A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
menjen, de csak normál hangerõvel
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Nap közben viszont eszembejutott, hogy bazz, én is szoktam. :D
De nálam persze azért máskép fest a helyzet, mert nem vagyok cigány.
Szal IGEN, SZOKTAM utcán hangosan hallgatni zenét, fülhallgató nélkül, DE szerintem is baromi égõ.
De most mit tegyek, mikor esti 1 órás futás közben unatkozom és fülhallgató meg 2 méter után kiugrana a fülembõl futás közben? :)
Mikor pedig látom, hogy valaki meghallhatja, lehalkítom, majd vissza.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nem is az hogy égõ, hanem idegesítõ és bunkó szokás. legyünk már figyelemmel a körülöttünk lévõkre.
DFTBA ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
utálom, amikor valaki ezt csinálja, mert kurvára nem vagyok kíváncsi a zenéjére. A 4-6-oson gyakori, fõleg a Blahánál...
Ale Alonso! poppe fan club™
tzigány szokás...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy:
"Igen, nem szoktam."
Elõttem már jó páran leírták milyen szokás.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mondjuk én néha annyira hangosan hallgatom a fülesen,hogy másik szobába is hallják kb... (hallani kell az ellenfél lépteit,hogy letudjam lõni :DDDD)
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Fülhallgatóval nem zavar, én nem szoktam, idegesít, ha nem hallom a környezetemet amikor emberek között vagyok (joggal vagyok paranoid).
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
tulajdonképpen nem égõ mert ha neki tetszik hát legyen.
engem viszont rohadtul idegesít ha meghallom h megy a zene a telfonba :D
komolyan legszívesebben egy shotit eresztenék a fejébe annak aki fogja a telót a kezébe és hallgatja a zenét...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Igen, ha más csinálja.
Égõ, ha valaki olyan zenét hallgat, ami nekem nem tetszik. Vagy úgy hallgat zenét, hogy azthiszi õ attól több, hogy zenét tud hallgatni. Égõ az is, ha ettõl várja, hogy felfigyeljenek rá.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
rajos :p
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Pszt.