A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, de nincs egy éve.
0
0%

olyan volt már,hogy egyik lehetõségre egy szavazat se menjen? :O
Ability
Jók lettek, köszi érte. :]
Lyukasbogrács
egy pár kérdést küldtem be, de több most nem jut eszembe. <#rolleyes>

Ability
Témához: anya az Jóban Rosszban-t szokta nézni. Akármikor elmegyek a szobája elõtt (a mûsor ideje alatt), mindig kiabálnak benne, meg is szoktam jegyezni neki, hogy tiszta mónika show az egész. Nem tudom hogyan lehet bírni, most nem is minõségileg, de egyszerûen annyira irritál az a sok kiabálás meg a hisztis reklámos picsa, hogy az eszméletlen. De még csak nem a színészekkel van a bajom, az egész sztori egy agykúrás.
Rockynhooo
Igen, pár évente.

fél évenként megnézek egy részt , de mindig tudom mirõl van szó :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Motoroj
Attól függ milyen korban.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Ability
Írtam is, ezzel kezdtem: "az kiskorú megrontása". Csak a kettõ közti különbséget vázoltam fel. Hogy kinek mihez van gusztusa az más kérdés, jogi szempontból közelítettem meg.
Valóban de jegyezd meg hogy ha 13 évesen dugja nézhet ki akár felnõttnek is a csaj akkor is büntetendõ.Illetve a serdülõ koruakhoz való erõs vonzódás sem egészséges mint ahogy beállítod.

Ability
Felhívás:

Tényleg kezdünk kifogyni az ötletekbõl, a következõ pár napra még szerintem sikerült találni egész jókat, de lassan nem lesz mit betenni. Sok kérdés áll magas népszerûséggel, de egyszerûen nem lehet felhasználni õket, mert vagy "vótmá", vagy pedig "igen, nem" válaszból állnak, nem is lehet belõlük többet kihozni.

Szóval akinek lenne bármilyen ötlete, az legyen szíves küldje már be, sokat segítene.
Ability
Az kiskorú megrontása. Pedofíliára ha létezik is valamilyen korhatár, az inkább csak iránymutató szerepet tölt be. A pedofília nincs korhoz kötve és nem a két fél korkülönbsége a domináns. Ilyenkor az áldozat testi érettségét vizsgálják leginkább személyes/bírói/szakértõi megítélés alapján. Az alany akár lehet 17 éves is, ha testileg nem érett/visszamaradott. Illetve vizsgálják a kiszolgáltatottságot, a megrontott szellemi érettségét is.

GYK.: ez nem egy elvi kérdés, társadalmi megítélés. Egy pedofil beteges kényszert érezve kizárólag a testileg éretlen, "kifejletlen", gyermeki külsõvel rendelkezõkhöz vonzódik, az érett nõk abszolút nem hozzák izgalomba. Ennek megfelelõen ha valaki egy 14 éves kiscsajt dug, attól az még nem feltétlen pedofil, ha a leányzónak már nõies idomai vannak. Maximum társadalmi megítélés alapján.
Ability
A Firefox Illimitux nevû bõvítménye okozza, legalábbis eddig mindenkinél ez volt a gond, illetve ennél a kierjesztésnél ez egy ismert hiba. Megoldás: letiltod ezt a bõvítményt VAGY ezt átnyálazod, nem hosszú.

Utána ez jön, idézem magam:

"Firefox címsorába írd be ezt: "about:config" (macskaköröm nélkül)
Felül a keresõbe (filter) pedig kezd el gépelni a "referer" kulcsszót. Lennie kell egy ilyen sornak: "network.http.sendRefererHeader". Ezt állítsd át 2-es értékre."
PJack
soha nem néztem, mert szar

Pain is inevitable. Suffering is optional.

predator1982
régen néztem, de már nem...de az jó régen volt, valamelyik nap odakapcsoltam, azt sem tudom ki kicsoda:D

pred

régen, már nem

GhostRider1
Nem nézem.

