127612
  • Dzsini
    Én a többit sem, de ha valakinek olyanja van úgyis talál indokot a warezolásra.
  • Molnibalage
    A vírusirtót nem értem. Miért kell abból warez, ha van ingyenes is?
  • Marci0115
    majd ha a fizetések is nyugatiak lesznek és nem csak az árak, akkor majd lesznek eredeti cuccaim is
  • Tsol
    Vírusírtókat,film és zenelejátszó programokat, blueray/DVD/CD író programokat játékszoftvereket . 20 000 - 80 000 Ft.
  • Lacee86
    Hát gyakorlatilag mindenem illegális. :DD Egy eredeti XP-m van, de már azt se használom. Tekintve, h mennyi 1-1 szoftver ára, hát fél milla értékű biztos van, de valszeg több is. Jah, hülye vagyok, az ArchiCAD önmagában 1,5 milla, akkor hát "kicsit" több. :DD :$
  • tenkenorman
    Én nem de az ikertestvérem oprendszere, zenéi, filmei, játékai, programjai, CAD, 3ds max, és Zbrush mind illegál :/
  • Cat 02 #87728
    MUSZÁJ JÁTSZANI!!!! Windows alatt, stb ,stb, stb
  • tigeroo
    ez a leghülyébb kifogás :)
  • ocskoszilard
    anyagi helyzetből adódóan 1-2 eredeti cuccom van sajna, ha megtehetném a legtöbbet megvenném
  • Cat 02 #87725
    Oprendszer / vírusirtót adnak ingyen suli miatt, játszani ingyenes MMO-kal szoktam, maximum sorozatokat warezolok, de azt meg máshogy be se tudom szerezni :/
  • Molnibalage
    Mióta dolgozom, azóta 0 warez, kivéve ha beszerezhetetlen a gamma ittohn. Ez 3 év alatt egyszer fordult elő.

Az OS warez, egy kép, egy videó és egy hangszerkesztő és egy frame capture warez. Ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Ha beírod mennyi lopott szoftot használsz és beírod az összeget is, az egyenlő a beismerő vallomással a bíróság előtt.
  • Zoli007
    MS Office, Nero, PS CS5. Antivírust ingyen kapom, Win az MSDNAA. Ez így sacc/kb 250 000 HUF. Játékokat nem számolom, mert ellennék nélkülük.
  • Lyukasbogrács
    minden FOSS
  • chhaya #87720
    Ingyenes holmikkal élek.
  • SötétBarom
    Oprendszerem legál, több játékom is legál, másra nem használom a gépet. Nyilván van rajta egy rakás warez játék, de azokat többnyire csak kipróbálásra szedem le, van bennük 1-2 óra max.
  • Guren
    gondolom nekik sincs kedvük utánanézni az áraknak.
  • Dzsini
    Minden vásárolt vagy ingyenes.

(érdekes, hogy az értéket mennyien nem tudják / nem akarják megadni)
  • Blum
    Minden illegalis,kiveve egy-ket jatekot.
  • madi 9k
    Egyéb. Kommentben kifejtem. Na na?
  • Guren
    csak az oprendszer és a fotóbolt illegális.
  • Szavazó roBOT
    Milyen testalkathoz vonzódsz leginkább? ==>> Használsz illegális szoftvert?
  • Motoroj
    Ha akarom illegális, ha akarom nem.
  • tigeroo
    hát pisztolyt fogtak a fejemhez, csak azért használok
  • byzhouse
    +1
  • Motoroj
    Ja és még legyen magas is, de azért nálam alacsonyabb!
  • BaliBoy
    Átlagos. Ne legyen semmiképpen sem sovány, de ne is legyen elhízva. Olyan legyen akire ha ránézek, egészségesnek lássam.
  • somdav95
    formás, nem baj ha van rajta egy kis felesleg, ink az minthogy full csontváz legyen..
  • morcosqtya
    Jó hogy nem az a "biliárdozós irányzat"... :)

profi dákóhasználó...
  • Fbn Lx
    legyen mondjuk 170 centi, és 55 formásan elosztott kiló kis feszes fenékkel és kis gömbölyű mellekkel, amikre hullámos, hosszú, sötét haj omlik.
  • xxxpaulxxx
    Persze, még válogass is:D
  • Motoroj
    Sportos, atletikus.

De nem az a testépítő irányzat, hanem inkább a röplabdás stb.

• xxxpaulxxx
    Telt, gömbölyded!!!
  • milk4
    Formás, teljesen átlagos.
  • piros mogyi
    nincs konkrét, mindenkit másért lehet szeretni
  • DJ RX7
    Formás, teljesen átlagos.
  • Tsol
    átlag (+/- persze lehet, amíg nem túl nagy az amplitúdó )
  • Bachstein
    Régebben a teltebb csajok jöttek be, akiken volt mit fogni. Mostanság inkább a vékonyabbak,soványabbak, de lehet mert csak a barátnőm is ilyen. Amúgy meg változó, általában nem testalkat alapján fogott meg bármi is egy lányban.
  • NEOreg3
    ugyanahhoz, mint a többiek
  • Zoli007
    Átlagosra szavaztam, de az extrémtől eltekintve jöhet bármi.