A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@ Hellomarci
arra céloz a szavazás amikor megy az uborka gyerek az utcán azt telefonon nyomatja max hangerõn a zenét h mindenki hallja meg még énekli is ha kell 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kocsiba szoktam nyomatni, viszont az az égõ hogy ha nincs megfelelõ hangcucc a kocsiba és úgy nyomatja és röcsög össze vissza na az kurvára szánalmas és égõ 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
fõleg a telefonhangszórót toló biciklizõ csodagyerekek<#wow3>#wow3>
.: mobilize.hu :.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bár ha fülessel hallgatok zenét, akkor is ha lámpánál állok megfordulnak h mivan... lehet h annyira hangos, dehát azt meg csak eltürik <#idiota>#idiota>
vagy ez ilyen tokia gsm, és csak így lehet beállítani? 😄
mondjuk azt had ne mondjam h melyik népcsoportulat legfõbb szokása ez
Kár hogy egy bizonyos réteg máshogy gondolja.
http://www.tenke.hu
azert van a fulhallgato, hogy hasznalja. csak hat ugye "johecc-mehecc, de olyan raj, mint en nem lehecc!"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Vegye fel a fülhallgatót, senki nem kiváncsi arra hogy mit hallgat...