A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Szerencsém volt, már megvan, hogy miben vagyok jobb másoknál. (le is írom)."
De nem volt szerencsém, hogy nem foglalkoztam vele.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ugyan jónak érzem magam pár dologban, de ezt csak én gondolom így :D Mindig keresek újabb és újabb dolgokat, mert sok minden érdekel. De eddig a programozásnál ragadtam le a legtovább. Ezt szeretem.
Aztán filozófia valamelyest, meg mostanság motortuningolás. Bár az utóbbiról még nem tudom eldönteni, hogy jó vagyok-e, vagy sem. A filozófia meg az átlag ember szintjén van, és ez így is van jól :)
Biztos ami tuti..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Volt egy csomó minden, amiben úgy éreztem jó vagyok.. De mindig, mindenben lesz jobb, így nehéz ezt megválaszolni.
úgy ismerkedsz hogy "szia ugye nem operáltattad át magad?" .ad,
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
mi a szaszom ez a nem vagy hitelesítve dolog?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
u dont have to listen anybody else but me
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Talán túl tudnám magam rajta tenni hogy az adott személy még férfiként született de ennek már semmi nyoma sincs. De ha nõi nemi szerv helyett még mindig férfi nemi szerve van, biztos hogy otthagynám, ha szeretem, ha nem.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Gondolom egy darabig elég furcsán néznék rá.:D De nem hiszem, hogy emiatt meg kellene utálnom.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Beteg állatok az olyanok akik átoperálják magukat!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
mai világban már tuti meg lehet oldani h ne látszon ott semmi....
am meg
Nem tudom, majd ha ilyen helyzetbe kerülök eldöntöm.
fry day fry day sálálálláláá
4 éve vagyunk együtt, a szex még mindig büntetõs, a lány meg nagyon házias, szép, blablabla... Mindenképp megpróbálnám feldolgozni.. Persze lehet, hogy nem sikerülne :DDD