A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na már most akkor minek tartson az ember egy konzolt vagy bármi mást játékra, ha a PC-n is nagyon jól lehet játszani és a Pc már amúgy is kéznél van?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Flight sim, harcore haditechnikai szim"
ezek eléggé rétegjátékok ma már
"gazdasági szimukáció"
ezt meg inkább nem kommentálnám... 😄 már ha itt a Landwirtschaftról és társairól van szó.
Persze nekem ánblokk a szimulátorok nem tetszenek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tény, hogy a konzol teret nyert és mára már nagy népszerûségnek örvend, de a PC játék platform nem fogy kihalni még jó néhány évig ebben biztos vagyok.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem igazán foglalkoztat...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Még bevásárolni is hátizsákkal járok. xD
Be happy. :) Running!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Kabátom belsõ és külsõ zsebében.A gatyám zsebébe nem teszek semmit mert ott kényelmetlen.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nagyon ritkán övtáskában.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
am a tárcát szoktam még belsõ zsebbe is.
biciklizéshez szoktam övtáskát.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly