A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rémlik, hogy láttam már ilyen teát, de inni biztos nem ittam még.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
már nem sok kell 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
he!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://kerdoivem.hu/kerdoiv/308771269/1/646830291/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szintén ugyanez volt egy régebbi közös hölgyismerõssel. Én már régóta tudtam a közelgõ gyermekáldásról, de amíg az anya nem kürtölte világgá, addig én sem.
Én már csak ilyen vagyok. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
már hallottam vissza akkora ökörségeket pl. volt osztálytársaimtól azóta (más osztálytársam terjesztette rólam gimiben) hogy valami hihetetlen... szóval ezeknek a rosszindulatú híreszteléseket én nem tartom "objektív infónak"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
pl. osztálytalálkozón megbeszéltük, hogy XY, aki nincs jelen az megházasodott, ZX-nek meg megszületett a második gyereke - ezeket nem tartom pletykának.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szeretjük tudni, hogy mi történik azokkal az emberekkel,akiket ismerünk,de ritkán látunk. Jó tudni, hogy mi van velük.
Amivel kapcsolatban kell...diszkrét vagyok,de megosztjuk egymással a híreket... pl. a közös ismerõsökkel való történéseket.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
értelemszerûen csak a hétköznapi dolgokról, vicces történetekrõl.
a személyes / intim dolgokat magamban tartom.
u dont have to listen anybody else but me
Bár nem igazán jellemzõ rám a pletykálkodás.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ment a kiközösítés is, állandóan klikkek alakultak ki.
#76832:
Sajnálom, hogy egy tróger voltam 😄
Azok alkotják a baráti körömet, akikkel régen fasz voltam. felnõttem, vagy mi.
hát igen, ha nem megy a szövegértelmezés akkor miért csodálkoztok azon hogy ezek az opciók nem jók, és "üreseztek"?
csak nekem gimnázium elsõbe volt így... folyton balhés közösségbe keveredek, vagy balhés gyerek barátnõjét nyúlom le, szóval nem igazán szeretnek egyesek még a városba se, voltak itthoni meglátogatások is h szétverik a fejem, csak hát rájöttek h kinek is lesz nagyobb baja utána (:
gimnáziumban meg néha szóban basztattak a nagyobb pofájúak, de nagy általánosságban leszartuk egymást
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de leginkább a csúfolódás ment, pluszba megvolt mindenkinek a saját klikkje
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Spread De Love!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.