A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Igen, mert ott lakom. :]

anno 1987

oO VinyuS Oo
Én anno nagy kosaras kártya fan voltam pár lap híján majdnem meg volt egy egész sorozat, de egy felsõbb éves ellopta a gyûjteményem és akkor még kicsi voltam, hogy szembe szálljak vele :S

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

efti
Battletech TCG volt, de viszonylag konnyen megusztam, van ismerosom ahol 2000+ lapos gyujtemeny porosodik. Nekem tan a negyede se volt ennek

WWFSMD?

Sickness
dragonból

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tommygear
ez mi?
már szavaztam ma és megint lehet, de ha rámegyek valamire kiírja, hogy irgum burgum és nem látom az eredményt... wat?
byzhouse
pupák nekem volt belõle 1001db 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

gyûjtöttem pokémon tazókat, pokémon kártyákat, dragon ball kártyákat, master croc kártyákat, star wars kártyám is volt pár, meg gyûjtöttem gyûrûk ura kártyát

a legjobban a master crocot szerettem, azzal jókat lehetett játszani
Tazo, Pokemon, MasterCrock, Barátok Közt, még meg is vannak valahol szekrény mélyén 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fú ezeket hogy is hívták? 😄
Motoroj
Volt rá példa, annyira nem volt jellemzõ.

Nem nagyon volt ilyesmire pénzem.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Szóval telefonkártya. Ehh.

Volt rá példa, annyira nem volt jellemzõ. Telefon kártyákat gyûjtöttem 1-2 éven át, abból volt jó sok, de már nem is tudom hova lettek...

szjuca
Nem, sosem érdekeltek az ilyenek.

somdav95
bélyeggyûjtés, van is egy pár 10ezret érõ gyûjteményem, de annyira nem nagy érték (:

Bruk

Pl.: pupákokat

Bruk
Mint írtam, aki szereti vagy a munkájához szüksége van rá az azt tanulja. Azzal egyetértek, hogy az élet minden területén kell, de nem olyan szinten, hogy egy feladat megoldása legalább egy oldal... Gépész szakon vagyok, de más szakmát fogok választani. Három év gyakorlat pedig nem ártott, szereztem egy kis mûszaki ismeretet (kis eszterga, lakatos, CNC stb).

#76975 Egy bizonyos szintig szeretem. De amikor oldalas feladatok vannak és a megoldásuk is valami használhatatlan baromság, akkor az már nem tetszik.

gercse
Van egy pár mezem (foci, nhl), de nem vagyok nagy gyûjtõ típus.

Khemyz
régen volt asszam a turbo rágó, amiben mindig volt valami autós kép.
na abból volt egy rakat, elméletileg még ma is megvan valahol.

byzhouse
pokémon,yugioh,kupákok,stb... végén ráuntam és elajándékoztam.

Ám furcsa,hogy pont akkor megy a tv-ben yugioh mikor sg-n ez a kérdés 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

bardocz
Pár kártyát gyûjtögettem, de semmibõl sem volt gyûjteményem, csak pár darab. Ilyen csipszes szarjaim is voltak. Mondjuk kindertojásból elég sok játékom volt.
Most meg van pár 1/43-as modellautóm, de több nem lesz egy ideig, mivel nem tudom hova rakni. Meg majd valamikor beruházok egy távirányítós autóra, azt már 10-12 éve akarok.
DJKonya
Naná, imádtam, mára azonban már nincs meg a gyûjteményem.

Régen gyûjtöttem ezeket a Pokemonos levonókat abba az albumba, bár az még mindig meg van valahol de gyûjtöttem a tazokat na meg a matchboxokat<#idiota>
De a tazokból már egy sincs meg, matchboxból is csak párat tartottam meg azok meg itt-ott ki vannak állítva.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nem, sosem érdekeltek az ilyenek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

PJack
hasonlóakat én így gyûjtöttem, azokat csipszekhez adták és asszem pupákoknak hívták õket.
ja meg pokémonos tazo-kat. kurvasok volt, aztán elcseréltem valamire 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kastil
Persze, még most is õrzöm az egykori gyûjteményem.

Nem õrzöm, csak megvan. HKK.

Gurren
na, megtaláltam õket. rosszul emlékeztem, mert van több színben is, de én inkább a zöldeket gyûjtöttem. valaki ismeri ezeket egyáltalán rajtam kívül? :p

immovable
Régen tüzelõt gyûjtöttem az erdõben.
nem gyûjtögettem semmit

Gurren
nekem azok a piros és zöld mûanyagfigurák voltak a kedvenceim, amiket rágóhoz adtak és játszani lehetett velük. valahol még mindig megvannak.

Blacksheep333
Mindig találtunk valami hülyeséget amit lehetett gyûjteni, aztán mára mind a kukában végezte. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

tommygear
nem érdekeltek, meguntam mindet
chhaya
Hmm hát a kulcstartókat gyûjtöttem régen, de azok már nincsenek meg.
Megíratlan képeslapokat, mindig vettem belõlük, ha kirándultunk valahova... ezeket már nem gyûjtöm, de még mind megvan.
Illetve amit még most is gyûjtök, azok a pici porcelánmacskák. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

neevous
Ebay.

