A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
na akkor félreértettem mire gondolsz.

ebben, amit most írtál, teljesen egyetértek veled. ritka pillanat<#eljen>

.: mobilize.hu :.

tigeroo
most úgy instrumentális zenét hogy ének nélküli?
vagy ének nélkülis ÉS akusztikus?

kicsit bekavar a "leírás", mert én úgy tudom hogy minden szám amiben nincs ének az az instrumentál (a vokál rész meg az acapella)
clio1616v
amúgy sem vagyunk olyan viszonyban, hogy cliocicázz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

byzhouse
Igen

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

clio1616v
szerinted mennyire érdekel a mondás?
had legyen már saját véleményem...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Metalmilitiakid
Nem, filmek alatt hangulatfokozónak jó, másra nem.

1-2 õt meghallgatok, de a zene igazi értelmét a szöveg adja, csak úgy lehet igazán megérteni mit akarnak. Bár mondjuk igaz, hogy nem technot hallgatok hanem progresszív metált 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

PesSim
Persze.

//Alapból nem figyelek a szövegre.

OrioN the S
(Y)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Persze,önmagában is szoktam hallgatni ilyeneket.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szoktam ilyet önmagában is hallgatni,néha nagyon jó.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Persze, önmagában is szoktam hallgatni ilyeneket...

Meglehetõsen muzikális egyén vagyok, magyarán nálam akkor is szól a háttérben valami zene ha pl. a konyhában vagyok, vagy vezetek, vagy bármi... nekem kell a zene... :-)

dartonita
Nemigazan hallgatok,csak ha alkalom van.

OrioN the S
Persze, önmagában is szoktam hallgatni ilyeneket.

I'♥ zene

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
Nem hallgatok zenét.
Molnibalage
Igen. Mostanában nagyon sok ilyet hallgatok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
Erre gondoltál? :
Halal

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Ability
fordítva van a mondás, hova lett a tökéletességed cliócica? 😞
VRSDM
szerintem igen.

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
megfog hallni?

mindenki halljon meg körülötted de senki se lásson?😄
Kata
😄
igaz

[/cserf][/fülünyúl]

Vagy nem.
"Van-e élet a halál elõtt?"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kata
nem a része, hanem a vége

[/cserf][/fülünyúl]

Igen, hisz a halál is csak az élet része

de ha valóban megtörténnne akkor tudnák erre igazán válaszolni. Hiszen ha most tudnám ,hogy egyik rokonom megfog hallni pár év múlva akkor lehet egybõl máshogy éreznék ésnemtudnám feldolgozni -> ha vki meghal akkor is idõ kell mire az ember feldolgozza -> ha tudja elõre akkor meg elvileg lehet roszabb is lehet hiszen ez az idõ tovább növekszik.
5c0rp330n
thx

tigeroo
vagány vagy
5c0rp330n
Az élõket is leszarom, szerinted a haláluk mennyire érdekel?

Molnibalage
Engem még nem nagyon rázott meg senki halála. Bármikor bekövetkezhet. Vannak dolgok, amiket nem lehet irányítani. Örökké én mindenen aggódni meg röhejes.

(Nagyon közeli hozzátartozóm a nagyszüleimen kívül nem halt meg.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tenkenorman
sokan mondják, ne törd magad nem te tehetsz róla, meg általában ha rossz kedvem van hogy ne legyen rossz kedvem. bárcsak úgy menne hogy jó akkor most nem lesz rossz kedvem és felvidulok. ha ezt én irányítanám soha nem lennék rosszkedvû többet.

http://www.tenke.hu

SötétBarom
"jobb megijedni mint félni"

Talán most elõször értek veled egyet..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Igen, hisz a halál is csak az élet része. Vagyis felkészülni fel lehet, de azért nehéz feldolgozni. Tehát valahol az elsõ két válasz között az igazság.

clio1616v
nem erre gondoltam... arra, hogy csak akkor tudod, hogy ki mikor fog meghalni, ha te magad ölöd meg...

minden más esetben a jobb megijedni mint félni elvet követve nem készülök rá az orvosok által elõrejelzett halálra... mert teljesen felesleges

ha mindig azon nyüglõdnék, hogy jaj mikor hal meg már valaki, akkor milyen élet az?

soha nem szabad félni semmitõl, mert nem te vagy(remélhetõleg, nem akarod megölni egyetlen szerettedet sem ^^) a felelõs a halálért ezért felelõtlenül kell viselkedni a halállal szemben

chhaya
Igen, hisz a halál is csak az élet része.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

messiaso
Káröröm. Nem több.

:)

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

autoszimulator
mondjuk ha valaki elüti, lelövi, megkéseli a szerettedet, akár direkt, akár véletlenül, akkor sem rajtad, sem a szeretteden nem sokat segít már a büntetés. a dolgok megtörténtek, persze, bûnhõdjön, többet ne csinálhasson ilyet, de neked ettõl nem feltétlenül lesz jobb. Érdekes látni a sok embert, aki "megkönnyebbül" hirtelen, mikor lecsukják az elkövetõt.

clio1616v
Fel, de az ilyen szándékot, elõre eltervezett emberölést a törvény szabadságvesztéssel bünteti.

Lullaby
Anyám nagyon beteg volt, 10 éves voltam mikor meghalt... Lehet túl kicsi voltam és nem fogtam fel, de lehet már felkészültem rá, hogy ez lesz. Rég volt ):

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

tigeroo
még nem tudom
toysoldier
jólvan kocsis

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rockynhooo
fogalmam sincs szerencsére.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

autoszimulator
még egy okoskodó idióta, mi más kellett nekünk.

messiaso
Ti is leszarjátok az élõket, max. nem tudtok róla..............

OrioN the S
Nem lehet... és teljesen megváltoztatja az embert, szinte új személyisége/mentalitása lesz. Aztán úgy érzed beleõrülsz, ha még egyszer át kell élned.

Nehéz dolog a halál tényének elfogadása, de ez az élet rendje.
Talán az a legjobb mindenkinek, ha egy teljes, tartalmas élet után. Méltósággal tud valaki meghalni. Nem tragikus hirtelenséggel, de nem is hossza tartó szenvedés árán.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

byzhouse
Kívánok sok szépet neked 😊 hülye fogyatékos<#lama><#wow3>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

messiaso
Az élõket is leszarom, szerinted a haláluk mennyire érdekel?

Armagedown
Nem. Még a hirtelen bekövetkezett halált is nehéz feldolgozni, de hogy sejtem elõre...

Én tudom mert nagyapám 6 évig szenvedett 😞

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Vadnokedli
Én már felkészültem, és alig várom, hogy bekövetkezzen

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mersant
egyeb. a hirtelen halalt sokkal nehezebb feldolgozni mintha elore tudod hogy par even belul xy meghal.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.