127612
  • SötétBarom
    Két utcával lejjebb a Cafe Paris-ban bélszínből készült húspogácsát adnak a hamburgerbe. VESZETT.
  • SötétBarom
    Elhízni a tepedéstől lehet. Ha több kalóriát zabálsz, mint amennyit használsz, akkor dagadsz. Ha valaki egész nap baszódik a gép előtt, ne egyen pizzát meg burgert. Ha ledolgozza (meló, vagy sport, tökmindegy), akkor meg egyen, mert finom, és nem egészségtelen.
  • clio1616v
    A Notre Dame-tól nem messze van egy jó Pizzéria nagyon finom a Pepperoni pizzájuk.
  • eksy
    Amennyiben az elhízás, túlsúly egészséges, valóban ökörség.
  • eksy
    #87923 én is ezt mondtam, és szintén a hamburger

#87924 "csak a só az, ami durván sok" no comment

#87922 nem értelek, maradjunk annyiban hogy, egészséges, így rendben vagyunk?
  • SötétBarom
    Nem a gumiburgerről volt szó, hanem a kulturált hambiról. :P
    Azt még csak-csak elfogadom, hogy nem egy kifejezetten testsúlybarát dolog ez a két kaja, de hogy egészségtelen, az óriási ökörség.
  • Calver
    ó, az eltorzított mesék, de aranyosak. a probléma ezzel az egésszel egyedül az, hogy a kétlábúak egy csoportja (igaz egy roppantul buta csoportja, tipikusan ugyanazok, akik elhiszik, hogy évente az ember álmában 6 pókot eszik meg) ebből azt szűri le, hogy "úristen, de káros", nem pedig azt, hogy "úristen, és ez a kretén életben van - hova tűnt a természetes szelekció?". (egy még okosabb csoport meg megnézi, hogy mennyit kaszált a készítő a filmjével )

de akkor már nézzük meg ugyanezt... whiskey-vel! (elsősorban mert ász)

és a kérdésre válaszolva: pizza. ami szintúgy egyáltalán nem "egészségtelen".
  • tommygear
    ha lehet akkor inkább pizza, sok helyen annyi már egy nagy hamburger mint máshol egy kis pizza
  • RS
    Üres - Mindkettő.
  • Freeda Krueger
    Midkettőt szeretem.
  • Dzsini
    Egy szép szelet hús salátával, öntettel és egy zsemle. Ha tányéron van egészséges, ha a zsemlébe rakva akkor egészségtelen?

Vacakot lehet bármiből találni, és a túlságosan egyhangú étkezés (bármilyen is) egészségtelen.
    A "mekis" hamburgerben (online ott van a pontos tápanyag lebontás, ilyet se látni egy utcai büfésnél) csak a só az, ami durván sok (ráadásul pont az McD az, ahol a telítetlen zsírsavakkal az EU ajánlás (amit Magyarország még nem fogadott el) alá mentek, és a 3% helyett 2%-ban maximálták a termékekben.
    ...persze aki megeszik belőle egy ültő helyben 4-5 darabot, az meg is érdemli.
  • bardocz
    Egészségtelen, mint a kolbász, gulyásleves...

Nehéz dönteni, de inkább hamburger. Szállítani is könnyebb.
  • Molnibalage
    Kérlek magyarázd meg, hogy miért egészségtelen? Ennyi erővel minden dizsnóhúsból készült étel az. Vagy a saláta és a paradicsom az egészségtelen? Vagy az Erős Pista...?

