A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Spread De Love!
Mai kérdésre: Az egész jelképes, de mint gesztus, megtehetjük értük. De azért nem adnék mindenkinek, csak aki megérdemli. (Megfelelõ magyar nyelvtudás, általános mûveltség a magyar kultúráról, történelemrõl stb.)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
most akkor magadat nevezed nevetségesnek? mert te mondtad, hogy magyar származás gyakorlatilag nincs, és te érvelsz genetikai alapon.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Írod ezt a családneves dolgot. Erre a megoldás az lenne, hogy a szlovák kormány csinál valamit, ebben részt kell, hogy vegyen a magyar kormány is, ezt elismerem, de nem úgy, hogy önmaga dönt teljesen másik országban élõ emberekrõl.
Spread De Love!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ebbõl is látszik, hogy mennyire nem genetikailag kell érteni azt, hogy valaki magyar. Nyilván nem mindenki ismeri ilyen szinten a felmenõit, de azért, ha az üknagypapát Volosinnak hívták, akkor nem valószínû, hogy a Honfoglalás során került az adott család a Kárpát-medencébe...
Még a régi magyarnak tûnõ családok sem biztosan magyar eredetûek. Elenyészõen kevés ember tudja a családfáját visszavezetni akár csak a 14. századig is, pedig már addigra is elég rendesen felhígult a magyarság (tömeges betelepítések történtek addigra). És az is nyilvánvaló történelmi tény, hogy ezek a betelepített népek nem voltak magyarok.
Aki a magyarságot genetikai értelemben használja, az tudatlan, mûveletlen, és mint minden ilyen ember, az élet bármely terén, nevetséges. Pont ugyanannyira nevetséges, mint aki azt mondja, hogy lebeg a toll a Hold felszínén. Se jobban, se kevésbé.
(Elég nyilvánvaló bizonyíték emellett az is, hogy elég csak végignézni az olasz mûalkotásokat, az ókortól napjainkig, ugyanolyan pofákat ábrázoltak évszázadokon keresztül, és ha az ember kimegy az utcára ma is ugyanolyan arcokat lát. A magyarok esetében pedig megpróbálják rekonstruálni, hogyan is nézhettek ki a honfoglalás-kori emberek - megtalált arccsontokból ma már jól mûködõ módszerek vannak erre. Nyilván lehet olyan embereket találni, akikre illeni fog az így nyert leírás, de csak elszigetelt településeken, és az összlakossághoz képest nagyon kis arányban.)
nemlétezõ dolgot fogad el valóságosként és így csalódás sem érheti, mert soha nem tud megbizonyosodni arról, hogy nincs vagy nem olyan mint amilyen már rossz lenne, mert mivel nem létezik bele lehet magyarázni bármit, csak hogy jó legyen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
arra hogy a magyar elõdjei mit tettek nem büszke lehet, hanem elismeréssel viselkedhet
de ez független kell legyen attól, hogy melyik ország milyen nemzetiségû tagja vitte véghez a tettet
elismerésem ugyanolyan szintû egy olasz vagy magyar kutató felé, aki elért valamit a tudományterületén, de büszke csak akkor lehetek ezek miatt az eredmények miatt, ha tettem is érte valamit
Nekem viszont úgy jött le, hogy te azt akarod beállítani, hogy aki büszke a magyar történelmére, az ezen kívül nem csinál semmit csak ül otthon a tévé elõtt. Pedig ez nyilvánvalóan összeférhetetlen feltevés.1
Ez volt az uccsó postom a témában.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az pedig nem "demagógia" ha azt mondod, hogy aki büszke a történelemre az ezen kívül nem csinál semmit (nem tanul, nem dolgozik, nem igyekszik "jó polgár"-nak lenni)? <#fejvakaras>#fejvakaras>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
attól nem fognak felvenni normális állásra, mert te büszke vagy a történelemre...
tehát feleslegesen vagy büszke, semmit nem érsz el vele, egyedül magadat nyugtatod le és leszel tehetetlenségeddel elégedett, ha azzal, hogy büszke lehetsz megelékszel
szerintem ez rossz hozzáállás
Nem szeretek vitatkozni sg-n de te annyira biztos vagy a hülyeségedben hogy sírva fakadok rajtad.
Sok néppel keveredett a magyarság. És akkor mivan? Akkor az angolok kérjenek ír, norvég, svéd állampolgárságot, a franciák olasz, német, spanyolt? A spanyolok pedig legyenek arabok nem?
Ekkora hülyét...
az osztrákok és a környezõ országok azt látják, hogy a magyarok amikor náluk lomtalanítás van, akkor átözönlenek a zsiguliaikkal a magyarok és az asszonyaikat leteszik a szemét kupacok mellé foglalni egymás elöl a szemnétfogást és az utánfutós kereklámpás zsigulikkal összeszedik õket még hajnalban
egy radikálisabb példával élve, ha te törvényesen nem használhatnád a családnevedet, nem ismerné el senki, meg sem érintene, ha aztán mégis bejegyeztethetnéd?
Spread De Love!
egyedül az igazságtalansággal nem tudok elégedett lenni
"Ha a Szlovák Köztársaság állampolgára lépést tesz más ország állampolgárságának önkéntes megszerzésére, akkor az idegen ország állampolgárságának megszerzésével elveszíti a szlovák állampolgárságot" - fogalmazott Fico.
Közölte: hasonló módon szabályozzák a szlovák állampolgársággal összefüggõ közéleti tisztségek betöltését is. Fico szerint "ebben a módosításban benne lesz az a szabály, amely szerint az a személy, aki felveszi a Magyar Köztársaság állampolgárságát, automatikusan elveszíti annak lehetõségét, hogy a Szlovák Köztársaság állampolgárságához kötõdõ közéleti tisztséget töltsön be".
A másik meg hogy én nem is mondogatom hogy a határon túli testvéreink,õk nem magyarok hanem székelyek,illetve szlovákok.
Ha magyarok lennének itt élnének vagy ide adóznának ennyi,illetve magyar himnuszok lenne,plussz nem köpték volna szembe a magyarságot(1900-as évek székelyek autonómiát követeltek Magyarországtól,azzal a panasszal élve hogy a magyarokra fordítják az összes ottani bevételt).
Szóval te is átlag magyar vagy. tetszik ez a hozzáállás. Leosztotok egy egész népet, közben meg magatok vagytok végtelenül negatívak, és ha nem is ugyanazt csináljátok amit fikáztok, de mindenképp hasonlóan arcoskodó és szûk látókörû. Na ez aztán elõre visz minket, te kiemelkedõ egyén.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
direkt nem írtam jelzõket mert az elég eltérõ, de egységesen negatív jelentéstartalommal
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Magyar testvéreikben"
Jól hangzik,elméletileg ez a ország magyarokból áll,mégsem látok olyan testvéri harmóniát....Vagy csak szónokol a magyarkodó?A környezetében élõ "testvér" magyarral kõbunkó,utolsó paraszt de a határon túli "magyar testvériért" él hal?