A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval amúgy szerintem nincs gond azzal hogy mit válogatunk be (bár meg kell vallani inkább a többiek, én mostanság eléggé eltûnödöztem)
a lényeg hogy több mint egy év alatt, azért kialakult annyi rálátásunk, hogy mely kérdéseket szeretitek jobban, melyeknél alakulhat ki vita, flame miegyéb.
ehhez természetesen hozzátartozik hogy mikor került be az adott kérdés.
ha valami nagyon rég óta várakozik akkor csak-csak elõkerül újra.
szóval nekem nincsen bajom a kérdésekkel. :)
u dont have to listen anybody else but me
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a nem tudnék választalnira ment a szavazatom.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Nagyvárosok, híres nevezetességek megtekintése.
Ennek a kettonek a keverese :P
meg hegyvidékek, erdõk, de nem télisportok, azok taszítanak.
ennyi kommersz ember van? vízpart meg napsütés, omg. unalmas :c
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Vízpart, homok, hegyek :D oda úton hegyek - > ott vagyok víz és homok - > hazaút hegyek kb ennyi :D
és ezt 1 nyáron 3x + tél síelés :D igazából nekem kurva mindegy csak ne legyek itthon :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Igaz a forróság annyira nem, de egy szép kis tengerparthoz már az dukál.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
.: mobilize.hu :.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
igy visszagondolva a tengerpartot is ugyan úgy untam mint a hegyi túrákat... szóval nemtom...
Nem tudnék ezek közül választani.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egzotikus keleti kultúrák helyszínei.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mikor mi. néha vízpart és napsütés, néha hegyvidék, erdõk, mind2ért oda vagyok, de ha nagyon választani kéne akkor hegyvidék
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM