A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
szerintem kurvagáz fõleg ha telefonon nyomják.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LoDMaSt
igen, mivel a cigányokon, és a 14 éves gyerekeken kívül max néhány ötegpapi teszi a magnót, a kossuth rádióval/meccsközvetítéssel a füléhez, de nekik megbocsájtható.

@ Hellomarci

Igen, nem szoktam (kivéve ha mutatok vkinek zenét)

arra céloz a szavazás amikor megy az uborka gyerek az utcán azt telefonon nyomatja max hangerõn a zenét h mindenki hallja meg még énekli is ha kell 😄
Sickness
eléggé cigányos

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

jhetedikj
Most, hogy mondod lehet benne valami.😄

anno 1987

Pepsi Twist
hmm most olvastam el a fülhallgatósat 😄 hát az sztem atom gáz XD fõleg az ilyen telefonos rapper majom vagyok kecik 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Nem, én is szoktam.

Kocsiba szoktam nyomatni, viszont az az égõ hogy ha nincs megfelelõ hangcucc a kocsiba és úgy nyomatja és röcsög össze vissza na az kurvára szánalmas és égõ 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Molnibalage
Olyan helyzettel is találkoztam már, hogy én is zenét hallgattam, de a két üléssel odébb levõ srác zenéjének recsegése az õ fülhallgatójából elnyomta az én füllhalgatóm zenéjét. Öröm lesz ennyi süket idiótával együttélni. Ha még klasszikus zenét hallgatna, akkor lenne valami sansza, hogy esetleg marad valami is a hallásából.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
ja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Sztem alapból gáz utcán zenét bömböltetni, akár kocsiból, akár máshogy. Bömböltesse otthon, ha akarja, max a szomszédok vagy a családtagjai megverik. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Freddycom
Rám ne erõltesse senki a szarját, legtöbbször fos tecsnót, vagy vmi tucatzenét hallgatnak a tizenéves emberpalánták.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

MR ME
kocsiból is gáz, csak gondolom te is szoktad azért mondod azt h nem 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ha valaki süket, akkor csak rezgést 'hallja', de akkor meg a jön kérdés, hogy minek szól neki na m1 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[HUN]FaTaL
Attól függ hol, kocsiban szvsz nem annyira. Ha utcán gyalog vagy buszon üvölteti az gáz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nevetséges szokás szerintem. Én azt is utálom, amikor olyan hangosan hallgatják fülhallgatóval, hogy négy üléssel messzebb is ugyanolyan jól hallom mint õ <#wow3>

tigerbácsi
Nem, nem szoktam.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

autoszimulator
nem égõ, hanem idegesítõ inkább..

fõleg a telefonhangszórót toló biciklizõ csodagyerekek<#wow3>

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
nekem csak akkor csorog hangosan, ha otthon vagyok. amugy meg mindig rezgon van. naponta ketszer meg tudom nyomni azt a gombot 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

lol félre szavaztam 😄 nem olvastam el, azt hittem fülhallgatóval van a kérdés 😄:😄😄 na mind1. amúgy gyûlölöm ha fülhallgató nélkül telefonról hallgatják, általában hiperpigmentáltak.

MR ME
pont azért h ne keljen állandóan arra figyelni h most akkor lenémítottam vajon a telefonomat és rezegni fog vagy nem és itt fog neklem ordibálni...de megszokás kérdése, én egyszer felhangosítom és úgy is marad

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
es ezt mibol szurted le? gondolom Te hallanad, ha kozben zenet hallgatsz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

lol, hát a KFT sokkal jobb! 😄DD
immovable
Zsír mi? Üvölt rajta az elsõ emelet. 😄
Igen, nem szoktam.

Pro vagy! <#idiota>
somdav95
nekemis, de basszus olyan csúnyán tudnak nézni az öregasszonyok hogy megijedek 😄

immovable
én így járok puziak 😄

Süket vagy.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szerencsére nekem ilyen agyig bedugós füles van telóhoz és abból max nagy csendben hallatszik ki hogy üvölt benne a hardstyle vagy éppen mit hallgatok... 😄
OrioN the S
nem igazan erdekelnek a telefonok es igy kemeny 5k-ert vettem egy samsungot. es annak mi ertelme, hogy rezeg is meg csorog is? 😄 he? azer rezeg, mert nagy az eselye, hogy nem hallanad... akkor minek csorogjon? biztos be lehet allitani, de nekunk nincs penzunk draga telokra.

somdav95
Igen, nem szoktam.

bár ha fülessel hallgatok zenét, akkor is ha lámpánál állok megfordulnak h mivan... lehet h annyira hangos, dehát azt meg csak eltürik <#idiota>

MR ME
pfff annak nem sok értelmét látom 😄
vagy ez ilyen tokia gsm, és csak így lehet beállítani? 😄

OrioN the S
nekem, ha nincs lenemitva, akkor nem rezeg... aze' csorog -.-

c betûs egyénekre jellemzõ leginkább...
MR ME
azé rezeg -.-

MR ME
sztem égõ, rühellem az olyan gyökereket akik villamoson a telóról üvöltetik a szarjuk, senki nem kíváncsi h milyen fost hallgatnak

mondjuk azt had ne mondjam h melyik népcsoportulat legfõbb szokása ez

OrioN the S
az is jo amikor a zene ordit a fuledben es elfelejtetted lenemitani a telot... 😄

Ha jól emlékszem akkor pont valami rock zenét hallgattam... 😄
OrioN the S
<#puszis>

tugyiti
dugnálak
immovable
Üvöltött a zámbó jimmy mi? XDDDD
Igy már jártam én is, buszon még anno. Füles a fülemben venném ki a zsebembõl a telefont és véletlen kihúztam a füles csatlakozóját, majd elkezdtett üvölteni a zene... hát kicsit égõ volt szvsz... 😄
tenkenorman
Igen. Kurvára. És még az is ciki amikor véletlen kirántom a fülhalgatót és nekiáll ordítani a zene :@.
Kár hogy egy bizonyos réteg máshogy gondolja.

http://www.tenke.hu

immovable
😄
egyetértek! <#eljen>
OrioN the S
Igen... eleg cink :S brazil szokas. az a legjobb amikor enekelnek is melle. akkor legszivesebben lenyomnam a torkan :@ menjen haza aztan hallgassa maganak meg karaokezzon az anyjaba. mocskosszemetnepellenseg

azert van a fulhallgato, hogy hasznalja. csak hat ugye "johecc-mehecc, de olyan raj, mint en nem lehecc!"

Vadnokedli
12 szavazóból 1 cigány 😊<#vigyor4>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Marci0115
Igen, nem szoktam.

k*rvára idegesít

Igen, nem szoktam.

Vegye fel a fülhallgatót, senki nem kiváncsi arra hogy mit hallgat...