127612
-
Minden nap nem is kell felmosni. :) Cuki a kacsintós kutyus. :) -
Bizony csak haver, viszont tervezőmérnök egy multinál, néha rendez éjszakai csajbulikat (munkatársak + barátnők), olyan nők járnak ide, hogy megőrülsz...
-
Bevágódni nincs igényem senkinél, úgy ítél meg mindenki ahogyan akar, szíve joga.
Nem mindig mosom fel, csak volt rá példa, gondolom lesz is mivel jó emberi viszonyt ápolunk, de ha megnyugtat Neked akár minden héten felmosnék... :)
(olyan nő nem lééétezik akinek minden nap)
-
Így akar bevágódni. :P Végülis nem hülye a csaj, mindig felmossa az ő részét is valaki. :) -
Ugyan családi házban élek, de az udvar karbantartása, az árokpart fűnyírása inkább csak saját terület. Néha lóg át max fél méterrel :) -
Havat el szoktam lapátolni a szomszéd elől is, ha már nekikezdtem, máskor ő is megteszi ezt. -
Szomszéd lány, haver, perszeee. :))) -
tömbház...van gondnok...de ha kell felmossuk az előteret a szomszéd előtt is -
Szigorúan csak a kerítés vonaláig (vagy egyértelmű határvonalig), csak az enyémet. -
Kis lakóközösségű igényes társasház.
Pusztán mivel nem "csak" szomszéd a szomszéd lány hanem "haver" is, így ha nem okoz plusz terhet és van kedvem, akkor esetenként felmosok előtte is (kb 4 méter).
Nem vagyok elkötelezettje senkinek, de nem is szégyenlem.
Alkalmi, ad hoc dolog, ha belefér és van rá ihletem megcsinálom. -
A lépcsőházunkban szintenként 2 lakás van. Be van osztva, h egyik héten egyik mos fel, másik héten a másik. Plusz a földszinti részt azt meg a lépcsőház 6 lakása mossa, hetente ki mikor a soros, megvan a beosztás. -
Szigorúan csak a kerítés vonaláig (vagy egyértelmű határvonalig), csak az enyémet. Rühellem mindkét szomszédot. -
az egyik szomszéd elől el szoktam dobálni a havat, de a másiknak inkább odadobálom tőlünk, mást meg nem csinálok, mindenki rendbe tartja a magáét -
Egy két lakásra osztott családi házban lakom, felső szinten lakik a tulaj, a földszinten meg én. Mivel az udvar így óhatatlanul közös, ezért közösen is gondozzuk. Helyesebben a tulajék gondozzák főként, én meg olykor besegítek ha van időm. Füvet nem nyírok, az férfimunka, de minden másban segítek. :) -
Blum #88120 Üres.
Van a háznak takarítónője,az giganézza az egész lépcsőházat,meg a ház előtti részt is két hetente. -
dettó.... -
extramagascsaj #88118 Szigorúan csak a kerítés vonaláig (vagy egyértelmű határvonalig), csak az enyémet.
-
Általában csak és kifejezetten a kerítés vonaláig nyírom a füvet, hisz ha beletúrok akkor az nem lesz egyenlő majd ha Ő is beletúrna miénk be akkor nem lenne egyenlő így ez el van kerülve, arról nem is beszélve HOGY SARKI HÁZBAN lakunk, mindenhol MÉLY ÁRKOKKAL ami telenő KI****OTT FŰVEL, sajnos egy komplett délután megy el fűnyírással, nagy hó esetén lapátolással, tehát el tudjátok képzelni hogy az a +1 méter mennyire szokott hiányozni....
Meg egyébként is idősek laknak mindenhol nyírják csak mert ha még ennyit sem mozognak akkor hamar szívrohamot kapnak, tehát figyelek a szomszédok egészségére is az azért plusz 1 pont nem? :D -
Szigorúan csak a kerítés vonaláig (vagy egyértelmű határvonalig), csak az enyémet. -
karajjj #88115 nekünk anno a füves terület a kerítés előtt átért a szomszéd kerítése elé még vagy egy bő másfél métert, én mikor lenyírtam, mindig lenyírtam ott is, ő mikor a sajátját nyírta, belenyírt a kerítés vonaláig már csak azért is, hogy megmutassa... -
És 10-20 kilószám megy el a két kibaszott hosszú utcafronton, meg a belső járdákon. Arról nem beszélve, hogy a BENZINKÚTON, elhiheted nem ennyibe kerül, már ha éppen van, mert szezonban mindenki viszi és állandó hiány van belőle, úgy kell rá lecsapni. -
Van takarítási rend a lépcsőházban, az takarít, aki a soros. -
Csak az enyémet. -
Az aranyárú sóval, aminek van vagy 29 forint kilója. -
van takarítónőnk ^^ -
Azt várhatod..... -
takarít a halál D: -
Még a magamét se csinálom meg.
Vannak erre emberek. -
Télen néha más előtt is ellapátolom a havat, ha már nagyon elhavazódik a szomszéd. -
magamnak se, de ha csinálnám is csak a sajátomét -
Saját portán se, van rá emberem, őt meg nem azért fizetem, hogy MÁSOK portáján takarítson, füvet nyírjon, szemetet szedjen, locsoljon, lapátolja a havat, vagy sózzon aranyárú sóval. Főleg úgy nem, hogy esetleg azok eleve hozzám teszik a szemetüket stb.
Én sem avatkozom bele mások dolgába, cserébe elvárom, hogy ők se az enyémbe. -
Tsol #88103 3 méter van a fűből náluk. Néha levágom, néha nem. -
Szavazó roBOT #88102 Volt már 'flow' élményed? ==>> Takarítasz a szomszédod előtt? -
Fbn Lx #88101 ja: harcművészet. küzdelem közben automatikus a flow, máshogy nem is lehet.
meg rajzolás, ha nem érzi közben az ember ezt a "váltást", akkor nem is megy a rajz. -
Fbn Lx #88100 mindenki a saját szubjektív univerzumát érzekeli! -
Mit látsz? Azt amit más is. -
bejövök a topikba mit látok
-
regen amikor meg vitorlazorepultem akkor igen, azonkivul nem mondhatni -
erről beugrott valami:
fiuk a klubból nézés

-
Művészeti tevékenység közben (nevezzük "hobbi"-nak ha nagyon muszáj) gyakran előfordult, bár azt hiszem ott alapvető.. művészek esetében éppen elég baj az, ha legalábbis egyszer nem élte át már ezt a jelenséget.
Gyermekkorban meg számítógépes játékokkal töltött idő is hasonló. Ránk szóltak hajnali kettőkor, hogy most már elég, feküdjünk mert kihúzzák a gépet (vagy "kikapcsolják hátulról" :-)) mi meg csodálkoztunk, hogy ííjj, már ennyi az idő? Pedig még csak fél úton voltunk a Rattkin Ruins Fun House-ának kitakarításában a Wizardry 7-ben.. :)