Ha megiszol 10 liter vizet 1 perc alatt, abba bele lehet halni asszem. Tehát a víz is egészségtelen? Akkor mi nem az idióta szemlélettel...?
  • DeerHunter01
    Mindkettőt szeretem, viszont "mekis" hamburgert kb 1 évben 2x eszek maximum.
    Büfékben viszont gyakran szoktam venni, ott legalább látom hogy nem műkaját adnak és normális adagot kapok a pénzemért.
  • eksy
    A hamburger egészségtelen, szerintem ez a lényeg.
    Persze szinte minden ételre rá lehet mondani, 1-1 alapanyaga okán, szinte.
  • Molnibalage
    Gyoréttermi hamugert egyszer próbáltam életemben enni. Soha többet...
  • Molnibalage
    Felesleges végignézni. Ha valaki éjjel-nappel egy kaján él, akkor naná, hogy megfekszel. Havi 2-3 hamburger bizots a halálos ítélet ugye....? OMG...
  • Guren
    hamburger != gyorséttermi szar
  • eksy
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=NwwUeQOA8_8]"Egy pizza meg egy hamburger mitől lesz egészségtelen??!!"[/URL]
  • szjuca
    Pizzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaa
  • NEOreg3
    pizza minden mennyiségben jöhet
  • xxxpaulxxx
    Pizza... viszont már ráuntam, mert mostanában sajnos túl sokat ettem:S
  • morcosqtya
    Akkor értelmezd újra a leírtakat!

Miért kerülném meg az adót, ha olyan terméket választok amin 10% jövedéki adó van olyan helyett amin 20%? (csak példa)
    Mindkét esetben kifizetem a vonatkozó jogszabály által előírt adót (ÁFA, jövedéki, stb.).

Ha a 250 ft-os kenyér helyett veszel 180 ft-osat akkor sem követsz el adócsalást... mindkettőn kifizetted a rá kirótt adót (akár azonos akár eltérő adómértékűt).
  • kakimakifsz
    pizzaevéssel akarsz adóbefizetést megkerülni?
    ...."Egy 20 milliós adóbevétel csökkenést okozó adócsalás büntetési tétele jelenleg 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés"........
  • SötétBarom
    Egy pizza meg egy hamburger mitől lesz egészségtelen??!!

Bájdövéj, nagyon nehéz kérdés. De a szívem talán egy kicsit a burgerhez húz, attól függetlenül, hogy ritka jót kapni.
  • morcosqtya
    Jön a hamburgeradó, úgyhogy Pizzát kell enni.
    (bár egyelőre pont a hamburger nem lesz benne a listában.. milyen érdekes, nyilván véletlen...)
  • zotja22
    haha első aki arra nyomott,hogy egészséges kaják :D
    egyébként a pizzát és hamburgert is szoktam enni,persze saját készítésűt :)
  • tigeroo
    "csak egészséges kajákat eszem"

sokszor nekem télen az egyetlen zöldség/vitaminforrás a hamburger

amúgy a pizzát jobban élem
  • morcosqtya
    "Egyedül ritkán eszek meg egy pizzát"

Gyere, elmegyünk, megeszünk ketten 5-öt! :)
  • Molnibalage
    Eldönthetetlen. Egyedül ritkán eszek meg egy pizzát, de 50-50%-os gyakorisággal eszek mindettőt.

Mondjuk nálam a hambi azt jelenti, hogy van benne hús, paradicsom saláta és csípős, nem tömöm tele mindenféle vackkal.
  • HTS s3rg1nh00
    +1
  • Lacee86
    Üres. Nem gyakran eszem egyiket sem, de mindkettőt szeretem, nem tudok rangsorolni.
  • morcosqtya
    Pizzás Chappi jó lesz.
  • KaBuTo666
    Mérges lehetsz mert kutyaeledelt nem írtak. :D
  • KaBuTo666
    Határozottan pizza.
  • morcosqtya
    Határozottan pizza.
  • Szavazó roBOT
    Hány sört bírsz meginni egy este/buli alkalmával? ==>> Hamburger vs pizza?
  • xxxpaulxxx
    Általában 5-6 szokott lecsúszni egy hosszabb buli közben, de volt már rá példa, hogy 10+ is elfogyott egy házibuliban... mellette meg rövideztem is... kemény egy este volt:DD
  • kifli
    lehet kapni előre keverve hell vodkát meg hell whisky-t is :D
  • Motoroj
    Aztán már mehetsz is Zacher Gáborhoz.