A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából mindegyik kúltúra érdekel, mindegyikben vannak pozitivumok és negativumok egyaránt, a maga módján a világ bármely kúltúrája egyedülálló és különleges, ugyanúgy vonzódom a Magyar kúltúrához mint pl. a nyugatias jellegû (USA) kúltúrájához...
Hozzátenném, Kepes András Világfalu cimû sorozata érdekes dolgokat mutat be más népek, tájak szokásairól, kúltúrájáról, érdemes egy kis idõt rászentelni, érdekes dolgokat tanulhat belõle az ember...
másrészt ez a kérdés volt pontosan ilyen formában,ami nm gond mert jó
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Használok vagy 4-5 jelszót. Mindegyik randomszerû betû és számkombináció.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Max nem mindig találom el elsõre, hogy az adott oldalon mi is éppen, de 2-3 jelszót használok össz, azokat variálom, így nincs sok lehetõség. 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
kivéve most, nyáron megváltoztattam sg-n a jelszavamat aztán jól elfelejtettem, azóta nem tudok belépni <#wow3>#wow3>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
hala a saját számítógépemet átlátom 😊
u dont have to listen anybody else but me
http://www.tenke.hu
Spread De Love!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Fõleg mikor olyan a jelszóm,hogy:I87AddsS567XikLzYN
😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mióta itt vagyok még nem nyitottam totyikot :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
aki nemtud olyan jelszót kitalálni amit nem jegyez meg, az rossz jelszó<#wow3>#wow3>
Pain is inevitable. Suffering is optional.