A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben, amit most írtál, teljesen egyetértek veled. ritka pillanat<#eljen>#eljen>
.: mobilize.hu :.
vagy ének nélkülis ÉS akusztikus?
kicsit bekavar a "leírás", mert én úgy tudom hogy minden szám amiben nincs ének az az instrumentál (a vokál rész meg az acapella)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
had legyen már saját véleményem...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
1-2 õt meghallgatok, de a zene igazi értelmét a szöveg adja, csak úgy lehet igazán megérteni mit akarnak. Bár mondjuk igaz, hogy nem technot hallgatok hanem progresszív metált 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Meglehetõsen muzikális egyén vagyok, magyarán nálam akkor is szól a háttérben valami zene ha pl. a konyhában vagyok, vagy vezetek, vagy bármi... nekem kell a zene... :-)
I'♥ zene
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Halal
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Van-e élet a halál elõtt?"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de ha valóban megtörténnne akkor tudnák erre igazán válaszolni. Hiszen ha most tudnám ,hogy egyik rokonom megfog hallni pár év múlva akkor lehet egybõl máshogy éreznék ésnemtudnám feldolgozni -> ha vki meghal akkor is idõ kell mire az ember feldolgozza -> ha tudja elõre akkor meg elvileg lehet roszabb is lehet hiszen ez az idõ tovább növekszik.
(Nagyon közeli hozzátartozóm a nagyszüleimen kívül nem halt meg.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.tenke.hu
Talán most elõször értek veled egyet..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
minden más esetben a jobb megijedni mint félni elvet követve nem készülök rá az orvosok által elõrejelzett halálra... mert teljesen felesleges
ha mindig azon nyüglõdnék, hogy jaj mikor hal meg már valaki, akkor milyen élet az?
soha nem szabad félni semmitõl, mert nem te vagy(remélhetõleg, nem akarod megölni egyetlen szerettedet sem ^^) a felelõs a halálért ezért felelõtlenül kell viselkedni a halállal szemben
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
.: mobilize.hu :.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Talán az a legjobb mindenkinek, ha egy teljes, tartalmas élet után. Méltósággal tud valaki meghalni. Nem tragikus hirtelenséggel, de nem is hossza tartó szenvedés árán.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Én tudom mert nagyapám 6 évig szenvedett 😞
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."