vagyis aznaposan mentem már Vp-szhely távot, kétszer álltam meg, mert hányingerem volt + fejfájás, de részegség már nem :D

.: mobilize.hu :.

clio1616v
igen vezettem már ittasan, elég nehéz olyankor mert nagyon homályos a kép és a billentyûzeten is mellényomkodok

tigeroo
nem és nem is akarok
VRSDM
igen, de muszáj volt
vagy egy erdõben éjszakázok :D
vagy hazavezetek
mondjuk kb. 2km volt össz vissz, ebbõl 1 erdei ösvényeken :D

megbánni nem bántam meg, és így hogy tudtam hogy vigyázni kell, szerintem azzal okoztam gondot hogy túl óvatos voltam :)

u dont have to listen anybody else but me

Lacee
Volt már rá példa, de nem heccbõl és kevés alkohol után, mivel muszáj volt. Igazából ha az ember tudatában van annak, hogy most nem 100%-os, akkor óvatosan el lehet jutni akárhová.
(csak így zárójelben, vezetési szempontból is jóval kevésbé veszélyes anyag a fû, mivel nem tompít úgy le mint az alkohol, könnyebben összekaphatja magát utána az ember. De ez csak mellékes, a kérdés megfogalmazásáról jutott eszembe)

Alapvetõen úgy vagyok vele, hogy ha nem muszáj, ne üljön autóba senki bódult állapotban, de ha már fontos valami miatt, akkor kis odafigyeléssel nem fog összedõlni a világ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MR ME
Nem, de még bármi megtörténhet.

nincs jogsim, egy darabig sztem nem is lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A_:SA_S:

bardocz
Nem. Szimulátoroztam már úgy, inkább nem viszem át ezt a valóságba, mert nincs restart gomb.
utas viszont voltam. bebaszva robogón, sisak nélkül, papírok nélkül, sofõr jogsi nélkül, egyirányúton szembe, 50kmph felett. na az kegyetlen volt, nagyon paráztam hátul, kb csak vártam hogy végrle leszállhassak , dehát elfogyott a cigi :) meg éjszaka volt, nem nagyon volt esélye annak hogy balesetet okozunk, kihalt vol minden. egyszer viszont kocsival mentem kocsmába társasághoz, és majdnem megittam egy sört, gondolván hogy attól nem leszek illuminált, és nem úgysem jön rendõr... nem ittam meg, aznap este igazoltattak utána és szondáztattak :) azóta meg sem fordul a fejemben.

Nem, és eszem ágában sincs. És nem csak azért mert jön a rendõr, hanem mert nem veszélyeztetem más életét.

Molnibalage
Nincs jogsim, de nem tervezek ekkora állatságot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM