127612
-
Istenek nevezném magam, és rabszolga sorba taszítanám őket. -
A tudtukon kívül figyelném, tanulmányoznám őket. -
Istenek nevezném magam, és rabszolga sorba taszítanám őket.
"kree tal lok" :D:D -
Még jobb. -
"Felfedném magam, de nem adnék nekik technológiát, viszont segítenék nekik pl. gyógyíthatatlan betegségekre adnék nekik gyógyszert."
De még ez sem biztos. Attól hogy elviekben "primitívek" azért mostani tudásommal kimennék a rómaiak közé ugyanúgy ledobnának dárdával vagy leszúrnának lándzsával a kecibe :D -
Semmi sem garantálja, hogy humaniodok a kiírás szerint. -
Dugnám a jobb nőstényeiket. -
Attól függ, hogy hogy találnám (mivel???, honnan van nekem olyan technológiám ugyebár). De nyilván nem avatkoznék bele az életükbe. Ha nem maguktól fejlődnek, hanem belerondít egy külső erő, annak sosincs jó vége. Megköszönni sem fogják, hogy nem érhették el saját erőből azt amire hivatottak.
Maximum távolról megfigyelnénk a fejlődésüket, hogy ha nagyon nagy problémába ütköznek (pl. nekiállnak magukat kiírtani tömegpusztító fegyókkal, vagy valami előre nem várható környezeti hatás teszi ezt velük), akkor el tudjunk hozni egy populációnyi arra alkalmas egyedet (plusz az addigi tudásukat/történelmüket lejegyezve), hogy legalább a fajt megmentsük. Ez is súlyos belevatkozás, node mégsem hagyhatjuk őket mind kihalni, ha 1x értelmes lények (meg állat/növényfajokat is úgyanúgy igyekszünk nyilván megmenteni a bolygójukról, hiszen az az ő örökségük). -
Nem avatkoznék be.
Csak nem olvasta azt a sci-fit, amit ezt a táméát boncolgatja? :) -
EnxTheOne #88205 "Istenek nevezném magam, és rabszolga sorba taszítanám őket. "
:D
-
Szavazó roBOT #88204 Mennyi volt a leghosszabb idő, amit egy munkahelyen töltöttél? ==>> Mit csinálnál, ha találnál egy primitív idegen civilizációt egy távoli galaxisban? -
kettőnél több éve, megvolt az új munkahelyem -
Diákmelózok minden nyáron 3-4 hetet. -
13. évet nyomom a jelenlegin, 4 évet húztam le az előzőn. Már meg volt a mostani állás, mikor felmondtam.
Amiért munkahelyet váltottam, az utóbbi hetekben/napokban foszlott/foszlik köddé. FAKK -
Gibor #88200 Még mindig a legelső munkahelyemen dolgozok.
:DDDDDD
1éve már lassan :D Sajnos nem a jó pénz miatt. -
Mi a baj, megjött? -
igen,a politikusok. -
Aktuális kérdés... Híradó főcím: az kapja meg reál hozamát aki 98 óta tag.. fasza örülünk stb... mint később kiderült több kritériumnak is meg kellet felelni: 98 óta tag, átlagosan keres, és nem volt munkanélküli... FTW??A?SD? 98 óta az emberek nagyrésze kerül ilyen helyzetbe főleg ha multinál van. -
Van itt olyan, aki már a rendszerváltás előtt is ugyanott volt, mint most? -
Fél év. , én mondtam fel. -
Evoluti0N #88194 Még mindig az első munkahelyemen dolgozok. 2009 februárja óta. -
kettőnél több év
csődbe ment -
Mármint nem állandó jelleggel, de azóta 1 év kivételével minden nyáron dolgoztam. Néha nem végig, de valamennyit mindenképpen. Államvizsga után és az első meló között nem dolgoztam. Végre volt 2 hónap lazítás. :) -
Az se túl vidám, valljuk be. :D -
autósmoziban kéne székeket festeni, ha érdekel pm
:) -
Aki tud Esztergom és környékén nyári munkát az írjon! :D -
9 hónapja vagyok itt a jelenlegi helyemen
előtte sok helyen voltam, volt ahol kirúgtak, volt létszámleépítés, volt közös megegyezés, volt hogy egy jobb munkahely miatt én mondtam fel -
(mármint munkahelyen. természetesen otthon dolgozni, segíteni az más.) -
én 23 évesen kezdtem (ok, előtte 20 évesen fél év gyakorlat is volt), és egyáltalán nem bánom, hogy az életben nem kellett egy percet sem a szakmán kívül dolgoznom. -
ok -
Azért ez valahol szomorú. Én 16 éves koromban kezdtem dolgozni... -
igen -
richie rich -
Még nyárosn sem? 18-25 életkorral? Ez komoly? -
cargame #88180 Nyári munkán voltam, kb. egy hónapot, vagy kevesebbet.
Vége lett a nyárnak. -
nem -
Azért rúgtak ki, mert nem doloztál?
-
még nem dolgoztam sose
kirúgtak -
Blum #88176 Eddig még csak nyári munkán (diákmunkán) voltam kb. 3 hónapot.
Vége lett a nyárnak. -
Tsol #88175