127612
  • BaliBoy
    Flow érzés..... :DD

Nálunk magyaroknál ezt úgy hívják, hogy beleéli magát, vagy belefeledkezik a dolgokba. :)))

Egyébként jó lenne ha többet meg lehetne jelölni. Munka és hobbinál is fordult már ilyen elő.
  • Sir Quno Jedi
    Ha nekikezdek játszani, akkor az idő megáll. Legyen az számítógépes játék, vagy videójáték, vagy élő szereplős szerepjáték, vagy társasjáték stb. Néha filmekkel is vagyok így.
  • Blum
    Edzésen illetve tanulás közben szinte mindig.
  • tigeroo
    első opció
  • Szavazó roBOT
    Hogyha katona lennél, milyen szeretnél lenni? ==>> Volt már 'flow' élményed?
  • Fec papa
    Éljen a tüzérség a frontvonalaktól messze. :D
  • szabod
    Felderítő. Az a fajta, aki ilyen és ehhez hasonló UAV-kel játszadozik:
  • SötétBarom
    Helikoptert szeretnék vezetni. Valami miatt nagyon szimpatizálok a helikopterekkel :)
  • Evoluti0N
    Hát én a japán haderő, titkos ninja alakulatánál szolgálok. De ilyen válasz nincs...
  • Katarina 60
    Mesterlövész lennék, de ha tényleg mennem kéne szanitécnek vinnének.
  • tigeroo
  • Molnibalage
    Politikus.
  • EnxTheOne
    Egyébként ilyen sunyi, lopakodó, ellenség ruháját felveszi, hátba szuros katona "class" nincs? :D

Tul sok team fortress :D
  • EnxTheOne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyenruhás lányok. Hihi, "nyálcsorgató perverz smiley" :D
  • Lacee86
    Hát akadnak azért női katonák is. :)
  • EnxTheOne
    Búvárt jelöltem, de lennék mesterlövész is, meg tengerész.
    Ugy tudom hogy (tervek szerint kb 20-30 év) egy hajón lesz egy rail gun. :)
  • Kata
    Én is max ilyen békebeli katonai pilóta lennék, vagy szállítórepülős, nem akarnék menni lövészárokba nézni hogy halnak az emberek, meg amúgy is csak golyófogónak lennék jó. De gondolom ezért nem lesznek a nők katonák, belátom ehhez mi gyengék vagyunk minden téren.
  • Hegi90
    vadászgép/baka.
  • Lacee86
    Hát, h vmire bökjek, legyen tank. De nem szeretnék katona lenni, úgyh nem nagyon tudom egyikre se mondani, h ez "szeretnék" lenni. :)
  • kakimakifsz
    bár mégse:)
  • kakimakifsz
    C-141-re adom a voksom.[kíváncsi]
  • Molnibalage
    Az a négy sárga valami nem a tűzoltó rendszer kapcsolóinak biztosító fedelei? (Ez asszem egy KC-135)
  • clio1616v
    azt egy sztyuárdesztől kérted kölcsön egy fotó erejéig
  • Kata
    Nem, nekem nem ilyen a retikülöm. :P

@Fec papa: nem
  • Fec papa
    Játszol még IL-2 vel?
  • clio1616v
    na nee... tevagy :D
  • petike2003
    de mesterlövész is lennék egyben
  • petike2003
    vadászgépet szeretnék vezetni :)
    Szeretem ha 9G hat rám :)
  • tenkenorman
    lol csak én lennék baka?
  • Kata
    :DD
  • zorovpeter
    Mindenki mesterlövész :D:D

Különben meg nagy-nagy főnök akarnék lenni.
  • zyppy
    Csak a búvár
  • banok
    G.I. Jane XDDD
  • Kata
    helikoptert vagy repcsit vezetnék :P
  • Fbn Lx
    ki beszélt itt szénhidrát-megvonásról?
    a gabonák gyorsan felszívódó szénhidrátjáról van szó. ezeken kívül szénhidrát még a gombákban is van, bizonyos magvakban meg gyümölcsökben, pl. datolya vagy mazsola, meg kifejezetten sok, ugye a fruktóztartalom miatt.
    nem követem vakon - sőt, a saját étrendemben egyáltalán nem követem, ugyanis kifejezetten hízni szeretnék most, abba pedig nem férne bele, ha megvonnám a gabonákat - ezt a hátrányát például fel is ismertem.
    a vegánizmussal hasonló problémáim voltak, egyébként nem ítélem el, sőt, teljesen élhetőnek tartom. van pár ismerősöm aki évek óta csinálja, és teljesen egészséges emberek. számos híres művészről és tudósról nem is szólva, akik közül sokan túllépték a 80 éves kort.
    a divathullámokkal meg hagyj, totálisan leszarom, hogy amit ésszerűnek tartok az divatos-e, vagy épp nem az. a pszichologizálásodnak szintén nem látom értelmét, lévén hajszálpontosan ugyanazt csinálod mint én, csak a másik oldalról.
  • DIESEL DOG #88019
    Naná hogy mesterlövész... :D

De inkább maradok a COD, meg hasonló játékok mellet, ha ott kilőnek mert bénázok, akkor van újrakezdési lehetőség... real life már kissé cumi lenne a szituáció... :D
  • Jim Morrison
    mesterlovesz :D

csak akkor van baj, ha egyedul kene bemennem az ellenseges vonalak moge :D
  • BIZ0906
    Na a sok kemper jellemző xD
  • banok
    Semmi sem szeretnék kevésbé lenni mint katona
    "Háború esetén túsz" Woody Allen
  • byzhouse
    pedig milyen jó lehet mesterlövészeknek 2-3napig hasalni a fűben. béna vadászgépesek,mert odarepülnek ledobnak 1-2bombát és hazatérnek