A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából mindegyik kúltúra érdekel, mindegyikben vannak pozitivumok és negativumok egyaránt, a maga módján a világ bármely kúltúrája egyedülálló és különleges, ugyanúgy vonzódom a Magyar kúltúrához mint pl. a nyugatias jellegû (USA) kúltúrájához...
másrészt ez a kérdés volt pontosan ilyen formában,ami nm gond mert jó
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Használok vagy 4-5 jelszót. Mindegyik randomszerû betû és számkombináció.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Max nem mindig találom el elsõre, hogy az adott oldalon mi is éppen, de 2-3 jelszót használok össz, azokat variálom, így nincs sok lehetõség. :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
kivéve most, nyáron megváltoztattam sg-n a jelszavamat aztán jól elfelejtettem, azóta nem tudok belépni <#wow3>#wow3>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
hala a saját számítógépemet átlátom :)
u dont have to listen anybody else but me
http://www.tenke.hu
Spread De Love!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Fõleg mikor olyan a jelszóm,hogy:I87AddsS567XikLzYN
:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mióta itt vagyok még nem nyitottam totyikot :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
aki nemtud olyan jelszót kitalálni amit nem jegyez meg, az rossz jelszó<#wow3>#wow3>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
rettegek, hogy mikor omlik össze a windows ;_;
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(