A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ejnye😊
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ipad onnantól kezdve nem érdekel, hogy nem támogatja a flash-t
gépet 3-4 évente veszek, de akkor is olyat, hogy ésszel rakom össze, nem a lehetõ legdrágább alkatrészekbõl, de mégis elég jó teljesítményt nyújt
telefont meg 99%-ban órának használom, meg az ébreszt, szóval a gigapixeles beépített kameráktól nem lesz merevedésem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Spread De Love!
Ha nagyon elavult vagy elromlik valamim, akkor igyekszem az igényimhez legjobban igazodót beszerezni, de egyébként nem érdekel.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.tenke.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tv jó lenne új...de igazából amennyit én nézem...arra jó ez is még. Ha kurva sok pénzem lenne, azért simán ki tudnék fosztani egy euronicset vagy hasonló kütyüket árusító üzletet. 😄
Telefonért, új hardverért, konzolért, vagy zenelejátszóért sorban álló idiótákat szánom. Nagyon. Én általában akkor veszek újat valamiból, ha letérdel a régi. Akkor viszont igyekszem mindig valami atomfaszára cserélni 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Valahol olvastam egy ilyesmit, hogy ami az ember elsõ 20 évében jelenik meg, az természetes része az életének, ami a második 20 évben jelenik meg az érdekes újdonság, ami pedig ez után az felesleges hülyeség.
(persze embere és technológiája válogatja, de azért van benne valami)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyszerûen nem tudok meglenni nélkülük, annyira hozzám vannak már nõve ezek a modern technikai vivmányok.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A hétköznapi dolgokat természetesen meg szoktuk tárgyalni, de az szerintem nem tartozik a pletyka kategóriába..
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A szakdolgozat címe:A Gárdonyi Teaház Wellness Teáinak bevezetése a hazai piacra
Csak, hogy konkrét legyen. 😊
Ha nem látod a különbséget, akkor kár tovább pörögnöd rajta, ha látod, akkor nem kötözködsz tovább.
15. Kóstolta már a Gárdonyi Teaház teáinak valamelyikét?
16. Hallott-e már a Gárdonyi Teaház Wellness Teáiról?
17. Mely kereskedelmi egység(ek)ben találkozott eddig a G. T. Wellness Teáival?
nekem inkább fedett reklámnak tínik
Azt mellesleg nem fedett, hanem bújtatott reklámnak hívják.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/308771269/1/