A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Zenét hallgatok általában

byzhouse

Jövök az SG-re olvasgatni, és nem szomorú leszek, hanem agyhalott / idegbeteg a sok hülyétõl :-)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

efti
Namost kocsmabol lehet cisnalni dohanyzot meg nemdohanyzot, otthonbol kisse problemasabb 😊

WWFSMD?

Vadnokedli
engem zavar is meg nem is XDD de meg szokható csak spec nekem marja a torkomat és szorakozó helyeken 10 percenként ki kell mennem 30 percre... emiatt úgyhogy..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
ezt mondom, én CSAK azért iszom 😉

Forza.

alkoholt nem az íze miatt kell inni hanem a hatása miatt 😄 (na jó néha az íz is fina)
arty
ugyvagyok az alkohollal, ahogy efti a dohánnyal: ízre szar, max azért iszok h beb*sszak. ha ez nem cél, akkor viszont nem iszogatok szart (=alkoholt), az õszilé finomabb 😊

Forza.

én õszibarackot szoktam inni 😮
vagy körte 😄
byzhouse
baracklét kocsmában 😄DDDDDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

arty
"Az meg hogy a kocsmakbol kitiltjak a dohanyzast a hulyeseg netovabbja. Miert ott tilos dohanyozni, ahol elvileg nincs 18 ev alatti es mindenki onszantabol van ott es otthon ahol az embernek ott a csaladja es gyerekei (akik nem donthetnek a dohanyzasrol) ott meg lehet dohanyozni."

mert kocsmába sem csak dohányosok járnak. miért kell nekem elviselnem a büdös és egészségtelen szenvedélyedet, ha meg akatok inni egy ... egy ... baracklét? 😄 (tudod, a cigi 18 év felett is káros 😉 )

Forza.

na ezzel egyet tudok érteni
efti
Ja es nem nem cigizek, budos is meg rossz az ize is. A dohanyzas arrol szol hogy finom, a cigi az a dohanyzasnak, mint a kupakos bor az alkoholos italoknak

WWFSMD?

Matthew Baker
van egy tippem hogy te is dohányoztál

Új logó by: berczely (Y)

efti
Igen dohanyzom, vagy meg inkabb Dohanyzom. Kb havonta 1-2 alkalommal elpofekelek egy jofele kubai kezi sodrasu szivart es jol is esik.

Az meg hogy a kocsmakbol kitiltjak a dohanyzast a hulyeseg netovabbja. Miert ott tilos dohanyozni, ahol elvileg nincs 18 ev alatti es mindenki onszantabol van ott es otthon ahol az embernek ott a csaladja es gyerekei (akik nem donthetnek a dohanyzasrol) ott meg lehet dohanyozni.

WWFSMD?

Nem, de zavarni szokott (mondjuk márkafüggõ, szofi istentelen büdös, attól világgá tudok menni). Éttermekben/szórakozóhelyeken tiltanám simán.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

persze semmit se szabad túlzásba vinni, de... legjobb:
abárolt szalonna vöröshagyma karikákkal, amit jól megsózol meg ráfacsarsz egy fél citromot 😄
fú, megéheztem
nan76
Igen, kb egy doboz vagy több is elmegy naponta.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Calver
egy bizonyos mennyiségig... volt olyan ismerõsöm, akire finom rászólt orvosa, hogy ha el akar kerülni egy igen fájdalmas gyomorfekélyt, talán abba kéne hagyni a hagymazabálást <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

TommyC
"mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne" és ezzel mások életét rövidíteni...dzsízüsz eszet a népnek

dixitque deus fiat lux

Szabi84
dohányzok, és betíltatnám a gecibe

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Motoroj
Pont a kis méretû részecskék a legveszélyesebbek.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Rockynhooo
Igen. Nem keveset, de nem is olyan sokat...

Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

" és persze egydimenziós józsibácsiét is, aki 40 éven át minden reggel szalonnát evett 3 fej hagymával és kurvára meg van lepõdve, hogy miért nem mûködnek a belsõ szervei."

szalonna + hagyma = egészség.
Lacee86
Na jah, de drogos relatíve kevés van, dohányzó meg sajnos rengeteg... Talán már minden 3. ember dohányzik, vagy nem is tudom pontosan a statisztikát, de elkeserítõen sok az tuti.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Illegális, de ettõl függetlenül létezik elvonókúra, amit az adófizetõk fizetnek. Persze el kell odáig jutnia hogy le akarjon szokni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
A fizetés meg 6x akkora... Arányaiban itt drágább a cigi. Mirõl beszélsz akkor?

clio1616v
ersze nincs 100%os ami a teljes spektrumban szûr, de elég jó hatékonyságúak vannak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
énis fogom fizetni. de ha direkt mérgezi magát (ÉS ENGEM) évekig, akkor az plusz kidás lesz az egészségügynek is.
Lacee86
Dede, jogos az is. Drog az amúgy is illegális, alkoholt meg mértékkel kéne, csak hát nem mindenkinek sikerül...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

arty
OFF: totalcaron azt irták, h nem létezik technologia mûködõ mikroszemcseszûrõre (modern dizelek)

Forza.

