A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
2. lámpa tökéletes akkor is
rengeteg emberen látom napközben a kukásmellényt, sose értettem
nem.
ruhat se. bar egyszer mar a kullok koze kerult a bre szal azota boxert neha felveszek.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Néha elöprengek azon, hogy egyeseknél hova a büdös francba tûnt a józan ész. Igen, én sem ezzel tekerek, csak nem kérdezem meg, hogy mi a fenének. Nagyon jól ismerem a kockázatokat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DFTBA ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
am. soha-soha
DFTBA ಠ_ಠ
Igaz hosszú túrákra se járok, mert nincs kivel, így erdõbe se nagyon megyek, de ezen majd megpróbálok változtatni, és rávenni néhány embert, hogy irány biciGlizni!
persze ezekhez a fasza többszázezres dánhill frírájdokhoz még nem volt szerencsém, de az átlag parasztnak megfizethetõ kategóriás újabb bicajok már olyan mintha papírból lennének, és elfújná a szél. meg hiába tekerem, nem megy annyira mint a jó régiek :c
pedig akkor még napi szinten bringáztunk is kölyökként...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most akkor napi 60 km-et még akkora átlaggal tekerve is + elõkszületekkel számolva kb. 3 órát jelent. Ennyi idõvel nem is érek haza naplemente elõtt...
de 175 már felér egy körverseny napi szakaszával (mondjuk gondolom nem 5-6 óra alatt)
ha csak városban tekergõzõl akkor nem nagy cucc ennyit letekerni, nem kell hegyet mászni közbe 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Esténként ritkán szoktam bicajozni, ha meg "túrázunk" azt úgy is nappal tesszük... a nyakam meg bukósisakkal, vagy anélkül is el tud törni... szerencsére nem vagyok béna😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Minden nap bringával járok suliba,ami oda-vissza 15km körül van. Aztán délutánonként szoktunk tekerni. Persze vannak napok,mikor abszolút nem tekerünk,de ha belekeveredek egy jó társaságba és csak a városban tekergõzünk,akkor egy délután alatt úgy letekerünk 50-60km-ket észrevétlenül,mint a sicc.
Bukósisakot mindig. Egy évben min. 10-12ezer km-t tekerek. Múlt hónapban volt egy elég durva balesetem,helyi Mc' Donalds elõl kapart össze a mentõ..:S Szerencsére volt rajtam sisak. Ugyan nem éreztem,hogy a fejemet bevertem volna,de a baleset másnapján vettem észre,hogy van rajta egy elég kemény karcolás (mármint a sisakon) meg egy kisebb repedés. Szóval jó,hogy rajtam volt akkoris. Azóta még a legrövidebb útra is felveszem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha mégis akkor nem, nem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha így elütik az autósok vagy bármi én kiröhögöm 😄
(ja és csak délelõtt-délután szoktak közlekedni így otthon-suli-otthon)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-Alkalmanként.
Bukósisakot...
-Soha.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Soha.
Soha.
Alkalmanként.