A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
De ha van egy tisztességes világításod, a normálisan közlekedõ autós miért csap el?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tommygear
1. nem biciklizek este
2. lámpa tökéletes akkor is

rengeteg emberen látom napközben a kukásmellényt, sose értettem
Lacee86
Hát nemtom, nekem furcsa. De nem vagyok szakértõ. 😊 Mindenesetre kötelezõvé tétel akkor is baromság. Legyen már szíve joga eldönteni vkinek, h használ, vagy sem.

Vegulis igaz..sotetben tekersz es inkabb csapjon el egy autos mint, hogy egesd magad egy mellennyel. Sok baj van itt meg a gondolkodasmoddal..

OrioN the S
nem.

nem.

ruhat se. bar egyszer mar a kullok koze kerult a bre szal azota boxert neha felveszek.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Ezt kérdezd attól, aki 10 km/h sebesség mellett is a fejére esik és betörik. Ha elszállsz, akkor kb. 1-1,5 méter magasról eshetsz aszfaltra vagy betnora. A legciksiebb a járdaszegély éles szélét eltalálni.

Néha elöprengek azon, hogy egyeseknél hova a büdös francba tûnt a józan ész. Igen, én sem ezzel tekerek, csak nem kérdezem meg, hogy mi a fenének. Nagyon jól ismerem a kockázatokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Azért ezt nem mondanám, elõfordulhat, hogy nem rajtad múlik a baleset. És akkor hasznos lehet a bukó, szar érzés lehet megfejelni egy padka szélét mondjuk.
Willenbrock
Teljesen feleslegesek,lámpa legyen azt'csõ.Csak a pénz miatt találták ki az egészet :/

Kicsikiraly
ahogy az autósok viszonyulnak a bringásokhoz a városban, szerintem azért nem árt a bukó. annyira nem kényelmetlen

DFTBA ಠ_ಠ

Lacee86
Semmi szükség egyikre sem rendes körülmények között. Kell egy jó minõségû, erõs fényû villogós elsõ-hátsó világítás, meg esetleg ilyen lábra csatolható fényvisszaverõ vmi, nemtom a nevét, de olyasmi anyagból van mint a mellény. Bukósisak meg tényleg csak mondjuk hegyi túrához meg versenyzéshez, másképp mi a fenének?

tommygear
soha
soha

hol égetem magam kukásmellénybe <#idiota>
Narxis
Mindkettõ... xD Na jó, neeeeeem, bûz jóarc. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

azért ez ritka... énse sürün bicajozok de azért szoktam és hát lehet hiányozna is egy idõ után
am. soha-soha
Pepsi Twist
Nem bringázom.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kicsikiraly
láthatóságit nem igazán, mert nem járok olyan gyakran sötétben, bukót viszont mindig. azért a biztonság nem árt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

bardocz
Egyiket se, de azért bukó kéne.
Igaz hosszú túrákra se járok, mert nincs kivel, így erdõbe se nagyon megyek, de ezen majd megpróbálok változtatni, és rávenni néhány embert, hogy irány biciGlizni!
Nem bringázom. Pedig kéne, mert jó testmozgás, de sokszor gyalogosan is félek a sok hülye autóstól, nem hogy biciklivel. 😊

a régebbi bicajokat nagyon lehet sík terepen hajtani, én jobban is szeretem õket mint az újakat
persze ezekhez a fasza többszázezres dánhill frírájdokhoz még nem volt szerencsém, de az átlag parasztnak megfizethetõ kategóriás újabb bicajok már olyan mintha papírból lennének, és elfújná a szél. meg hiába tekerem, nem megy annyira mint a jó régiek :c
tigeroo
emlékszem egyik nyáron 2x 20km-t letekertem utána egy hétig fájt a seggem meg a combom 😄

pedig akkor még napi szinten bringáztunk is kölyökként...
nem használok én ilyesmit, keresd másnál
Molnibalage
Ja, 15 éves õsrégi bringám van. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ehhez nem kondi, sok szabadidõ kell. Én napi 15-18-at tekerek, ha aznap nincs rossz idõ vagy röplabdadzés. Kb. ennyi fér bele idõmbe. 25 körüli vagy feletti átlaggal tekerek. Utolsó alkalommal 18 km után 24,5 feles átlaggal leszállva a bringáról nem is nagyon szuszogtam. 😊

Most akkor napi 60 km-et még akkora átlaggal tekerve is + elõkszületekkel számolva kb. 3 órát jelent. Ennyi idõvel nem is érek haza naplemente elõtt...

Lyukasbogrács
se mellény, se bukósisak, se semmi, pedig minden nap biciklizek 😄

Lacee86
Persze mindig használok bukósisakot láthatósági mellényt is. Sõt a láthatósági mellényem golyóálló is, ezenkívül acélbetétes térd és sípcsontvédõm is van, biztos ami biztos.

