A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Ma már a PC megkerülhetetlenül a háztartás része és egyre inkább az lesz.
Na már most akkor minek tartson az ember egy konzolt vagy bármi mást játékra, ha a PC-n is nagyon jól lehet játszani és a Pc már amúgy is kéznél van?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

somdav95
100 körül már kapsz normális, 80 cm-es, kicsit régebbi típusu lcd tv-t, tudom ez egy átlag magyarnak nem kis pénz ( vagy megveszi 12 havi kamatmentes hitelre a tesco-ba..), de #77264-nek van igaza..Ne értsd félre, nincs konzolom, csak gépem, ezen se nagyon játszok max néha szimulátor, de ha úgy nézed akkor konzol+tv kijön 150bõl, vegyük azt hogy flash-eled ( vagyhogyírják ) az xboxod, akkor mittudomén + ~10k, és ottvagy mint ha egy gépet vettél volna mert mindkettõre ugyanúgy letöltöd a játékokat (: A régi géped meg ugyan úgy ottlesz netezésre, és nem kell laptop (:

Lacee86
Jó, de rengeteg Mo-hoz hasonló, vagy éppen szegényebb ország is van, ahol ha nem lenne már soha PC játék, akkor sem vennének jelentõsen több konzolt. Szóval hiába mondjuk csak minden 100. PC játék eredeti, akkor is megéri kiadni PC-re is, mert azzal is kaszálnak. Ja, h ha vmi gagyi szar nem fogy, hát ott talán másban kéne a hibát keresni...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
Csak a hardvert nézve ugyan ott vagy konzollal, mint géppel. Talán a konzol kicsit olcsóbb.
Sickness
pc játékra fos FOS FOSSS

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bardocz
Ez nem egy Mo-ra kivetített kérdés, hanem globális. Egy német, amerikai, japán embernek meg nem jelent problémát se a játékvásárlás, se a konzol+tv vásárlása.
Lacee86
Így van.

Gurren
de ha már konzolt veszek, nem 52 centis crt-n akarok játszani + a játékok is kurva drágák hozzá

somdav95
egy xbox360-at már lehet venni 45k-ért, mellé egy netezõs laptop ~120k, annyira már nem vészesek az árak..

tigeroo
"könnyebben másolható"

/vomit
Lacee86
Egyáltalán nem, mivel külön konzolt venni sok embernek még mindig luxus, ha meg direkt játékos gép kell, oda is kényelmesebb a PC, mivel könnyebben másolható, könnyebb az irányítás stb.

tommygear
nem
NEOreg3
számomra nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
nemtudom. a warcraft 3 kampányt toltam le utoljára júliusban...
Narxis
Szerintem a kettõ jól kiegészíti egymást / egál népszerûség.

"Flight sim, harcore haditechnikai szim"

ezek eléggé rétegjátékok ma már

"gazdasági szimukáció"

ezt meg inkább nem kommentálnám... 😄 már ha itt a Landwirtschaftról és társairól van szó.

Persze nekem ánblokk a szimulátorok nem tetszenek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

somdav95
üres- nemtudom, nem igazán játszok már, kéthavonta egyszer ha rámjön, nincs idõm rá..

pc-re több a warez,egyedül a multi orientált játékoknak van jövõje pc-n amit lopott példánnyal nem lehet normálisan megtenni:Starcraft 2 vlszínûleg majd a Dio 3 etc

OrioN the S
egál népszerûség.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Nem érdekel, de nem áldozott le neki. Számtalan olyna mûfaj van, ami konzolon soha a büdös életben nem lesz. Flight sim, harcore haditechnikai szim és körökre osztott stragéia vagy gazdasági szimukáció.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A PC- játékokat évek óta temetik. Valahogy mégis itt van még közöttünk.
Tény, hogy a konzol teret nyert és mára már nagy népszerûségnek örvend, de a PC játék platform nem fogy kihalni még jó néhány évig ebben biztos vagyok.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Üres...

Nem igazán foglalkoztat...
immovable
Üres. LESZAROM!
Utálom, amikor ki vannak tömve a zsebeim. Ezért a telefon és buszjegy kivételével mindent hátizsákban. Ha csak rövidebb útra megyek, igyekszem csak annyi cuccot vinni, ami elfér zsebben.

REPS0L
bal zseb telefon, papírpéz, jobb zseb cigi, gyujtó, aprópénz, decc ól. pénztárca vagy a kocsiba vagy a hátitáskába, mikor hogy.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

neevous
Banyatankban.

NEOreg3
az afrikai rabszolgám cipel mindent helyettem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HappyHunter
Egyébként a hátizsákon kívül semmilyen táskát nem szeretek magammal hordani. (se nyakláncot,se szemüveget stb.)
Még bevásárolni is hátizsákkal járok. xD

Be happy. :) Running!

HappyHunter
Bal zseb: pénztárca és kulcsok
Jobb zseb: telefon (mp3)

Be happy. :) Running!

DJ RX7
oh pont ezt akartam mondani én is 😞

:3

solo
Zsebben.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

predator1982
általában válltáskában

pred

tigeroo
és a blahán csöveztek mindketten?
Sickness
nekem van egy niggerem aki hordja utánam a cuccaimat.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

milk4
Egyéb.

Kabátom belsõ és külsõ zsebében.A gatyám zsebébe nem teszek semmit mert ott kényelmetlen.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

feltolok mindent a seggembe
89
Tarsolyban

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

tigeroo
nyáron: vállon a hasitasi

amúgy a zsebemben (télen a legjobb, akkor a kabát alá fér minden)
tommygear
zseb
Zsebben.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

OrioN the S
nekem nincs 😄 de én is azért hordanám vállon keresztbe, mert, ha hátul van derékon akkor ki tudják nyitni úgy, hogy nem veszem észre. derékon elõl meg azért nem hordanám, mert az olyan napközis style 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RS
Zsebben.

Nagyon ritkán övtáskában.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Lyukasbogrács
nyáron, amikor övtáskát látok valaki nyakában lógva, mindig a csajokra gondolok, hogy nekik van hasonló, csak azt válltáskának hívják, vagy retikülnek 😄

Narxis
retikülben

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gurren
de van jobb megoldás. próbáld ki egyszer, hogy az övtáskát a derekadra csatolod! állítólag mûködik 😮

byzhouse
hátitáska+zseb

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

OrioN the S
ebbõl a szemszögbõl olyan parás vagyok, hogy engem nehéz kirabolni észrevétlenül(kopp-kopp-kopp) 😄 mindenhova figyelek, nézelõdök stb...

am a tárcát szoktam még belsõ zsebbe is.

Willenbrock
Hátsó zsebbõl könnyen kilopják a tárcát az ügyes zsebesek én a jobb elsõben szoktam hordani ezért.

chhaya
Válltáskában,
biciklizéshez szoktam övtáskát.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

RIZLA
kesztyûtartó

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...