127612
  • morcosqtya
    Tapéta eléggé kiszorult már. Gyermekkoromban minden szobában tapéták voltak, nem csak nálunk, de lakótelepi és polgári házakban is elterjedt volt, festett fal nem annyira. Mára ez megfordult.
    Ráadásul anno nagyon népszerű volt a méretre kapható több részből felragasztható (enyves tapéta-ragasztóval) u.n. posztertapéta.
    Nappalinkban apám íróasztala (és munkapadja) mögött egy naplementés fa volt, a gyerekszobámban meg egy horvát tengerpart, hálószobában egy Csontváry repro.
    Anno ez kvázi "menő" volt.. ugyanakkor mi sem voltunk átlag feletti anyagi helyzetűek, a posztertapétát szinte bárki megengedhette magának.

Ha most vennék lakást, és átalakíthatnám, akkor a festett fal + beltéri dísztégla (sötétvörös) vagy a beltéri dísz-terméskő borítás tetszene. Nem túl olcsó megoldás..
  • tigeroo
    tapéta (nemtom nekem a forgácsos jön be a legjobban hiába az olcsóbb) + festék
  • Marci0115
    festék

Gipszkarton wtf? azt hogy? csak naturba fel van rakva a falra festés nélkül?
  • Szavazó roBOT
    Szőnyeg, vagy parketta? ==>> Festék, vagy tapéta?
  • Motoroj
    Én olyat még nem láttam elkészült lakóházban. Félkészben természetesen, arra megy rá a többi.
  • Lacee86
    Modern lakásoknál, hát... Bár ott se a padlót, hanem a falat csinálják esetenként nyers betonra. De sztem nagyon ronda és rideg.
  • morcosqtya
    Azért az a 2 szavazat a betonnál eléggé meglepett..
  • Lacee86
    Nem hinném. De vannak kifejezetten padlófűtéshez ajánlott parkettatípusok. Nem olcsók...
  • Lacee86
    Ja nem végül is. Igazából mindegyiknek megvannak az előnyei-hátrányai.
  • Wolfsnack
    parketta + tenyérnyi porcicák rulez :DD
  • David2
    nem
  • Calver
    laminált parketta alá biztos mehet, azon túl passz. (ő is laikus)
  • Sickness
    Parketta és rajta egy kisebb szőnyeg.
  • Bachstein
    Sztem kivitelezhető, de annyira nem vagyok otthon a témában.
  • Zoli007
    Fát nem vágja tönkre a padlófűtés? [én = laikus]
  • David2
    hajópadló, kiegészítve vastag szőnyeggel
  • David2
    Megy egy pali az autópályán, szemben a forgalommal, és meghallja a közlekedési hírekben, hogy "kedves autóstársak, nagyon vigyázzanak, mert az xy autópályán egy autós szembe megy a forgalommal".
    Mire a pali: Eeeegy???? Hát mind szembe jön.
  • Motoroj
    Parketta vagy hajópadló, plusz padlófűtés.
  • Ic3 m4n
    +1
  • piros mogyi
    szőnyeg+parketta
  • Bachstein
    meg azért nem olyan nagy meló kitakarítani akár egy szőnyegpadlót se
  • Lacee86
    Szebb a parketta (NEM a gagyi laminált padló, bár sajna a jó minőségű parketta nagyon drága), könnyebb tisztán tartani, de azért a szőnyegpadló is hasznos lehet (pl. kisgyerekek szobájánál mindenképp), meg télen komfortosabb járni rajta. Ja, meg hát azért a parkettára viszont eléggé vigyázni kell, h ne karcolódjon, ne sérüljön stb.
  • Guren
    kivételeznek veled a moderátorok
  • jazzy
    Mostmár 3an vagyunk buták és 1 okos.
  • Kata
    Úgy látom megint belendültek a Kata-támadó trollok, asszem innentől minden a moderátoriba fog menni, nem reagálok.
  • Kata
    Légyszi a feszkógeneráló haverjaidat utasítsd rendre, te meg szintén scrollozd át az én hsz-eimet, köszi. :)
  • Kata
    Ezt csináljátok, mert nem bírjátok ki. És ezt nem csak én látom így, az a nagy büdös helyzet.
  • Cat 02 #87547
    Légyszi privátban írd ezeket, senki se kíváncsi rá :)
  • jazzy
    Tényleg nem, én is meg byz is egész nap itt ültünk és csorgott a nyálunk, hogy beszólhassunk ahogy elképzeled.
  • clio1616v
    amúgy meg ha jobban belegondolok parketta, mert azt fel lehet szedni és tüzelni vele, ha éppen arra van igény
  • Kata
    Nem kezdtem el semmit, úgyhogy te is befejezheted.
  • Lyukasbogrács
    befejezhetnétek
  • clio1616v
    itt is tűz a Nap ^^
  • jazzy
    Kibaszottul kezdi szúrni a szemem hogy mindig elkezded és mindig folytatják és mindig neked áll feljebb. NEM TUDOM ÁTGÖRGETNI. Sajnos. Mert nyomi vagyok. Nem is írok erről többet.
  • Kata
    Ne trollkodj, semmiféle humiari témát nem folytatunk, érdeklődtem banja felől. Senki sem kíváncsi az ilyen erőltetett beszólásokra (sem).
  • byzhouse
    humiari témát nem itt kell folytatni báj! senki se kíváncsi a szerelmi életetekre.
  • clio1616v
    pedig fogod hallani még párszor :)
  • jazzy
  • Kata
    És a banmegkerülős nicked kibannolása után nem kaptál automatikusan egy hónap hosszabbítást? Még egyszer valaki azt meri mondani, hogy velem kivételeznek a moderátorok, kirúgom a fogait. :)
  • clio1616v
    gyorsan repül az idő...