127612
-
Két utcával lejjebb a Cafe Paris-ban bélszínből készült húspogácsát adnak a hamburgerbe. VESZETT. -
Elhízni a tepedéstől lehet. Ha több kalóriát zabálsz, mint amennyit használsz, akkor dagadsz. Ha valaki egész nap baszódik a gép előtt, ne egyen pizzát meg burgert. Ha ledolgozza (meló, vagy sport, tökmindegy), akkor meg egyen, mert finom, és nem egészségtelen. -
clio1616v #87932 A Notre Dame-tól nem messze van egy jó Pizzéria nagyon finom a Pepperoni pizzájuk. -
Amennyiben az elhízás, túlsúly egészséges, valóban ökörség. -
#87923 én is ezt mondtam, és szintén a hamburger
#87924 "csak a só az, ami durván sok" no comment
#87922 nem értelek, maradjunk annyiban hogy, egészséges, így rendben vagyunk? -
Nem a gumiburgerről volt szó, hanem a kulturált hambiról. :P
Azt még csak-csak elfogadom, hogy nem egy kifejezetten testsúlybarát dolog ez a két kaja, de hogy egészségtelen, az óriási ökörség. -
ó, az eltorzított mesék, de aranyosak. a probléma ezzel az egésszel egyedül az, hogy a kétlábúak egy csoportja (igaz egy roppantul buta csoportja, tipikusan ugyanazok, akik elhiszik, hogy évente az ember álmában 6 pókot eszik meg) ebből azt szűri le, hogy "úristen, de káros", nem pedig azt, hogy "úristen, és ez a kretén életben van - hova tűnt a természetes szelekció?". (egy még okosabb csoport meg megnézi, hogy mennyit kaszált a készítő a filmjével
)
de akkor már nézzük meg ugyanezt... whiskey-vel!
(elsősorban mert ász)
és a kérdésre válaszolva: pizza. ami szintúgy egyáltalán nem "egészségtelen". -
ha lehet akkor inkább pizza, sok helyen annyi már egy nagy hamburger mint máshol egy kis pizza -
Üres - Mindkettő. -
Freeda Krueger #87925 Midkettőt szeretem. -
Egy szép szelet hús salátával, öntettel és egy zsemle. Ha tányéron van egészséges, ha a zsemlébe rakva akkor egészségtelen?
Vacakot lehet bármiből találni, és a túlságosan egyhangú étkezés (bármilyen is) egészségtelen.
A "mekis" hamburgerben (online ott van a pontos tápanyag lebontás, ilyet se látni egy utcai büfésnél) csak a só az, ami durván sok (ráadásul pont az McD az, ahol a telítetlen zsírsavakkal az EU ajánlás (amit Magyarország még nem fogadott el) alá mentek, és a 3% helyett 2%-ban maximálták a termékekben.
...persze aki megeszik belőle egy ültő helyben 4-5 darabot, az meg is érdemli.
-
Egészségtelen, mint a kolbász, gulyásleves...
Nehéz dönteni, de inkább hamburger. Szállítani is könnyebb. -
Kérlek magyarázd meg, hogy miért egészségtelen? Ennyi erővel minden dizsnóhúsból készült étel az. Vagy a saláta és a paradicsom az egészségtelen? Vagy az Erős Pista...?
Ha megiszol 10 liter vizet 1 perc alatt, abba bele lehet halni asszem. Tehát a víz is egészségtelen? Akkor mi nem az idióta szemlélettel...? -
Mindkettőt szeretem, viszont "mekis" hamburgert kb 1 évben 2x eszek maximum.
Büfékben viszont gyakran szoktam venni, ott legalább látom hogy nem műkaját adnak és normális adagot kapok a pénzemért. -
A hamburger egészségtelen, szerintem ez a lényeg.
Persze szinte minden ételre rá lehet mondani, 1-1 alapanyaga okán, szinte. -
Gyoréttermi hamugert egyszer próbáltam életemben enni. Soha többet... -
Felesleges végignézni. Ha valaki éjjel-nappel egy kaján él, akkor naná, hogy megfekszel. Havi 2-3 hamburger bizots a halálos ítélet ugye....? OMG... -
hamburger != gyorséttermi szar -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=NwwUeQOA8_8]"Egy pizza meg egy hamburger mitől lesz egészségtelen??!!"[/URL] -
Pizzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaa -
pizza minden mennyiségben jöhet -
xxxpaulxxx #87913 Pizza... viszont már ráuntam, mert mostanában sajnos túl sokat ettem:S -
Akkor értelmezd újra a leírtakat!
Miért kerülném meg az adót, ha olyan terméket választok amin 10% jövedéki adó van olyan helyett amin 20%? (csak példa)
Mindkét esetben kifizetem a vonatkozó jogszabály által előírt adót (ÁFA, jövedéki, stb.).
Ha a 250 ft-os kenyér helyett veszel 180 ft-osat akkor sem követsz el adócsalást... mindkettőn kifizetted a rá kirótt adót (akár azonos akár eltérő adómértékűt). -
pizzaevéssel akarsz adóbefizetést megkerülni?
...."Egy 20 milliós adóbevétel csökkenést okozó adócsalás büntetési tétele jelenleg 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés"........ -
Egy pizza meg egy hamburger mitől lesz egészségtelen??!!
Bájdövéj, nagyon nehéz kérdés. De a szívem talán egy kicsit a burgerhez húz, attól függetlenül, hogy ritka jót kapni. -
Jön a hamburgeradó, úgyhogy Pizzát kell enni.
(bár egyelőre pont a hamburger nem lesz benne a listában.. milyen érdekes, nyilván véletlen...) -
zotja22 #87908 haha első aki arra nyomott,hogy egészséges kaják :D
egyébként a pizzát és hamburgert is szoktam enni,persze saját készítésűt :) -
"csak egészséges kajákat eszem"
sokszor nekem télen az egyetlen zöldség/vitaminforrás a hamburger
amúgy a pizzát jobban élem -
"Egyedül ritkán eszek meg egy pizzát"
Gyere, elmegyünk, megeszünk ketten 5-öt! :) -
Eldönthetetlen. Egyedül ritkán eszek meg egy pizzát, de 50-50%-os gyakorisággal eszek mindettőt.
Mondjuk nálam a hambi azt jelenti, hogy van benne hús, paradicsom saláta és csípős, nem tömöm tele mindenféle vackkal. -
+1 -
Üres. Nem gyakran eszem egyiket sem, de mindkettőt szeretem, nem tudok rangsorolni. -
Pizzás Chappi jó lesz. -
KaBuTo666 #87901 Mérges lehetsz mert kutyaeledelt nem írtak. :D -
KaBuTo666 #87900 Határozottan pizza. -
Határozottan pizza. -
Szavazó roBOT #87898 Hány sört bírsz meginni egy este/buli alkalmával? ==>> Hamburger vs pizza? -
xxxpaulxxx #87897 Általában 5-6 szokott lecsúszni egy hosszabb buli közben, de volt már rá példa, hogy 10+ is elfogyott egy házibuliban... mellette meg rövideztem is... kemény egy este volt:DD -
lehet kapni előre keverve hell vodkát meg hell whisky-t is :D -
Aztán már mehetsz is Zacher Gáborhoz.