127612
-
A tömegközlekedésnek hangulata van :)Emellett nyáron a metróban hűvös van legalább. -
Nem biztos. Rákóczin is ott cirkálnak a mocis-zsernyákok és úgy szedegetik ki a buszsávról az embereket, mint a pinty! -
több a hátrány mint az előny. -
Utazás közben lehet mást is csinálni (aludni, olvasni stb) - főleg távolsági közlekedés.
A repülőgép az tömegközlekedés? Mert akkor az is jó benne, hogy sokkal gyorsabb, mint az autó. -
semmi -
Érdekes lesz ellenőrizni az autóban ülők számát menet közben - a felhelyezett kamerák ehhez kicsit kevesek (hátsó ülésre be se látnak), annyi közúti ellenőr pedig nincs (nem is nagyon lesz). -> Be fognak dugulni a buszsávok is, mert mindenki "hárman lesz". -
Eddig még soha nem néztem a pozitív oldalát / természetesnek vettem azokat.
Pozitív oldalai viszont jóval alatta maradnak egy gépkocsiénak. -
Idéznék magamtól: "Innentől max. a pénztárcánk szab határt. " -
Jah és nyitok műember boltot is.
Frankó sminkelt buszsávhasználatot legálissá-tevő bábú bolt. BLTBB baba:) -
Attól még kurvára de nem lesz pénzem autót fentartani. -
Ámcsibán mekkora a hely vazze:)
+ Ott egy család, 4 fő: 5 autó:)
Hungárijá: 1 család, 4 fő: max 2 autó:) -
Ha bevezetik a három fő egy kocsiban mehet bussávon dolgot (amcsiban kettő is elég érdekesmód?!), akkor az UTOLSÓ gyengusz érv is füstbe megy a tömegközlekedés MELLETT. Innentől max. a pénztárcánk szab határt. -
Lehet közben mást is csinálni (távolsági járaton), érdekes beszélgetéseket lehet elkapni (néha lehet jókat röhögni :)) ), jó csajok, alkalmanként légkondi. -
Bizonyos mértékig ittasan is igénybe lehet venni.
Utazás közben lehet mást is csinálni (aludni, olvasni stb) - főleg távolsági közlekedés.
Nem kerül dugóba (aki villamoson, vonaton stb utazik).
-
Eddig még soha nem néztem a pozitív oldalát / természetesnek vettem azokat. -
ittasra szavaztam,de rájöttem nem mindig jó...én általában mattolva is feljutok mert annyira nem látszik rajtam,csak ha akkor elalszom...volt hogy városi busz vitt ki a 2.faluig miskolc mellé,és onnan hajnali kettőkor hazagyalogolni nem a legjobb... -
Utazás közben lehet mást is csinálni (aludni, olvasni stb) - főleg távolsági közlekedés. -
KaBuTo666 #87597 Bizonyos mértékig ittasan is igénybe lehet venni.
-
Szavazó roBOT #87596 Festék, vagy tapéta? ==>> Mi a jó a tömegközlekedésben? -
Fbn Lx #87595 :A?S_d -
Obi vs Vader -
egyértelmű ebben a rohasztó nyárban: A SZAG! -
Mi a jó a tömegközlekedésben? -
OBI vs. Praktiker... -
EnxTheOne #87590 Mi lesz a holnapi kérdés?
Tégla vs faház?
:D -
Narusco #87589 fűrészporos tapéta, ami le van festve. és 5x le lehet még festeni.
ennél sztem nehéz jobbat találni -
És a felcsavarozást helyét, meg az illesztések helyét olyankor mivel takarják ki? -
Önmagában is használják, van belőle impregnált papírfelületű is. -
Festék. A gipszkarton az mit keres a válaszlehetőségek közt? :/ Az egy hordozófelület, lehet festeni, tapétázni... -
clio1616v #87585 rágó -
nekünk fűrészporos tapéta van festve -
Jimmyke #87583 Gipszkartonon festék. -
Festék. Persze nem csak úgy csupán egyszínű, hanem valami mintás, vagy még inkább díszített.
A tapéta szerintem nagyon is divatban van, amire te gondolsz, a panorámaposzter, na azt tényleg nem nagyon látni. -
Némi szerves anyag nélkülözhetetlen.
-
Ez nem lehet kérdés. -
A kérdéssorozat készült a Kőmíves Kelemen Építőipari és Kivitelező Kft. támogatásával. -
fakeretes nyílászáró, vagy műanyagkeretes nyílászáró? -
Festék. -
palatető vagy cseréptető? -
Nálunk is annak idején minden szobába tapéta volt most már egybe se. Nekem olyan a szobám hogy egy része fal másik részre pedig lambériával van bevonva de az egész szoba zöldre van festve. Szerintem jól mutat.