A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
görög görögdinnye<#nevetes1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lacee86
A görögdinnye, vagy a görög dinnye? <#nevetes1>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

OrioN the S
pedig a görögdinnye finom

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gurren
mivel nem voltam még más országban, ezért nem <#idiota> de gondolom nem egyszer ettem már import dinnyét.

milk4
Jó,van rossz dinnye,pl egyszer hajnali 2kor arra keltem,hogy fosnom kell.Kb 4ig fostam és 2hétig szarul voltam.De te próbáltál már belga "dinnyét"?Vagy más országban dinnyét próbáltál?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
végigkóstoltad mindet?

milk4
magyar dinnye>világ összes többi dinnyéje

És ez még sok más gyümölcsre és kajára igaz.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
Sztem sokan rá vannak/vagyunk szorulva arra sajnos, h nem tudjuk pusztán azt nézni, h magyar termék legyen, hanem nagyon fontos az ár. És ha még egy picit a minõség rovására is megy, akkor is. Jó, minden szemetet én sem veszek meg, de pl. nem veszek Pöttyös Túró rudit, mert a Sparos sokkal olcsóbb, és elég finom az is. (Nem a Budget, az egy szemét.)

Willenbrock
Mostanában kezdtem figyelni honnan való az áru.Határmenti szupermarketban szoktam vásárolni és elég sok a szlovák termék amit soha nem vagyok hajlandó megvenni,akkor sem ha nincs másik áru ugyanabból a termékbõl és akkor sem ha a magyar jóval drágább.Próbálom a magyar termékeket választani-persze ha valaminek nagyon gyér a minõsége akkor azt nem veszem meg.

HöfEE
Azonos minõség mellett inkább magyar terméket választok. (függetlenül az ártól)

OrioN the S
jaj mar...

2.1% 1 Mindig magyar terméket vásárolok.
szep

Azonos minõség mellett inkább magyar terméket választok. (függetlenül az ártól) Ez inkább csak a mezõgazdasági termékekre igaz, am meg a minõség számít, függetlenül attól, hogy honnan származik a termék.

chhaya
Elsõsorban az ár és a minõség a döntõ, ha ezek egy szinten vannak, akkor magyart választok. Szóval nem az a meghatározó.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Picar77
Teljesen mindegy. Számomra az ár és/vagy a minõség a döntõ.

()() (^^)

OrioN the S

Dettó...
immovable
OrioN the S

jhetedikj
szintén

anno 1987

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lehetõség szerint Magyar terméket vásárolok. Fõleg ha élelmiszerrõl van szó.
Az ár csak extrém különbség esetén döntõ. A minõség is fontos nagyon, de evvel nem szokott ma már gond lenni.

Mûszaki cikkekbõl pedig bármit is vesz az ember az úgyis Kínai 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

- Jó irányba tart, de még van mit fejlõdnie...

- Nagyon hasznosak, szoktam is alkalmazni õket...

- Van néhány módszerük ami mûködik is, de nagyobb részt kamu...

RS
Jó irányba tart, de még van mit fejlõdnie.
Nagyon hasznosak, de én nem, vagy csak ritkán használok ilyeneket.
Idiótaság, nem nézem az ilyeneket semmibe.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Scottt
Van néhány módszerük ami mûködik is, de nagyobb részt kamu.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

chhaya
Alapjában véve hiszek az ilyesmiben, de nagyon sok a kuruzsló.

Az lenne a legjobb, ha a modern orvoslás és a természetgyógyítás kiegészítené egymást, együtt erõsebb lenne a hatásuk.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Jó irányba tart, de még van mit fejlõdnie. A magyar egészségügy azért ettõl jócskán lemaradva, nem szívesen feküdnék be itthon kés alá.

Alapjában véve hiszek az ilyesmiben, de nagyon sok a kuruzsló. Csak azért nem mondom, hogy nagyobb része kamu, mert amíg nem próbáltam nem lehetek biztos benne. 😊 Az viszont egészen biztos, hogy elég sok természetgyógyászi módszer hatásos.

Lyukasbogrács
jó irányba tart
vannak hasznos növények
idiótaság

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Ne vigyorogjál jó!? Ez nem megy a schizoid személyiségzavarodhoz.<#gonosz1>
NEOreg3
😊

immovable
Te tök hülye vagy. haha 😄
NEOreg3
höhö

Konstruktív hozzászólás 😄

NEOreg3
modern orvoslás: haha

gyógynövények: hihi

sámánok: hehe

jhetedikj
> Jó irányba tart, de még van mit fejlõdnie.

> Nagyon hasznosak, szoktam is alkalmazni õket.

> Idiótaság, nem nézem az ilyeneket semmibe.

anno 1987

Modern orvoslás:

Jó irányba tart,de még van mit fejlõdnie.

A gyógynövények:

Nagyon hasznosak,szoktam is alkalmazni õket.

Sámánok:

Van néhány módszerük,ami mûködik is,de nagyobb részt kamu.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
A modern orvoslás jó irányba tart. A gond csak az, h ezek az új gyógymódok/gyógyszerek mire széles körben el tudnak terjedni, még több év, talán évtized kell. Jelenleg csak a kiváltságosok számára elérhetõ és megfizethetõ sajnos. 😞
Vannak nagyon hasznos gyógynövények, ebben biztos vagyok, mint hogy abban is, h sokat segíthetnek adott esetben. De komolyabb betegségeknél sztem tévhit, h önmagukban elegendõek. Én nem nagyon használok gyógynövényeket, lekopogom, nem szoktam betegeskedni, bár tudom, ezek a megelõzésre is épp olyan jók lehetnek.
Természetgyógyászat: a magukat természetgyógyásznak mondó egyének 95%-a szélhámos, és csak az emberek naivságát és kétségbeesettségét használják ki, hogy komoly pénzhez jussanak. Vannak biztosan hozzáértõ szakemberek, de azok neves egyének, nagyon drágák, és nem a helyi napilap apróhirdetésiben reklámozzák magukat...

Vannak áldásos vívmányai, de sokszor úgy érzem, hogy egy helyben toporognak, találgatnak.

Vannak hasznos növények, de önmagában kevés.

idiótaság.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

immovable
Idiótaság, nem nézem az ilyeneket semmibe.
Willenbrock
Ha el kell cseszni valamit abban kiemelkedõen jó vagyok :/

immovable
Az sem rossz ötlet.
jhetedikj
én teljesen a jobb oldalra a csíkok mögé raknám a százalékos értékeléseket

anno 1987

immovable
Chrome.

Nincs szétesve, legalább is nem tûnik rossznak, csak szürke s nincs kiemelve semmi, tehát szavazok, vagy belépek megnézni az eredményt, keresnem kell az eredményeket. A sávok amik mutatják a szavazás állását, arányát teljesen a jobb szélén van.
Ability
milyen böngészõ? mert ie alatt pl szétesik az egész egyelõre 😄
Ability
bug, majd javítom
immovable
A szavazó rész dizájnjával csináljatok valamit, mert elég silány s nehezen látható - nem szemléletes - a végeredmény. A sávokat ami mutatja a szavazás alakulását legalább színes lehetne. Csak egy ötlet.
Gabor1990
Nem tudok szavazni, mert ezt írja ki(safarit használok):

A csudába! Nem vagy hitelesített felhasználó, lehet munkamenet idõtúllépés, frissítsd a lapot! :o