A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne.
<#gonosz1>#gonosz1>
A dohányzást magát, azt a klinikákon, kórházakban tiltanám be teljesen, illetve a közterületen (ott is fõleg az eldobott csikkek miatt).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
csak annyit, hogy még a dohányzó helyen is lehetséges a (vszonylagos) szagtalanítás. Na de betiltani, üldözni? Lehessen választani, hogy megyek A helyre, ahol füst van, vagy B-be, ahol nincs, oszt jónapot.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Maximum éttermekben, szórakozóhelyeken.
Minden hivatalosobb helyen is. (munka, egyetem, stb)
dohányzok, de megtudom tenni a nemdohányzókért, hogy ott dohányzok ahol õket nem zavarja.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még a közterületeken, utcákon is - maximum otthon lehessen.Megemelném az árát jelentõsen,TB-be is extra mennyiségû pénz befizetése a dohányosnak....
Épületeken belül mindenhol betiltanám.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Amíg kulturáltan csinálja nem zavar, de az igen ha elém áll és vagy direktbe rám fújja a füstöt vagy csak szimplán rám száll. A másik meg a szanaszét dobált csikk (de ugyanígy a rágó is).
Zárt helyen nehezem bírom a füstöt és kaja közben meg a lehetõ legrosszabb.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az igenytelen helyekrol meg ne beszeljunk, mert ott nem a lehetosegek miatt nem megoldhato, hanem, mert igenytelen es szarnak ra.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Maximum éttermekben, szórakozóhelyeken."
Nem érdekel ha valaki cigizik, én is dohányoztam régen, az viszont nagyon idegesítõ hogy sehova sem lehet beülni anélkül hogy utána ne lennék rohadt büdös...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
akasztanék érte
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Minden középületben kijelölném azt a helyet, ahol lehet, máshol szigorúan büntetném, ha vki rágyújt. Régebben nem zavart, ha vki füstölt mellettem, de manapság már igen, fõleg beltérben. Aki cigizik, tegye ha akarja õ dolga, de másnak ne kelljen szagolnia a füstjét. Amúgy fogalmam sincs mi a jó abban, h méregdrágán mérget vesznek az emberek, ráadásul büdösek lesznek tõle, büdös lesz a szájuk, sárgák a fogaik stb. Annyira kiábrándító, mikor jönnek az utcán velem szembe tök helyes csajok, és lóg a szájukból a cigi... :S
A szórakozóhelyekkel is lehet(ne) így, legyenek deklaráltan nemdohányzó kávézók/éttermek/kocsmák, de univerzálisan betiltani túlzás: ha egy tulajdonos úgy látja jónak, hát engedélyezze. A dohányosok majd oda fognak járni, akit pedig zavar, az máshova.
énse szarok a küszöbödre. (meg bele a szemedbe), pedig szórakozóhelyeken felér egy ilyen "kalanddal" a cigifüst közelsége...
Szórakozóhelyeken lehet, hogy betiltanám.
Természetesen elkülönítve a helységeket.
"Én a dohány birtoklását is büntetném..."
Ez meg no comment, gondolom a 8 emberbõl legalább 4 minden héten be van baszva. :D
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne...
"Én a dohány birtoklását is büntetném..." ez meg facepalm
:3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amúgy nem cigarettázok
http://www.tenke.hu
minden hivatalos helyen tiltanám, de pl. a szórakozóhelynek adnék lehetõséget, hogy megválassza, nemdohányzó akar-e lenni.
alapvetõen csak vízipipázom otthon, néha baráti társaságban elõfordul, hogy lecsúszik egy-egy szál cigi, de nem szeretem a szagát.
Volt h sokáig nem cigiztem...volt mikor egy nap 1-2 doboz volt...meg átmenet mindenhogy...
Most spec leszokás ideje köv. ismét.
A gyerekek miatt bizonyos helyen betiltanám. Vagy min. legyen mindenhol kijelölt dohányzóhely. A nem dohányzóknak joga van nem szívni...a bagósoknak meg szívni.
Én a dohány birtoklását is büntetném...
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A második részt igazából nem tudom eldönteni...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Minden hivatalos helyen betiltatnám. (Munka, egyetem, stb.)
\"Heroes never die. They just reload.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
:D
ha ezen változtatnék, lehet teljesen megváltozna a dolgom, ugyanis úgy tudom az éjszaka korai szakaszában pihen legjobban a szem...
Van, de nem használom.
Nem változott.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"