A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
mert valszeg õk tanították nekem, ezért csinálom én is így.
.: mobilize.hu :.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
EZ MÁR MILYEN GUSZTUSTALAN!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
.: mobilize.hu :.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
egész egyszerûen megteheti, aki nem undorodik tõle, a világon semmi baja nemlesz, és spórol egy kis vizet.
egyébként énis simán, sõt kezembe is belefújom az orromat ha nincs nálam semmi énis, majd lemosom azután.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ennyi erõvel ne moss, mert ahhoz is sok víz kell...és járj szutykos ruhákban :S
az nem undorító hogy a víztõl ragadóssá vált geci beleragad a szõrökbe, meg mindenhova oda? neeem az nem, az egészséges sárga kis pisám már egybõlpara mi?
u dont have to listen anybody else but me
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
simán csak bele kéne baszatni :D
u dont have to listen anybody else but me
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
DFTBA ಠ_ಠ
vizelés dettó.
meg mivel kb. a kádtól 40centire van a wc....akár bele is célozhatnék<#idiota>#idiota>
meg amugy ha mindenki
és itt az ULTIMATE ÉRV >>> A NAGY IGAZSÁG <<<
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amúgy meg sima vízzel lemosni a pisát, az kb olyan mintha szappan nélkül mosnál kezet...
én. Nem a belsejérõl, mert ott megragadnak amúgyis a szõrszálak, az meg bacik fészke, de ha le esik felszedem, mert tudom hogy senki nem szokta itthon beleverni, belehugyozni, szarni fikázni stb.
Aztán telemegy azorrom vízzel és felrobbanok(ez a kedvenc részem):D
I met God. She's black
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szerintem ne menj partykra vagy éterembe,mert ott beleverik utána te kezet mosol ott :|
Én nem így szelektálom a dolgaimat, bocsi :)
Ti orrot se fújtok pl csapba ? :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