A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0
0%
olyan volt már,hogy egyik lehetõségre egy szavazat se menjen? :O
fél évenként megnézek egy részt , de mindig tudom mirõl van szó :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tényleg kezdünk kifogyni az ötletekbõl, a következõ pár napra még szerintem sikerült találni egész jókat, de lassan nem lesz mit betenni. Sok kérdés áll magas népszerûséggel, de egyszerûen nem lehet felhasználni õket, mert vagy "vótmá", vagy pedig "igen, nem" válaszból állnak, nem is lehet belõlük többet kihozni.
Szóval akinek lenne bármilyen ötlete, az legyen szíves küldje már be, sokat segítene.
GYK.: ez nem egy elvi kérdés, társadalmi megítélés. Egy pedofil beteges kényszert érezve kizárólag a testileg éretlen, "kifejletlen", gyermeki külsõvel rendelkezõkhöz vonzódik, az érett nõk abszolút nem hozzák izgalomba. Ennek megfelelõen ha valaki egy 14 éves kiscsajt dug, attól az még nem feltétlen pedofil, ha a leányzónak már nõies idomai vannak. Maximum társadalmi megítélés alapján.
Utána ez jön, idézem magam:
"Firefox címsorába írd be ezt: "about:config" (macskaköröm nélkül)
Felül a keresõbe (filter) pedig kezd el gépelni a "referer" kulcsszót. Lennie kell egy ilyen sornak: "network.http.sendRefererHeader". Ezt állítsd át 2-es értékre."
pred
Szeressem benne, hogy akárhány részt kihagyhatok... semmirõl nem maradok leXD
Nah meg a részek után röhögni a BK topikban:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem nézem.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Régen utáltam,de van 2 nõvérem,akik minden este megnézik,így párszor én is rákényszerültem. Aztán valahogy megszerettem. :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
most õsszel is néztem délelõttönként amikor nem suliban voltam :)
de annak megvolt az a szocis hangulata...
http://www.tenke.hu
Konta Barbarától még autogrammom is volt<#idiota>#idiota>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
szintetikus megrendezett álvalóság...olyan fos dolog amikor azt kell halgatnom suliban hogy a berényivel vagy ki a cseccsel ez meg az történt...jah...és nincsen bekötve a tévém...csak dvd...
Minden ugyanaz másképpen.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Még majd változtathatsz rajta