A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Jah, azt én se tom, miért tûnt el. Dzsani majd megoldja reméljük.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

berlinboy6329
Ehh,nincs olyan,h "semmiben" vagy "mindenben szar akármi is az?"? :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MR ME
nem lehetne majd vmivel jelölni h mire szavaztam? egy darabig volt az a kis háromszög de most nem látom :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Rám csak a matek része igaz, most meg nem tudom a házimat megcsinálni holnapra:D
Bruk
Zenei téren tehetséges vagyok, egy ideig ki is használtam, aztán mivel még kicsi voltam abbahagytam... most már mindegy. A mûvészethez úgy gondolom van érzékem, így ebben az irányban szeretnék elindulni.

"Szerencsém volt, már megvan, hogy miben vagyok jobb másoknál. (le is írom)."

De nem volt szerencsém, hogy nem foglalkoztam vele.

daeemoon
Az életben sokszor kerül az ember olyan helyzetbe, hogy elbizonytalanodik. Nem kell vele foglalkozni, csak csinálni :)

Scottt
Hiába lennék kiváló valamiben, akkor is tovább próbálgatnék.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lacee86
Ott (szinte) mindenki elbizonytalanodik...

Jó voltam matekból és programozásból, aztán kikerültem az egyetemre és picit elbizonytalanodtam....

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Molnibalage
Már belõttem, hogy miben vagyok jó és miben pocsék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Hm, programozás-filozófia-motortuningolás: érdekes kombó. :)

daeemoon

Ugyan jónak érzem magam pár dologban, de ezt csak én gondolom így :D Mindig keresek újabb és újabb dolgokat, mert sok minden érdekel. De eddig a programozásnál ragadtam le a legtovább. Ezt szeretem.
Aztán filozófia valamelyest, meg mostanság motortuningolás. Bár az utóbbiról még nem tudom eldönteni, hogy jó vagyok-e, vagy sem. A filozófia meg az átlag ember szintjén van, és ez így is van jól :)

SötétBarom
:A_?SDdd:DAS,

Biztos ami tuti..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Szerintem erre egy fél élet sem elegendõ...

Volt egy csomó minden, amiben úgy éreztem jó vagyok.. De mindig, mindenben lesz jobb, így nehéz ezt megválaszolni.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
alapból hazudott?:DDDDd

úgy ismerkedsz hogy "szia ugye nem operáltattad át magad?" .ad,
NEOreg3
semmiben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

20 év alatt még túl fiatal vagyok ehhez.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Hiába lennék kiváló vmiben, akkor is tovább próbálgatnék. Elég jó voltam matekból meg úgy a reál tárgyakból középsuliban (matek, fizika emelt 5-ös érettségi), de azon a szinten nem voltam (és nem is lennék sosem), mint egy zseni. Aztán pl. zenei érzékem is lenne, legalább is átlagon felüli valszeg, de nem nagyon volt még alkalmam hangszeren tanulni, így alkalmam sem volt kipróbálni magam. Sajnos túl rövid az élet és végesek a lehetõségeink ahhoz, h mindenben kipróbálja magát az ember. Aki hamar rátalál arra, h miben szuperál, az igen szerencsés.

immovable
predator1982
igen, megundorodnék tõle. és ezt még tetézné az is hogy alapból hazudott!!!!

pred

Rettenthetõ
Mármint az undortól, vagy hogy kellõen tiszta legyen (amolyan külön megtiszteltetésképp) mikor bekapja? (bocsánat)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Lyukasbogrács
talán nem voltál bejelentkezve

suvickolnám a farkam estig
Tomászító
Igen, megundorodnék tõle.

mi a szaszom ez a nem vagy hitelesítve dolog?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Igen,megundorodnék tõle.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

VRSDM
kétségkívül...
http://www.youtube.com/v/1MLry6Cn_D4

u dont have to listen anybody else but me

NEOreg3
zavarna, hát milyen az már, hogy eredetileg nõ volt, fúj.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
kösz kösz :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szabii98

I met God. She's black

Bulykin
Igen

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nem tudom, majd ha ilyen helyzetbe kerülök eldöntöm, de vszeg megundorodnék. Bár annyira nem fenyeget egy ilyen szitu, mert ha pasi volt valaha, akkor biztos, hogy szilikon mellei vannak. Akin meg látom, hogy az van neki, eleve nem kezdenék vele (nagyon nem jön be).

Molnibalage
Gõzöm sincs. Nem voltam ilyen helyzetben és remélem nem is leszek. Az elsõ eset a valószínû.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tommygear
Marci0115

DJKonya
Hát nem tudom, de ha ilyen helyzetbe kerülök majd eldöntöm.
Talán túl tudnám magam rajta tenni hogy az adott személy még férfiként született de ennek már semmi nyoma sincs. De ha nõi nemi szerv helyett még mindig férfi nemi szerve van, biztos hogy otthagynám, ha szeretem, ha nem.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bruk
Csak észrevenném...

Amúgy "Igen, megundorodnék tõle."

chhaya
Nem tudom, majd ha ilyen helyzetbe kerülök eldöntöm.
Gondolom egy darabig elég furcsán néznék rá.:D De nem hiszem, hogy emiatt meg kellene utálnom.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

RS
+1

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

milk4

Beteg állatok az olyanok akik átoperálják magukat!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
És én tettem be az ötleted. Szívesen. :D Olyan abszurd kérdés, muszáj volt betenni. <#idiota>

MR ME
énvótam <#idiota>

mai világban már tuti meg lehet oldani h ne látszon ott semmi....

am meg

Picar77

()() (^^)

tigeroo
mittom
Megtörhetetlen
még ilyen szavazást ez durvább mindnél :D:D Ki az az aberrált akinek ez eszébe jut! Meg alapból azt azért csak észreveszed ha valami nincs ott vagy épp ott van ahol nem kéne lennie esetleg egy hatalmas nagy vágás maradt meg egyébként is a trafókat észreveszi az ember messzirõl... Nem létezik hogy valaki ilyen szituációba kerüljön annyit azért nem lehet inni!

fry day fry day sálálálláláá

immovable
SötétBarom
Igen, de talán túltenném magam rajta.

4 éve vagyunk együtt, a szex még mindig büntetõs, a lány meg nagyon házias, szép, blablabla... Mindenképp megpróbálnám feldolgozni.. Persze lehet, hogy nem sikerülne :DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee86
Igen, és valószínûleg megundorodnék tõle... :S De inkább ne kerüljek soha ilyen helyzetbe!

Igen, rendszeresen élek ilyesmivel, szeretem a magyar konyhát.