&#9733;

Igen, pár éve...
Szeressem benne, hogy akárhány részt kihagyhatok... semmirõl nem maradok leXD
Nah meg a részek után röhögni a BK topikban:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
Igen, szinte az eleje óta. <#mf2><#mf1>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Scottt
Nem nézem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nézem top10-ben van a topic, gondoltam valami jó kérdés van, erre ez fogad... <#szomoru1>

Nem nézem.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

MR ME
ez jobb változat

http://www.youtube.com/v/ocgSEKtJ5YE&hl=hu_HU&fs=1&

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bruk
"Régen néztem, de már nem."

DJKonya
Igen, rendszeresen<#smile>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

NEOreg3
néha ránézek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Hm, mit csesztem el... Na mind1:
video1
video2

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Ezt én is felraktam youtube-ra. :) Meg azóta még 2 videót:
http://www.youtube.com/watch?v=D7Oxc0cLZn0
http://www.youtube.com/watch?v=DE3qTOjDu5Q

Doddy a düdõ
ezen beszartam

http://www.youtube.com/v/9cE6-eYetBQ&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Lacee86
+1

Narxis
haha, remélem még sok ilyet fogsz hallgatni. :DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dartonita
Par reszt muszaj volt nezni az exemmel,mar akkor is fogtam a fejem mekkora ostobasag az egesz.Azota se a csaj nincs meg,se a tv szal dupla orom.

chhaya
Nem, rühellem.
TV-nk sincs.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Igen, akkor van divatutálás, csak azért, hogy kitûnj a tömegbõl.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igen,pár éve.

Régen utáltam,de van 2 nõvérem,akik minden este megnézik,így párszor én is rákényszerültem. Aztán valahogy megszerettem. :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lullaby
Néha belenézek, ha épp megy a TV de kb. 10 perc után inkább kikapcs :D

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

byzhouse
divatból utálni? mirõl beszélsz ember... majdnem egész osztályom nézi ezt a **** és én utálom(huha nagy divat :O )

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
szomszédokat mondjuk szerettem...

most õsszel is néztem délelõttönként amikor nem suliban voltam :)

de annak megvolt az a szocis hangulata...
tenkenorman
Õsnézõ voltam, anno valahogy különbözött a többi szappanoperától, jó volt mint pl a szomszédok bár az már nem az én generációm.már magdi anyus halála elõtt is csak "hébe-hóba" néztem, most már egyáltalán nem

http://www.tenke.hu

Régen néztem, de már nem.

Konta Barbarától még autogrammom is volt<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

alcotb
nekem mûkszik

Minden ugyanaz másképpen.

tigeroo
valszeg akkor én emlékszem rosszul
Willenbrock
Néha belenézek ha mások éppen azt nézik,de csak a Kinga miatt :)

Ic3 m4n
nekem ír ki csak Referer errort a szavazás mindig?

Lacee86
Ekkora gyökereket... Tudhatnák, h 10 milla volt az ajánlat. <#idiota><#idiota><#idiota>

tigeroo
ja énis megyek a buszon múlthéten és 2 öreg ember fel volt háborodva hogy az esti BK-ban valami nõ fél millióért kapott egy éjszakás ajánlatot... és azt pofázták a 20perces buszút alatt :@
alcotb
nem nézek magyar szappanoperát(sem)!
szintetikus megrendezett álvalóság...olyan fos dolog amikor azt kell halgatnom suliban hogy a berényivel vagy ki a cseccsel ez meg az történt...jah...és nincsen bekötve a tévém...csak dvd...

Minden ugyanaz másképpen.

somdav95
biztos gazdag a faszi :)

MR ME
pffff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem hát, a topmodellek és tévészereplõk általában elég rondák :S

Lacee86
Á, ez nem igaz. Jó persze, kell egy szint, rút csaj nekem se kéne, de nem kell ahhoz topmodellnek lenni, h igazán tetsszen vki. Ez a különbség a tv elérhetetlen "sztárjai", és a környezeted igazi hús-vér lányai közt.

Az csak az egyik fele a dolgoknak bár meg kell hagyni nem elhanyagolható része :D
Még majd változtathatsz rajta

Lacee86
Hát én csóró vagyok, úgyh nekem sajnos...