Lacee
dinoszauruszos és repülõs matricákat gyûjtöttünk kiskoromban, azon kívül nem volt más 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MR ME

volt kosaraskártya sok, azt eladtam, azt fociskártya, az még megvan vhol...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lyukasbogrács
nem gyûjtöttem semmit, nem volt rá pénz

Dzsini
a leghosszabb (és legdrágább) függõség a Magic: the Gathering-hez kötõdik, elõtte-utána is volt pár dolog, 25. születésnapra pedig óriáslego-t kaptam.

sokkal ifjabban meg Turbo rágó, Donald rágó papírok, kártyanaptár, dinoszauruszos matricás album... volt minden 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SötétBarom
Lego. Beszt evör.

Aztán késõbb PC-X magazin (rlz), ami késõbb gameszarrá kurvult. Ott már nem voltam elõfizetõ, max egy évig.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
dragon ball-os, meg pokemon-os cuccokat

menõ dolog volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

QuippeR
kosaraskártyák még mindig megvannak, illetve a bélyegek is. ez utóbbival jól lehet csajozni. <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Volt rá példa, annyira nem volt jellemzõ...

- Garfield képregények (na abból valóban nagyon sok volt)
- Dragon Ball-os kártyák, képek, stb (még egészen kis iskolás koromban)
- Na meg az épitõjátékok...
tigeroo
volt rá példa, de annyira nem volt jellemzõ

-donald kacsa újság (+ a kütyük hozzá) alsóban
-tudás fája, azt is vettük kb. az elsõ 2-3 dossziéig
-GAMESTAR újság 2002 novemberétõl kb. még 6-7 évig (az a durva hogy az elsõ pár számra mai napig emlékszem, cikkrõl cikkre... annyira megfogott az egész, csak hát 2003-ban már netem volt így már inkább megszokásból vettem
-LEGO (Y)

(a legelsõ emlékeim között van az hogy legot kapok.. abból is volt vagy 5 vödörrel erre anyám odaadta pár éve unokatesómnak, aki kb. fél év alatt szó szerint elszórta a házban <#idiota>... kár érte)

mást úgy nem gyûjtöttem, azthiszem.
OrioN the S
kosaras kártyák rulz! az értékteleneket elajándékoztam, kidobtam viszont az értékesebbeket megtartottam. van kb. 4-5 oldal aminek az akkori értéke összesen kb. 40e , ha nem több... most nem tudom mennyit érhetnek, de már sztem nem is nagyon foglalkozik vele senki.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Donald rágó kis képregényeit oviban. Sajnos már nincsenek meg. <#rinya>
Üveg golyókat. (elajándékoztam)
Kockás képregényt. (elajándékoztam) Pedig ez ma már tényleg értékes lenne.
Illetve alsóban lerajzoltam egy kockás füzetbe az összes akkor létezõ ország zászlóját. Ez ma is megvan. Nagyon igényes munka <#buck>
MA is vannak ilyen "szenvedélyeim" már jobban vigyázok rájuk.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Dzsini
Ha az emberek minimális szinten értenének legalább a társadalomtudományokhoz (történelem, szociológia), akkor a sok csaló politikus és egyéb ember nem ....

szükség lenne erre is, arra is - viszont érdek nem fûzõdik hozzá.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Azoktól szoktam ezt hallani, akik nem értettek soha hozzá agy utálták. Ahogy ítra más is, egyfajta szemléletet ad. Ha az emberek minimális szinten értenének legalább a természettudományokhoz akkor a sok csaló kuruzsló és egyéb ember nem baszna át annyi balfaszt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Egyfajta szemléletet ad az élethez. Az élet minden területén kell a matek, s ha nem tudod elég sokat szívsz. Saját példa. Nálam nagyobb matematikai analfabétát nem nagyon találsz. Szívok is rendesen.

Vicces, hogy nem megy a matek, aztán egy mérnökirodában nyomom. Hál'isten kitûnõ térlátásom van, amit itt tudok kamatoztatni. Számításokat elvégzik a mérnökök.<#smile>
immovable
Elektronikát tanultam technikumban (jó hírû suli (volt)). 5 éves képzés volt, érettségivel, technikusi vizsgával 5. év végén. Csak annyit mondok, hogy forrasztópákát elõször 5. évben láttam. Addig ezerrel tanultam a magyar, filozófia, történelem, társadalom-ismeret tárgyakat. Szerinted mennyire értettünk a szakmához?
sajnálom, mert
nem, tulajdonképpen nem is sajnálom. bassza meg mindenki
.
daemonervosa
Nem tanulni, hanem tudni kell.

Trolling is a art.

még most is b@szok tanulni gomb miért nincs ?😄