A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy nincs ebben semmi undorító meg fúj. a víz egybõl leviszi.
sõt tudnia akarjátok orrot is fújok a kezembe, aztán lemosom. fúúúújdeundiiiii
onnantól vicces a szitu csak ha edzõtábor vagy osztálytkirándulás
és a nagy közös zuhanyzós hereáztatós forróvíz alatti beszélgetés közepette lehugyozod a barátod 😄
u dont have to listen anybody else but me
Olyan már volt hogy a mosdókagylóba ment, de csak azért mert rettenetesen kellett, és foglalt volt a klotyó, de aztán ki is takarítottam alaposan.
néha még mosdókagylóba is-mert magasan van és könnyebb a célzás ^^
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem értem mi a fúj ezen. Simán rá lehet jönni hogy ezzel kurvasok vizet lehet megtakarítani. Asszem Portugáliában volt reklám, ami erre bíztatja a lakosságot, mert hogyha tényleg nagy százaléka csinálja az államnak akkor komoly vízmegtakarítást jelent.
DFTBA ಠ_ಠ
férfi ismerõsrõl tudom...egyszer beszélgettünk ilyenekrõl,és akkor mondták
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem szoktam...de van ismerõsöm,akirõl tudom,h õ néha igen.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
De a HSZ-edre reagálva, egy 30-as nõ már erõsen közeledik ahhoz az idõszakához, amikor gyerekvállalás, család következik, és persze, hogy itt már vannak igények, ez így van jól. Jobb ha ilyen környezetbe akar gyereket szülni, mintha cigány módjára a semmibe. Persze ha egyáltalán akar.
.: mobilize.hu :.
engem spec. nem érdekel,h van-e vkinek lakása,vagy kocsija...de az igen,h törekszik-e rá...mert nem túl vonzó vonás,ha vki ellébecolja az életet minden komoly terv és tett nélkül szvsz
Viszont a sok30-as nõnek azért megvan az, ami nekem most nincs vagy még erõsebben kérik a kocsi + lakás kombót. Mert, hogy szerintük +30 évvel az már jár. Szerintük. Mindegy, majd meglátjuk... 😊
(Engem eléggé lehangolnak azok a nõk, akikrõl ordít, hogy össze akarnak szedni valakit, gondolom ez fordítva is így mûködik.)