A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
WWFSMD?
már szavaztam ma és megint lehet, de ha rámegyek valamire kiírja, hogy irgum burgum és nem látom az eredményt... wat?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a legjobban a master crocot szerettem, azzal jókat lehetett játszani
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem nagyon volt ilyesmire pénzem.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
#76975 Egy bizonyos szintig szeretem. De amikor oldalas feladatok vannak és a megoldásuk is valami használhatatlan baromság, akkor az már nem tetszik.
na abból volt egy rakat, elméletileg még ma is megvan valahol.
Ám furcsa,hogy pont akkor megy a tv-ben yugioh mikor sg-n ez a kérdés 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Most meg van pár 1/43-as modellautóm, de több nem lesz egy ideig, mivel nem tudom hova rakni. Meg majd valamikor beruházok egy távirányítós autóra, azt már 10-12 éve akarok.
Régen gyûjtöttem ezeket a Pokemonos levonókat abba az albumba, bár az még mindig meg van valahol de gyûjtöttem a tazokat na meg a matchboxokat<#idiota>#idiota>
De a tazokból már egy sincs meg, matchboxból is csak párat tartottam meg azok meg itt-ott ki vannak állítva.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ja meg pokémonos tazo-kat. kurvasok volt, aztán elcseréltem valamire 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Az operációs rendszeren is túl...
Megíratlan képeslapokat, mindig vettem belõlük, ha kirándultunk valahova... ezeket már nem gyûjtöm, de még mind megvan.
Illetve amit még most is gyûjtök, azok a pici porcelánmacskák. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
volt kosaraskártya sok, azt eladtam, azt fociskártya, az még megvan vhol...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sokkal ifjabban meg Turbo rágó, Donald rágó papírok, kártyanaptár, dinoszauruszos matricás album... volt minden 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aztán késõbb PC-X magazin (rlz), ami késõbb gameszarrá kurvult. Ott már nem voltam elõfizetõ, max egy évig.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
menõ dolog volt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
- Garfield képregények (na abból valóban nagyon sok volt)
- Dragon Ball-os kártyák, képek, stb (még egészen kis iskolás koromban)
- Na meg az épitõjátékok...
-donald kacsa újság (+ a kütyük hozzá) alsóban
-tudás fája, azt is vettük kb. az elsõ 2-3 dossziéig
-GAMESTAR újság 2002 novemberétõl kb. még 6-7 évig (az a durva hogy az elsõ pár számra mai napig emlékszem, cikkrõl cikkre... annyira megfogott az egész, csak hát 2003-ban már netem volt így már inkább megszokásból vettem
-LEGO (Y)
(a legelsõ emlékeim között van az hogy legot kapok.. abból is volt vagy 5 vödörrel erre anyám odaadta pár éve unokatesómnak, aki kb. fél év alatt szó szerint elszórta a házban <#idiota>#idiota>... kár érte)
mást úgy nem gyûjtöttem, azthiszem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Üveg golyókat. (elajándékoztam)
Kockás képregényt. (elajándékoztam) Pedig ez ma már tényleg értékes lenne.
Illetve alsóban lerajzoltam egy kockás füzetbe az összes akkor létezõ ország zászlóját. Ez ma is megvan. Nagyon igényes munka <#buck>#buck>
MA is vannak ilyen "szenvedélyeim" már jobban vigyázok rájuk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
szükség lenne erre is, arra is - viszont érdek nem fûzõdik hozzá.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vicces, hogy nem megy a matek, aztán egy mérnökirodában nyomom. Hál'isten kitûnõ térlátásom van, amit itt tudok kamatoztatni. Számításokat elvégzik a mérnökök.<#smile>#smile>
nem, tulajdonképpen nem is sajnálom. bassza meg mindenki
.