A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És ez még sok más gyümölcsre és kajára igaz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
szep
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az ár csak extrém különbség esetén döntõ. A minõség is fontos nagyon, de evvel nem szokott ma már gond lenni.
Mûszaki cikkekbõl pedig bármit is vesz az ember az úgyis Kínai 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
- Nagyon hasznosak, szoktam is alkalmazni õket...
- Van néhány módszerük ami mûködik is, de nagyobb részt kamu...
Nagyon hasznosak, de én nem, vagy csak ritkán használok ilyeneket.
Idiótaság, nem nézem az ilyeneket semmibe.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Van néhány módszerük ami mûködik is, de nagyobb részt kamu.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Alapjában véve hiszek az ilyesmiben, de nagyon sok a kuruzsló.
Az lenne a legjobb, ha a modern orvoslás és a természetgyógyítás kiegészítené egymást, együtt erõsebb lenne a hatásuk.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Alapjában véve hiszek az ilyesmiben, de nagyon sok a kuruzsló. Csak azért nem mondom, hogy nagyobb része kamu, mert amíg nem próbáltam nem lehetek biztos benne. 😊 Az viszont egészen biztos, hogy elég sok természetgyógyászi módszer hatásos.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
gyógynövények: hihi
sámánok: hehe
> Nagyon hasznosak, szoktam is alkalmazni õket.
> Idiótaság, nem nézem az ilyeneket semmibe.
anno 1987
Jó irányba tart,de még van mit fejlõdnie.
A gyógynövények:
Nagyon hasznosak,szoktam is alkalmazni õket.
Sámánok:
Van néhány módszerük,ami mûködik is,de nagyobb részt kamu.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vannak nagyon hasznos gyógynövények, ebben biztos vagyok, mint hogy abban is, h sokat segíthetnek adott esetben. De komolyabb betegségeknél sztem tévhit, h önmagukban elegendõek. Én nem nagyon használok gyógynövényeket, lekopogom, nem szoktam betegeskedni, bár tudom, ezek a megelõzésre is épp olyan jók lehetnek.
Természetgyógyászat: a magukat természetgyógyásznak mondó egyének 95%-a szélhámos, és csak az emberek naivságát és kétségbeesettségét használják ki, hogy komoly pénzhez jussanak. Vannak biztosan hozzáértõ szakemberek, de azok neves egyének, nagyon drágák, és nem a helyi napilap apróhirdetésiben reklámozzák magukat...
Vannak hasznos növények, de önmagában kevés.
idiótaság.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Idiótaság, nem nézem az ilyeneket semmibe.
Nincs szétesve, legalább is nem tûnik rossznak, csak szürke s nincs kiemelve semmi, tehát szavazok, vagy belépek megnézni az eredményt, keresnem kell az eredményeket. A sávok amik mutatják a szavazás állását, arányát teljesen a jobb szélén van.