<#eljen>
clio1616v
hát ezaz... a benzin árát emelik, amikor inkább a dízel üzemanyag árát kellene... sokkal környezetszennyezõbb a rengeteg kibocsátott PM miatt... csak nagyon kevés új autóban mûködik hatékony részecskeszûrõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nagyon meg kellene emelni... ausztriában 3szor annyiba kerül a cigi mint nálunk 8 euró egy közepes kategóriájú cigi

Calver
akkor felhívnám figyelmedet erre meg erre... <#shakehead>

így is elég magasak már az adók nemde? 😊

hát akkor mi értelme növelni? pár év alatt így is 100-150-200 Ft-ot emelkedett némelyik dohányáru ára, és ez sem volt hatással... gondolod hogy ha tovább növelik akkor lesz? nem hinném...
clio1616v
pont arról beszéltem, hogy azért kellene adókat beszedni, ami luxus és ami ráadásul a környezetedet is károsítja nem beszélve a közvetlen és közvetett egészségkárosítást

nem a cigiellenességrõl van szó hanem errõl a "fizess ezért, fizess azért" dologról...
arty
a radikális cigiellenesség mitõl baloldali vonás??

Forza.

clio1616v
baloldali? elvakult?

az ilyen luxus dolgokból kell beszedni a pénzt, nem a mindennapi élethez és létfenntartáshoz feltétlenül szükséges dolgokból...

Te is valami baloldali elvakult ember lehetsz...
clio1616v
ráadásul bevezetném a zöldkártyát embereknél is... ha az autótulajdonosok fizetnek a környezetszennyezésért akkor akik ilyen módon szennyezik a levegõt azoknak is fizetniük kelljen

arty
ÉN azért is háborgok, ha ez vigasztal 😉

Forza.

clio1616v
pusztán kedvességbõl csinálnék egy zárt sapkát neked, hogy a füstös levegõt, amit az elégetett cigarettádból a levegõbe engednél, azt addig keringesse a tüdõdön keresztül, amíg egy szenzor azt nem jelzi, hogy teljesen korom és szaganyagmentes levegõt lehetne belõle kiengedni, úgy hogy a káros és környezetszennyezõ anyagok a tüdõdben és a légutaidban lerakódva maradjanak

[HUN]FaTaL
Ennek nem elõfeltétele a dohányzás. Ez ugyanúgy igaz lehet bárkire, nem feltétlen kell dohányozni. Az ember öregszik és ahogy öregszik egyre több baja lesz. Ez van.

arty
azért, ha mielõtt megdöglik pár évig kezelik mindenféle tüdõ/sziv/érrendszeri betegséggel, esélyes h a te tébédbe is kerül majd... 😊

Forza.

Calver
valamint a megbetegedett alkoholistákét is, ugyebár. sõt, az ostoba autóvezetõkét, akik hullafáradtan beülnek és nagy sebességgel bemutatják az elsõ lökhárítót egy fának. ja és persze egydimenziós józsibácsiét is, aki 40 éven át minden reggel szalonnát evett 3 fej hagymával és kurvára meg van lepõdve, hogy miért nem mûködnek a belsõ szervei.

ezek közül én egyik sem vagyok, akkor mégis miért fizetek más retardáltak életben tartásáért? (/irónia)

[HUN]FaTaL
Ahogy az alkoholistákét és a drogosokét is. Érdekes, hogy azért senki nem háborog.

[HUN]FaTaL
Ingyen persze. 😄

Semmi nincs ingyen, öregkoráig fizeti a tb-t számold már ki 😊

arty
"vicces", h az extrém sportoloknak fizetni kell a sportolás(!) okán szerzett sérülések korházi kezeléséért, a dohányosoknak meg nem 😞((

(dohányosokat nyilvántartanám és megtagadnám az egészségügyi ellátásukat. ellátás elõtt minimum X évnyi tiszta idõszak kellene!)

Forza.

REPS0L
leszokóban vagyok

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu