A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
anyukám gépelte

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Te tudsz fogalmazni? 😮 Éljen.<#lookaround>
Bruk
"Sosem érdekeltek igazán, mûködjön és kész!"

Reklámozod a kérdõíved<#wave><#wave><#wave><#wave>
Ejnye😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Aztarohadt,végre nem egy szavas válasz. Ez tõled meglepõ 😄D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

NEOreg3
vettem használt 2. generációs ipod touch-ot, zenehallgatásra, egy kis netezésre, meg pár perc játékra tökéletes, nem cserélném le azért egy 3. vagy 4. generációsra, mert szebb a képe, vagy mert gyorsabb

ipad onnantól kezdve nem érdekel, hogy nem támogatja a flash-t

gépet 3-4 évente veszek, de akkor is olyat, hogy ésszel rakom össze, nem a lehetõ legdrágább alkatrészekbõl, de mégis elég jó teljesítményt nyújt

telefont meg 99%-ban órának használom, meg az ébreszt, szóval a gigapixeles beépített kameráktól nem lesz merevedésem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

N1ggA
Végül is szeretem a modern technológiát, de nem az hogy hú iPad meg hû erõs számítógép, hanem inkább belülrõl érdekel az ilyesmi, ezért is tanultam tovább ilyen téren, de geeknek nem tartanám magam, mert nem errõl szól az életem, ez inkább ilyen tanulás/hobbi.

Spread De Love!

a világ legszebb dolgai rendelkeznek blútússzal
Magic Boy
Sosem érdekeltek igazán, mûködjön és kész!

Ha nagyon elavult vagy elromlik valamim, akkor igyekszem az igényimhez legjobban igazodót beszerezni, de egyébként nem érdekel.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

RS
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

chhaya
Teszek rá, csak mûködjön.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tenkenorman
Imádom az elektromos kütyüket, fényképezõgép, telefon, számítógép. minden nap olvasom a PTO-t, Tech.hu-t, Mobilarénát. De nem okoskodok, nem vágok fel vele, meg írok bele mindenbe meg nem hordok idióta pólókat satöbbi.

http://www.tenke.hu

immovable
Akkor cserélek kütyüt ha tönkremegy az elõzõ.
Ez az egyik gyengém. Kettõ telóm ellopták, 1-nek betört a kijelzõje...a többi meg hát a mániám áldozata lett...eladtam és vettem jobbat.

Molnibalage
Évente? Eddig csak akkor cseréltem telót, ha tönkrement vagy ellopták.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de így körülnézve nincs semmi modern eszköz körülöttem. Minden legalább 3 éves. Mûködjön és kész.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Telefont évente cserélek, szgépet ennél kicsivel ritkábban (3-4 évente talán),multifunkciós kütyü ameddig bírja,addig ez lesz. Mp4...stb. nincs most...mert minek,ha itt a teló? 😄
Tv jó lenne új...de igazából amennyit én nézem...arra jó ez is még. Ha kurva sok pénzem lenne, azért simán ki tudnék fosztani egy euronicset vagy hasonló kütyüket árusító üzletet. 😄

tigeroo
telefon telefonálni, mp4 lejátszó néha útközben. ennyi.
SötétBarom

Telefonért, új hardverért, konzolért, vagy zenelejátszóért sorban álló idiótákat szánom. Nagyon. Én általában akkor veszek újat valamiból, ha letérdel a régi. Akkor viszont igyekszem mindig valami atomfaszára cserélni 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee86
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok. Sajnos a pénztárcám elég erõs határt szab, szóval ha megtehetném, még egy picivel több/jobb cuccokat vennék.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

acsati
Szeretném modern eszközökkel körülvenni magam, de nincs rá pénzem.
Picar77

()() (^^)

Dzsini
"kiöregedtem" már a kütyüzésbõl, most már a mûködjön és kész a fontos (5 éves laptop, telefonálni és sms-t írni képes telefon, amit cserébe elég 2 hetente tölteni) 😊

Valahol olvastam egy ilyesmit, hogy ami az ember elsõ 20 évében jelenik meg, az természetes része az életének, ami a második 20 évben jelenik meg az érdekes újdonság, ami pedig ez után az felesleges hülyeség.

