127612
  • SötétBarom
    Htx :)
  • tigeroo
    ez igen :) sok sikert hogy meglegyen!
  • SötétBarom
    Mert nem szeretek egyben 15 órát állni. Majd utána 2 óra alvást követően még 12-t szaladgálni. Mindezt hétvégén meg éjszaka. A pénz nem minden. Most per pillanat arra vágyom, hogy minden nap legyen időm sétálni egyet a kutyámmal, hogy vasárnap meg tudjam nézni azt a kibaszott forma egyet, és hogy ha valakinek esküvője van, akkor ne kelljen azt mondanom, hogy bocsesz, de szombaton soha nem érek rá. -.-
  • Tsol
    Miért?
  • SötétBarom
    Per pillanat ennél többet keresek, csak a faszom televan vele, de nagyon.
  • SötétBarom
    Füvet nyír, havat lapátol, ha valami szétesik összerakja, ilyesmi.
    De meló lesz bőven, mert baszott nagy. Van focipálya, két kosárpálya, egy tekepálya, egy szép nagy konditerem, mászófal, squash pályák, amit akarsz.

6 év vendéglátás után úgy hiányzik nekem egy hétfőtől-péntekig meló, mint egy falat kenyér.
  • Tsol
    Csak nehogy álom maradjon.
  • SötétBarom
    Nem, azért álommeló, mert netto 300k-t fizetnek :DDDDDD
  • Guren
    semmit, épp ezért álommeló :3
  • Tsol
  • Tsol
    háttakkor grat

Nyári munkán voltam, kb. egy hónapot, vagy kevesebbet.
  • tigeroo
    és mitkell csinálnia egy gondnoknak? (az önkéntes női öltöző bekamerázásán kívül)
  • SötétBarom
    Ez kemény lesz:

gondnok egy sportcentrumban
  • tigeroo
    juhszemű csillagász leszel?
  • tigeroo
  • SötétBarom
  • Zoli007
    Természetesen!
  • SötétBarom
    Pont most hívtak, lehet, hogy munkahelyet váltok hétfőtől :DDDD

Szerk.: Szurkoljatok basszameg, mert ez majdnem álommeló lesz :DDD
  • Zoli007
    Még mindig a legelső munkahelyemen dolgozok, már több mint egy éve. Egészen jövő hétig, mikor leállamvizsgázok remélem, és munkanélküli leszek sajnos.
  • 89
    pontosabban egyetemi újságnak
  • 89
    Max egy nyár...emellett év közben alkalmi munkák az egyetemnek
  • QuippeR
    4 éve az első munkahelyemen
  • Sir Quno Jedi
    max. évtized
  • clio1616v
    2004(egyetem befejezése) óta folyamatosan dolgozok, egy cégnél a leghosszabban eltöltött idő 2 év 6 hónap volt az első munkahelyemen, közös megegyezéssel felmondtam, indítottam az egyéni vállalkozásomat és Ausztriában vállakozóként dolgoztam 2 évig közös megegyezéssel átjöttem az osztrák cég magyarországi partneréhez, ahol 2 év 1 hónapig dolgoztam ahonnét felmondtam, mivel a legelső munkahelyem főnöke megkeresett és kedvezőbb körülményekkel ajánlott munkát, amit szívesen elfogadtam jelenleg is itt dolgozok
  • kakimakifsz
    Employee of the Year?
  • Sir Quno Jedi
    10-nél tuti többet, mert volt plakettmakettem is róla... :D
  • efti
    ket es fel ev volt a legtobb amit egy munkahelyen toltottem es mivel (tomeges letszamleepites-1) embert kuldtek el amikor a ceg nagy gondban volt, igy effektive kirugtak
  • tigeroo
    =vége lett a nyárnak:)

(mondjuk ez sem igaz, mert idénymunka, oszt augusztus közepétől már nem nagyon volt meló haza is küldtek minket... de 3 műszak, szombat-vasárnap is ottvagyunk most is, szal mindegy az opció)
  • SötétBarom
    Picivel több mint 5 év, egészen most május közepéig.
    Oszt cső(d) :D
  • Lyukasbogrács
    Jogos, ez kifelejtődött
  • Molnibalage
    Kettőnél több.
    A másodiknál egyébre nyomtam, mert nincs olyan, hogy nem váltottam még munkahelyet...
  • Metalmilitiakid
    de akkor mellé kattintottál vagy lassan frissül a rendszer ? mert csak az én vége lett a nyáromat látom :D
  • tigeroo
    Eddig még csak nyári munkán (diákmunkán) voltam kb. 3 hónapot.

elfogyott a nyár
  • Szavazó roBOT
    Takarítasz a szomszédod előtt? ==>> Mennyi volt a leghosszabb idő, amit egy munkahelyen töltöttél?
  • QuippeR
    te jó ég, de csodálatos... és te még meg is nézheted őket, ahogy belépnek az ajtón, majd becsukják maguk mögött?

életreszóló élmény lehet.
  • jhetedikj
    ritka, hogy én takarítok, de akkor a kerítés vonaláig
  • szjuca
    0, 5-1 méter távolságra nála is rendet rakok. (fűnyírás, hólapátolás) Viszont is így van.
  • clio1616v
    azért fizetem a közös költséget, hogy rend legyen ne csak előttem, de a szomszédaim előtt is
  • Lacee86
    Szegényt kihasználod. :))
  • morcosqtya
    Én vagyok cuki. Csak még nem tudod. :))