127612
-
Akkor annyira te sem bírod a piát. :) -
sok sör + kevés rövid :) -
3 kör olyantól készen vagyok:D -
Mind2. :D Sör+jéger kombo az nem egy rossz pl. :) -
semmi -
karajjj #88249 sör
tovább lehet szüpürtyölni -
Bor meg pálinka... nyáron sör, de azt annyira nem, mer eltunyolok tőle és ingerlékeny leszek -
"Jöhet bármi csak üssön.."
:)
-
Helyzettől függ, de nem kell hogy üssön, csak legyen jó a hangulat :) -
cargame #88245 Inkább hosszú.
-
Üreshalmaz. -
all the same.... -
náh -
Nem iszok én olyanokat. -
Szavazó roBOT #88240 Mit csinálnál, ha találnál egy primitív idegen civilizációt egy távoli galaxisban? ==>> Rövid vs hosszúitalok? -
Fbn Lx #88239 elszívnék velük egy gecinagy dzsojntot -
Kiirtanám őket -
"Nagyon egyszerűen megoldom a kérdést, ugyanis nem lennék alkalmas űrhajó kapitánysági posztra,"
Ugyan kedves Katalin, névrokonod egy ilyen szép nagy jószágnak a kapitánya - neked miért ne menne
:
-
Remélhetőleg nem Ő lenne a civilizációjuk ékessége.
Ha igen akkor hagynék nekik egy Mónika Show Know How dvd-t, és egy antianyag-Győzikét.
Majd szomorú arccal beindítanám a hajtóművet és hazajönnék. -
EnxTheOne #88235 "Kiválasztanék egyetlen értelmes egyedet"
A képen szereplő gentleman igy kiesett. :D -
pl. őket is? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem avatkoznék be semmilyen szinten, semmilyen indokkal.
Kiválasztanék egyetlen értelmes egyedet, rajta keresztül megismerném a gondolkodásmódjukat, természetüket, biológiájukat.
Erre éveket hajlandó lennék rászánni. -
igaz :D -
Már naquadriát......
Milyen Goa'uld vagy Te?
-
spiczi91 #88230 win
-
Ugyanazt, mint a többivel: az egyiknek a tarkójába fúrnám magam, a technológiámnak és a tudásomnak köszönhetően istennek hinnének, majd elszállítanám őket különböző bolygókra, hogy naqadát bányásszanak nekem. -
Egyéb: leszarom őket és hazamegyek a zasszonyhoz -
commissioner #88227 kiszivárogtatnám a vezetőjük őszödi beszédét, majd hátradőlve, egy tál popcornnal figyelném a középületek ostromát -
Nagyon egyszerűen megoldom a kérdést, ugyanis nem lennék alkalmas űrhajó kapitánysági posztra, úgyhogy nem az én reszortom lenne eldönteni mi legyen. Ha mondjuk nagyon sci-fi és mégis, akkor pár hordó bort, húst, gyümölcsöt felvinnék a fedélzetre. Megnéznénk mit csinálnak, felmérnénk őket, be a hajónaplóba aztán tovább a kövi galaxisba. :) -
De akkor miért kell egy olyan hülyeséget írni nekem válaszul aminek semmi köze ahhoz amit én írtam ?? Meg az oké, hogy űrhajó volt a kérdés, de attól én még nem azt írtam. De akkor ne arra válaszolj ami a kérdésben volt, hanem arra ami írtam.
Az ilyenek felidegesítenek. Azt, hogy leidiótáztalak az nem személyeskedés, aki ezen a fórumon él, beleértve engem is mindenki az...
Mivel a blackhawk oldala nyitott(tudom be lehet zárni, de akkor csak 1-1 helyen lehet kilőni) így simán be lehet egy nyilat lőni az ajtón, ami azért még kevlárral is tud fájni, ha nem is öl meg :D -
EnxTheOne #88224 Hát a személyeskedésedre nem válaszolnék.
De a kérdés alapján egy űrhajóval vagy. Szerintem még a régi felvedező hajókon is voltak ágyúk, szerintem űrhajókon is lesznek (ha eljutunk odáig :) ). Hogyha elakarnál foglalni egy országot, bolygót akkor nem csak "odamennél" mindenféle fegyver nélkül.
"Ja meg egy blackhawk ból simán kinyilaznak... "
Hehe, ezt az infót add tovább az irakiaknak. Legalább nem kell rakéta vetöt venniük. Nem tudom mennyibe kerül egy rakéta, de szerintem sokkal drágabb mint egy nyilvessző. :) -
megmondom nekik, hogy bruce willis halott. -
Ja meg egy blackhawk ból simán kinyilaznak... -
Akkor ennyit mondok, hogy "kimennék a rómaiak közé" , nem azt értem, hogy berepülök róma felé egy kibaszott csillagrombolóval... idióta -
leghülyébb kérdés... ever. -
karajjj #88219 Egyszerű: Az Elsődleges Irányelv: Tilos a Csillagflotta bármely űrhajójának és tagjának bármely kultúra vagy társadalom normális fejlődésébe beavatkoznia. Ez az irányelv fontosabb mint a Csillagflotta bármely hajójának vagy tagjának védelme. Veszteségek tolerálhatók, ameddig ezen irányelv betartáshoz szükségesek. -
EnxTheOne #88218 -
EnxTheOne #88217 Hát ha elmennél a Rómaiakhoz egy AH-64-el és közélyük lönél a gépágyúval. :D Nem sokat érnek a dárdával. :D -
adnék nekik sört
-
szólnék a többieknek, hogy majd nézzenek rájuk 500 évente