A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Illetve 2 apai ágról de õket nem tartom testvéremnek
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
(Nõvérem, öcsém.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
7 tezsvírem ván!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A napból érkezõ rádioaktivitásra gondolsz?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pedig maga Darwin sem a spiritualizmussal, hittel szemben allitotta, hogy a kulonbozo fajok evolucio soran jutottak el oda ahova. A teremtes pedig nem feltetlenul jelenti azt, szerintem, hogy egyet kell erteni barmelyik vallassal. Szinte biztos, hogy nem par nap alatt teremtette valaki vagy valami a vilagot.
Viszont legalabb annyi ertelme van azt feltetelezni, hogy egyszer csak a semmibol lett valami, mert csak, mint azt, hogy valamilyen felsobbrendu hatalom altal jott letre minden. Itt nem feltetlenul Istenre gondolok, hisz maga a termeszet is annyira egesz, olyan rendezett, hogy az mar eleve ellentmond a kaotikus trutyinak ami tokeleteset alkot.
Itt jon a kepbe az evolucio, ami mar onmagaban is kulso beavatkozast feltetelez ( persze a kerdesben valoszinuleg valamilyen intelligens felre gondoltak ), hisz alkalmazkodast jelent. Az emberi elet, vagy akar az emberi test is annyira osszetett es mar mar tokeletes.
Azt, hogy ma itt vagyunk ennek a "rendnek" koszonhetjuk, es annak, hogy eddig nem volt olyan akadaly amihez ne tudtunk volna alkalmazkodni. Nem hiszem, hogy ez magyarazhato lenne csak az egyikkel, vagy a masikkal.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A ketto miert ne lehetne lehetseges egyutt?
(legalábbis a skolasztikáig, reneszánszig mindenképp)
http://www.tenke.hu
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
.: mobilize.hu :.
Trolling is a art.
Filozófiatörténet már egy fokkal érdekesebb.
Am. evolúcióra szavaztam, teremtés fel sem merült bennem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.