A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
<#gonosz1>
Szabi84
az nemjó nincs kivel verekedni az utolsó rudiért

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Matthew Baker
Kettõ de szívesebben lennék egyke

Új logó by: berczely (Y)

Benny04
2

NEOreg3
hámhúsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egyke vagyok...
PJack
kettõ (öcsém, hugom), de azis elég :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Sickness
Két nõvérem

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

VRSDM
három
judit - 26
dóri - 25
zsófi - 16

u dont have to listen anybody else but me

Egy
Illetve 2 apai ágról de õket nem tartom testvéremnek

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RS
Kettõ.
(Nõvérem, öcsém.)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

somdav95
egyke

Bulykin
2 bátyám

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

DJKonya
1 húgom van de már néha nagyon az agyamra bír menni<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Picar77
Kettõ.

()() (^^)

Narxis
Ennél többen vagyunk a családban.

7 tezsvírem ván!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
Kettõ. Egy bátyám és egy ikertesóm.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SimaSuna
1.öcsém.de bõven elég, néha túl sok is.
1

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

clio1616v
van egy sima testvérem, van 2 unokatestvérem és fogalmam nincs hány másodunokatestvérem van, de 4rõl tudok...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tenkenorman
van egy nvérem

http://www.tenke.hu

1...bõven elég<#gonosz1>

kastil
Egyke vagyok.

jhetedikj
Egyrõl tudok.

anno 1987

hungary27
egy
efti
egy

WWFSMD?

byzhouse
Kettõ.- két nõvérem van :C

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
elsõ szavazó:D

2
"Itt jon a kepbe az evolucio, ami mar onmagaban is kulso beavatkozast feltetelez"
A napból érkezõ rádioaktivitásra gondolsz?

BEAST
Igen, a hogyanra van valasz, de a miertre nincs. Szerintem pedig ugyan annyira fontos mindketto, de a csak, meg az igy jott ossze nem valasz. Egyszer lehet meg tudnak majd magyarazni mindent, addig szerintem mindketto, a szakallas apoka nelkul. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Molnibalage
Nem azért, mert ez IS tanították. Azért, mert ez bizonyítékokkal alátámasztható, még ha vannak hiányosságok is az elméletben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
Értelmetlen ilyeneken gondolkodni... (úgy értem vannak az életben fontosabb dolgok is)

<#eljen> egyrõl beszéltünk
BEAST
Az emberek egyik fele azert valasztotta az evoluciot, mert ezt tanulta az iskolaban, es manapsag amugy is a materialista eszmek az elfogadottabbak. A masik fele meg valoszinuleg hivo.
Pedig maga Darwin sem a spiritualizmussal, hittel szemben allitotta, hogy a kulonbozo fajok evolucio soran jutottak el oda ahova. A teremtes pedig nem feltetlenul jelenti azt, szerintem, hogy egyet kell erteni barmelyik vallassal. Szinte biztos, hogy nem par nap alatt teremtette valaki vagy valami a vilagot.
Viszont legalabb annyi ertelme van azt feltetelezni, hogy egyszer csak a semmibol lett valami, mert csak, mint azt, hogy valamilyen felsobbrendu hatalom altal jott letre minden. Itt nem feltetlenul Istenre gondolok, hisz maga a termeszet is annyira egesz, olyan rendezett, hogy az mar eleve ellentmond a kaotikus trutyinak ami tokeleteset alkot.

Itt jon a kepbe az evolucio, ami mar onmagaban is kulso beavatkozast feltetelez ( persze a kerdesben valoszinuleg valamilyen intelligens felre gondoltak ), hisz alkalmazkodast jelent. Az emberi elet, vagy akar az emberi test is annyira osszetett es mar mar tokeletes.
Azt, hogy ma itt vagyunk ennek a "rendnek" koszonhetjuk, es annak, hogy eddig nem volt olyan akadaly amihez ne tudtunk volna alkalmazkodni. Nem hiszem, hogy ez magyarazhato lenne csak az egyikkel, vagy a masikkal.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Motoroj
Nem tudom, számomra ez a materializmus szembeállítása a spiritualizmussal vagy az idealizmussal.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

BEAST
Urest szavazat.

A ketto miert ne lehetne lehetseges egyutt?

kastil
Aha.

tigeroo
szerintem meg a filozófia pont azt ecseteli, hogy mit keresünk itt...
(legalábbis a skolasztikáig, reneszánszig mindenképp)
tenkenorman
ha van isten, sem egy van. egynek nem lenne elég ideje hogy állandóan csak velem basszon ki.

http://www.tenke.hu

holigaz :D
tommygear
van az
aZisten sose volt...
tommygear
a zisten
nonicks
evolúcióra szavaztam..de ez egy olyan kérdés amire valószínû soha de soha nem kap választ az emberiség...(mert ha evolúció akkor valószínû Õsrobbanás elmélet alapján/tudósok szerint 400 billió fok körül volt a hõmérséklet<400 000 000 000 000 Celsius fok> /de ha teremtés akkor a teremtõt ki teremtette?)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Akkor az utóbbi eset állt fent, nagyon rossz tanárt fogtál ki:( Ha tényleg érdekel ez a téma, akkor az a Kovács János féle sejttan könyv tényleg megrázó élményt nyújthat, persze nem árt hozzá egy alapvetõ szerves kémia ismeret. Rám is nagy hatással volt a kiváló középoskolai tanár, fakultáció, oktv ellenére is. Tulajdonképpen többé-kevésbé tudtam, hogyan épülnek fel a sejtek, de így viszonylag tömören, a középiskolai szintnél részletesebben (de a mai rendelkezésre álló tudásanyaghoz képest mégis nagyon leegyszerûsítve) összefoglalva nagyon érdekes volt számomra is.
autoszimulator
aha, a középsulis biosz pont arra világított rá, hogy miként mentek végbe ezek a változások... volt ott sok "fontosabb" téma..

.: mobilize.hu :.

daemonervosa
A folozófia is egy olyan világ ami csak akkor érdekes ha érdekli az embert az adott témakör. :P

Trolling is a art.

Én középiskolában nem tanultam filozófiát (szerencsére, mert ahogy másoktól hallottam, az csak arra jó, hogy az emberek megutálják). Így, hogy szakpárban vettem fel, nagyon nem bántam meg.
Narxis
Fúj de utáltam a filozófiát, akkora faszságokat kellett tanulni, hogy legszívesebben leadtam volna azt a tárgyat, de sajnos kötelezõ volt. A tankönyv az elsõtõl az utolsó szóig kínai volt nekem.

Filozófiatörténet már egy fokkal érdekesebb.

Am. evolúcióra szavaztam, teremtés fel sem merült bennem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Evolúcióval.