(persze embere és technológiája válogatja, de azért van benne valami)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Nem. Nem komplikálom túl a dolgokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hisztérikusan odavagyok az újabb és újabb kütyükért, de minimum figyelemmel kísérem õket...

Egyszerûen nem tudok meglenni nélkülük, annyira hozzám vannak már nõve ezek a modern technikai vivmányok.
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok

solo
Abszolút magamban tartok mindent.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

PesSim
kussolok

chhaya
Bizalmas információkat abszolút nem adok tovább.
A hétköznapi dolgokat természetesen meg szoktuk tárgyalni, de az szerintem nem tartozik a pletyka kategóriába..

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

DJKonya
Akik ismernek azok mind megbíznak bennem, mert tudják hogy nem adom tovább, még ha lelõnek sem mondom el.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

igazad van...de 200 fõs minta sztem bõven jó 😊

jhetedikj
Néha akaratlanul kicsúszik pár dolog a számon.

anno 1987

Dzsini
azért vigyázz ezzel, nekem nem ártott a +15-20% a kérdõíveknél, hogy jobban bizonyíthassam a feltevéseimet <#zavart1>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi utólag is. 😊 Sikerült elérni a kitûzött minta számát...úgyh már le is zártam. 😊

Ability
Nem éppen lenne jó reklámalap egy 100-150 személyt számláló topikban hirdetnie. Extrát meg (amennyire így távolról lehetséges) ismerem, tudom hogy nem ez a cél. Ha ezzel segíteni tudunk neki egy értelmes cél megvalósításában, akkor marhára nem sajnálok tõle 1-2 kommentet. Pont.
Kereskedelmi és marketing szak, marketingmenedzsment szakirány.
A szakdolgozat címe:A Gárdonyi Teaház Wellness Teáinak bevezetése a hazai piacra
Csak, hogy konkrét legyen. 😊

Dzsini
Nem. Egy szakdolgozat készítéséhez készítesz kérdõívet, és megkérheted a fórumozótársaidat, hogy töltsék ki. Egy marketinges-közgázos-ilyesmi diplomamunkánál pedig gyakran elõfordulhat, hogy egy-egy bizonyos cég vagy annak a tevékenysége kerül vizsgálatra - függetlenül attól, hogy a diplomamunka készítõje ott dolgozik-e a cégnél vagy sem.

Ha nem látod a különbséget, akkor kár tovább pörögnöd rajta, ha látod, akkor nem kötözködsz tovább.

Marci0115
ilyen alapon ha lenne valamilyen üzleti vállalkozásom, reklámozhatnám burkoltan is, hogy ki ismeri-e stb.

Köszönöm. Egy értelmes ember legalább látja a lényeget... 😊

Dzsini
"a marketingtevékenységük hatékonyságát akarom felmérni." - olvasni pedig tudni kellene, nem csak piszkálódni. Ha nem akarod ne töltsd ki, de hagyd abba a témán pörgést. Ez egy szakdolgozathoz kell, az nem reklám.

Marci0115
*tûnik

Marci0115
14. Ismeri Ön a Gárdonyi Teaház termékeit?
15. Kóstolta már a Gárdonyi Teaház teáinak valamelyikét?
16. Hallott-e már a Gárdonyi Teaház Wellness Teáiról?
17. Mely kereskedelmi egység(ek)ben találkozott eddig a G. T. Wellness Teáival?

nekem inkább fedett reklámnak tínik

Te nekem meg hülyének és rosszindulatúnak tûnsz -.-
Azt mellesleg nem fedett, hanem bújtatott reklámnak hívják.

Marci0115
legalább ne reklámozgass minden 3. hozzászólásodban

kértem a házigazdától engedélyt rá...szóval kusspicsába -.-

Benny04
néha

Marci0115
<#banplz>

byzhouse
reklámozás ban<#levele><#puszis>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

nagyon köszi mindenkinek aki már kitöltötte...meg annak is aki ki fogja 😉
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/308771269/1/