A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
mi sem bizonyítja jobban a törvény hatékonyságát
130
73.4%
elvárom, hogy aki velem szembe jön, az se legyen részeg fasz, elvbõl nem ülök ittasan motorra.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
128
73.1%
Mióta jogsim van egy korty alkoholt nem ittam!
Sõt mikor még a Kresz vizsgám se volt meg akkor azt mondtam hogy többé soha!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én nem menõ vagyok hanem már raj.<#mf1>#mf1>
anno 1987
\"If in doubt, flat out!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mibe szálltak bele, hogy így összetört a kocsi? És az a 2 ember mégis hogyan élhette túl? Meg hol ültek, nagyon durván néz ki ez az autó.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de ellenzem a piás vezetést haverom is 1 ilyen pilotának köszönhetõen halt meg :S
bmw-vel részegen 200 felett repültek
sofõr és a barátom meg halt:S mellettük 3. srác koponya törés meg sok egyéb a 4. meguszta arctöréssel meg boka szal maradok ennél
Nem, és eszem ágában sincs. Aki részegen nyomja neki annak itt van róla pár kép(Link)bmwböl nem maradt sok
bár ha muszáj pár métert menni akkor belefér ha nyugodt a sofõr meg nincsenek jardok :D
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://goo.gl/gd6Zi5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
http://goo.gl/gd6Zi5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem iszok és nem is drogozok.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kegyetlen másnaposan, vagyis aznaposan mentem már Vp-szhely távot, kétszer álltam meg, mert hányingerem volt + fejfájás, de részegség már nem :D
.: mobilize.hu :.
vagy egy erdõben éjszakázok :D
vagy hazavezetek
mondjuk kb. 2km volt össz vissz, ebbõl 1 erdei ösvényeken :D
megbánni nem bántam meg, és így hogy tudtam hogy vigyázni kell, szerintem azzal okoztam gondot hogy túl óvatos voltam :)
u dont have to listen anybody else but me
(csak így zárójelben, vezetési szempontból is jóval kevésbé veszélyes anyag a fû, mivel nem tompít úgy le mint az alkohol, könnyebben összekaphatja magát utána az ember. De ez csak mellékes, a kérdés megfogalmazásáról jutott eszembe)
Alapvetõen úgy vagyok vele, hogy ha nem muszáj, ne üljön autóba senki bódult állapotban, de ha már fontos valami miatt, akkor kis odafigyeléssel nem fog összedõlni a világ.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nincs jogsim, egy darabig sztem nem is lesz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM