127612
  • Lacee86
    Akkor annyira te sem bírod a piát. :)
  • Lacee
    sok sör + kevés rövid :)
  • bardocz
    3 kör olyantól készen vagyok:D
  • Lacee86
    Mind2. :D Sör+jéger kombo az nem egy rossz pl. :)
  • NEOreg3
    semmi
  • karajjj
    sör
    tovább lehet szüpürtyölni
  • 89
    Bor meg pálinka... nyáron sör, de azt annyira nem, mer eltunyolok tőle és ingerlékeny leszek
  • morcosqtya
    "Jöhet bármi csak üssön.."
    :)
  • Adaaam
    Helyzettől függ, de nem kell hogy üssön, csak legyen jó a hangulat :)
  • cargame
    Inkább hosszú.
  • morcosqtya
    Üreshalmaz.
  • kakimakifsz
    all the same....
  • tigeroo
    náh
  • Marci0115
    Nem iszok én olyanokat.
  • Szavazó roBOT
    Mit csinálnál, ha találnál egy primitív idegen civilizációt egy távoli galaxisban? ==>> Rövid vs hosszúitalok?
  • Fbn Lx
    elszívnék velük egy gecinagy dzsojntot
  • jhetedikj
    Kiirtanám őket
  • Dj Faustus #88237
    "Nagyon egyszerűen megoldom a kérdést, ugyanis nem lennék alkalmas űrhajó kapitánysági posztra,"
    Ugyan kedves Katalin, névrokonod egy ilyen szép nagy jószágnak a kapitánya - neked miért ne menne :

• morcosqtya
    Remélhetőleg nem Ő lenne a civilizációjuk ékessége.
    Ha igen akkor hagynék nekik egy Mónika Show Know How dvd-t, és egy antianyag-Győzikét.

Majd szomorú arccal beindítanám a hajtóművet és hazajönnék.
  • EnxTheOne
    "Kiválasztanék egyetlen értelmes egyedet"

A képen szereplő gentleman igy kiesett. :D
  • tigeroo
    pl. őket is? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • morcosqtya
    Nem avatkoznék be semmilyen szinten, semmilyen indokkal.
    Kiválasztanék egyetlen értelmes egyedet, rajta keresztül megismerném a gondolkodásmódjukat, természetüket, biológiájukat.
    Erre éveket hajlandó lennék rászánni.
  • Hegi90
    igaz :D
  • kakimakifsz
    Már naquadriát......
    Milyen Goa'uld vagy Te?
  • spiczi91
    win
  • Hegi90
    Ugyanazt, mint a többivel: az egyiknek a tarkójába fúrnám magam, a technológiámnak és a tudásomnak köszönhetően istennek hinnének, majd elszállítanám őket különböző bolygókra, hogy naqadát bányásszanak nekem.
  • 89
    Egyéb: leszarom őket és hazamegyek a zasszonyhoz
  • commissioner
    kiszivárogtatnám a vezetőjük őszödi beszédét, majd hátradőlve, egy tál popcornnal figyelném a középületek ostromát
  • Kata
    Nagyon egyszerűen megoldom a kérdést, ugyanis nem lennék alkalmas űrhajó kapitánysági posztra, úgyhogy nem az én reszortom lenne eldönteni mi legyen. Ha mondjuk nagyon sci-fi és mégis, akkor pár hordó bort, húst, gyümölcsöt felvinnék a fedélzetre. Megnéznénk mit csinálnak, felmérnénk őket, be a hajónaplóba aztán tovább a kövi galaxisba. :)
  • Metalmilitiakid
    De akkor miért kell egy olyan hülyeséget írni nekem válaszul aminek semmi köze ahhoz amit én írtam ?? Meg az oké, hogy űrhajó volt a kérdés, de attól én még nem azt írtam. De akkor ne arra válaszolj ami a kérdésben volt, hanem arra ami írtam.

Az ilyenek felidegesítenek. Azt, hogy leidiótáztalak az nem személyeskedés, aki ezen a fórumon él, beleértve engem is mindenki az...

Mivel a blackhawk oldala nyitott(tudom be lehet zárni, de akkor csak 1-1 helyen lehet kilőni) így simán be lehet egy nyilat lőni az ajtón, ami azért még kevlárral is tud fájni, ha nem is öl meg :D
  • EnxTheOne
    Hát a személyeskedésedre nem válaszolnék.
    De a kérdés alapján egy űrhajóval vagy. Szerintem még a régi felvedező hajókon is voltak ágyúk, szerintem űrhajókon is lesznek (ha eljutunk odáig :) ). Hogyha elakarnál foglalni egy országot, bolygót akkor nem csak "odamennél" mindenféle fegyver nélkül.

"Ja meg egy blackhawk ból simán kinyilaznak... "
    Hehe, ezt az infót add tovább az irakiaknak. Legalább nem kell rakéta vetöt venniük. Nem tudom mennyibe kerül egy rakéta, de szerintem sokkal drágabb mint egy nyilvessző. :)
  • miilann04
    megmondom nekik, hogy bruce willis halott.
  • Metalmilitiakid
    Ja meg egy blackhawk ból simán kinyilaznak...
  • Metalmilitiakid
    Akkor ennyit mondok, hogy "kimennék a rómaiak közé" , nem azt értem, hogy berepülök róma felé egy kibaszott csillagrombolóval... idióta
  • N o N a m e
    leghülyébb kérdés... ever.
  • karajjj
    Egyszerű: Az Elsődleges Irányelv: Tilos a Csillagflotta bármely űrhajójának és tagjának bármely kultúra vagy társadalom normális fejlődésébe beavatkoznia. Ez az irányelv fontosabb mint a Csillagflotta bármely hajójának vagy tagjának védelme. Veszteségek tolerálhatók, ameddig ezen irányelv betartáshoz szükségesek.
  • EnxTheOne
  • EnxTheOne
    Hát ha elmennél a Rómaiakhoz egy AH-64-el és közélyük lönél a gépágyúval. :D Nem sokat érnek a dárdával. :D
  • tigeroo
    adnék nekik sört
  • NEOreg3
    szólnék a többieknek, hogy majd nézzenek rájuk 500 évente