én a 30-40-et még bírom xD

de 175 már felér egy körverseny napi szakaszával (mondjuk gondolom nem 5-6 óra alatt)
MR ME
nem kell ehhez annyira nagy kondíció, haver is kocka, közbe bringafutár, napi 100 megvan kb, nem hal bele
ha csak városban tekergõzõl akkor nem nagy cucc ennyit letekerni, nem kell hegyet mászni közbe 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Semmi... egy villogó elég....
Esténként ritkán szoktam bicajozni, ha meg "túrázunk" azt úgy is nappal tesszük... a nyakam meg bukósisakkal, vagy anélkül is el tud törni... szerencsére nem vagyok béna😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Engem is 😄

Hogy elüssék vagy mellény ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vannak olyan haverjaim,akik minden nap fociznak,viszont jó,ha 2-3-szor ülnek egy évben biciklin. Tavaly Balaton-kört megcsináltuk párszor,nekik sem volt gond napi 110-120km-t megtenni. Akikkel gyakran szoktam tekerni terepen illetve országúton is,velük volt az a napi 175km. (Azt hiszem Kaposvár-Szeged túra volt,de nem biztos.)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
Ez azé má túl durva, mi kockák 1km után kifulladnánk.

tigeroo
azért elfogott az irigység amikor a kommented olvastam😊 nem semmi kondíciód lehet.
Volt már,amikor napi 175-öt mentünk. Azt tudom,hogy tavaly március elején vettem meg a bringámat,vásárlás napján vettem hozzá egy km órát és bizony december elején 12 700-at mutatott. Tévedni tuti,hogy nem téved,mert akikkel együtt szoktam bringázni,azoké is ennyit mutatott. Amúgy nem vagyok futár...
Minden nap bringával járok suliba,ami oda-vissza 15km körül van. Aztán délutánonként szoktunk tekerni. Persze vannak napok,mikor abszolút nem tekerünk,de ha belekeveredek egy jó társaságba és csak a városban tekergõzünk,akkor egy délután alatt úgy letekerünk 50-60km-ket észrevétlenül,mint a sicc.

Molnibalage
12 ezer? Bringás futár vagy? Ez pihanõnap nélkül is napi 33 km.

Láthatósági mellényt csak akkor,ha országúton megyek sötétben. Mellette persze lámpákkal.
Bukósisakot mindig. Egy évben min. 10-12ezer km-t tekerek. Múlt hónapban volt egy elég durva balesetem,helyi Mc' Donalds elõl kapart össze a mentõ..:S Szerencsére volt rajtam sisak. Ugyan nem éreztem,hogy a fejemet bevertem volna,de a baleset másnapján vettem észre,hogy van rajta egy elég kemény karcolás (mármint a sisakon) meg egy kisebb repedés. Szóval jó,hogy rajtam volt akkoris. Azóta még a legrövidebb útra is felveszem.

Metalmilitiakid
Mostanában már ritkán bringázom, de anno ha terep túráztunk akkor sisakot vittem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

byzhouse
az biztos 😄DD meg hátsókerékhez ilyen zászló 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Bulykin
nagyon ritkán ülök bicajra, de akkor se mellény se bukósisak

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MR ME
nem bringázom

ha mégis akkor nem, nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
neked is az kellene 😄D

NEOreg3
még pótkerekeket, meg térd és könyökvédõket is, fõ a biztonság

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

byzhouse
egyik tanáromnak fia: láthatósági !kabát!,bicaja teli van nyomva ilyen csíkokkal és csomagtartóján be van gyûrve 1 mellény 😄DDD
Ha így elütik az autósok vagy bármi én kiröhögöm 😄
(ja és csak délelõtt-délután szoktak közlekedni így otthon-suli-otthon)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RS
Láthatósági mellényt...
-Alkalmanként.
Bukósisakot...
-Soha.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Molnibalage
Egyiket sem. Lehet hogy kellen. Csak kikapcsolódás és edzésképpen teszem, a forgalmas útvonalakat forgalmas idõszakokban messze elkerülöm. Bejáratott útvonalat használok. A sisak ettõl még kellhet. Nappal láthatósági meg mindek? A természetes fény még úgyis erõsebb, mint a mellény reflexiója.

tigeroo
nem bringázom már 3-4éve
LordVenom
Nem bringázom.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

somdav95
soha,soha

byzhouse
Nem bringázom.(most építek egyet,mert ellopta egy cickány
Soha.
Soha.

Bruk
"Nem bringázom."

Az ügyes szomszéd néninek hála ellopta egy cigány pali.<#levele>

Alkalmanként.

Alkalmanként.