A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
miskolcot fõvárosnak!!!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
legjobb.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
sajnos :|
respect to the man in the ice cream van
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
mivel ez is megye, pontosabban megyei jogú város
leszarom a konfigod...
sajnos...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Beszt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kazincbarcika
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy én is belvárosi részen lakom szerencsére... :-)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Pilisvörösvár
a kedvencem ezen a térképen a bulgár rész:olcsó kurvák szar zene :P
teljesen igaz:D
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Szolnok
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!