127612
  • HTS s3rg1nh00
    nem félek a haláltól,attól félek hogy fájni fog.
  • Blum
    A halál minden formájától félek. De ha már választani kell,akkor valami olyat választanék,ami gyorsan lezajlik. (Pl. közúti baleset-nekicsapódok egy fának,kirepülök a szélvédőn és jobb esetben azonnal meghalok)
  • QuippeR
    nem értem a fulladást miért kellett kétfelé venni.
  • Guren
    #88851 ez
  • Sir Quno Jedi
    A haláltól nyilván én sem félek túlzottan (legalább nem kell többet adózni), ellenben a fájdalom ami megelőzi/kíséri az már elrémít. Ergó ha nem fáj és észre sem veszem, csak "elalszom és nem ébredek fel", az mégiscsak tán kevésbé riasztó, mint lassan, szörnyű kínok közt meghalni.
  • szabii98
    Legjobban közúti baleset vagy tűzben elevenen égni, de igazából mindegyik. :/
  • Szavazó roBOT
    Buktál már meg iskolában év végén? ==>> Melyik halálnemtől irtózol a legjobban?
  • Gibor
    Középsuliban.
    Egyszer.

Nem tehettem róla... Akármit csinált a fél osztály akkor is ki lett választva 24ből 12 aki megfog év végén bukni. De pótvizsgán engem átengedett a többieket megakarta húzni a tanár de ofő lebeszélte vele és átment végül mindenki.
  • szjuca
    Félévkor, kémiából, egyszer szakközépben. Csípett a tanárnő. :-S
  • tigeroo
    egyetemen ja

mechanika hajjajjj
  • chhaya #88845
    Egyetemen ja, de javítottam is rögtön, nem csúsztam miatta.
  • 89
    Igen, egyetemen, csúszok is miatta (rohadt előfeltétel-rendszer)
  • Zoli007
    Nem. Általánosban tiszta 5-ös voltam végig, egyetemen meg kitüntetett(sajnos ).
  • Blum
    Csak félévkor,középiskolában,matekból. Kétszer.
  • clio1616v
    nem... év közepén csak
  • bardocz
    Majd a nyári tanulást átértékeled egy nyári vizsgaidőszaknál:DD Ritkaszar.
  • Marci0115
    2x megbuktam sajnos egésségügyi okok miatt, idén meg 4,55 lett az átlagom
  • immovable
    Nem.

De kérdést kidolgozó tuti. :D
  • Yoda001
    naja.

középsuli évvége egyszer, matek és történelem az érintett... és végül meglett mindkettő, úgyhogy ezentúl több bukás nem lesz évvégén :)
    nyári tanulás annyira nem is szar, mint ahogy mondják akik eddig nem buktak évvégén... leginkább pénzben, és nem 'szarságban' lehet ezt mérni..
  • milk4
    Buktál már meg iskolában év végén?
    Nem, kitűnő voltam mindig. (de legalábbis jó tanuló) -> a kérdésben nincs benne,hogy milyen jegyekkel
    Kettes mindig megvolt. -> Tehát nem buktál,ua. mint 1.kérdés
    Néha még kettes felett is sikerült. ->ua mint fent
    Csak félévkor. -> a kérdésben ÉV VÉGÉN szerepel,ez most miért válaszlehetőség?

Aki ezt a kérdést csinálta az biztos,hogy bukott irodalomból :D
  • SötétBarom
    Gimiben másodikban matekból. Akkora lógós tróger voltam mint a ház :DDD viszont 4es átlaggal érettségiztem :)
  • bardocz
    Amúgy az első kérdésre nem lett volna egyszerűbb egy igen/nem-et írni? Aki megbukott, az nem is tud mit választani, nekem is csak azért sikerült, mert első félévben buktam, szóval félévkor :SAD
  • bardocz
    Egyetemen másik 250-300 emberrel együtt. De másodszorra meglett, és nem is csúszok miatta.
  • Hegi90
    "Sztem aki általánosban vagy középsuliban megbukik, az menjen inkább közhasznú munkásnak..."

Nekem volt középsulis osztálytársam 9-ben bukott le hozzánk matekból, utána 4-es 5-ös tanuló lett mindenből.
    Van akire csak pikkelnek/később ér...
  • byzhouse
    nem,de 4éve hadban vagyok a fizikával, mert mindig a legeslegutolsó pótdoga miatt mentem át.
  • milk4
    Igen.
    Itt kinnt Belgiumban német nyelvű suliba(1éves német nyelv tudással:D)
    Egyszer
  • morcosqtya
    OFF

Családfő dühösen:
    - FIAM!! MIT HALLOK!! LESZ KETTESED ÉV VÉGÉN??
    - Hát remélem...

ON
  • tenkenorman
    ASD?AS?D? megbuktam egyszer matekból (és 4esre érettségiztem :D) de nem tudok ilyet választani.
  • extramagascsaj
    Sry. Reggeli kóma befigyel...és az a hsz vhogy kiesett.
  • Dzsini
    De, három perccel és két hozzászólással előtted ;)
  • extramagascsaj
    Egyébként senkinek nem tűnik fel, hogy nincs is olyan válaszlehetőség, hogy igen, megbuktam év végén?!

(Egyet értek azokkal, akik szerint az általános és középiskolai tanulmányokat butaság összehasonlítani az egyetemi/főiskolaival)
  • szabii98
    Kettes felett voltam mindig, az átlagom is 3 egész felett :)
  • Dzsini
    Igen, egyrészt az egyetem teljesen más tészta, másrészt az első kérdés alapból feltételezi, hogy senki nem bukott meg év végén :)
  • Lacee86
    Egyetemet abszolút nem kéne idevenni, az tök más tészta. Amúgy 1 szem tárgyat kellett csak ismételnem ott is, és nem csúsztam miatta.
    Általánosban végig kitűnő voltam, középsuliban is majdnem, csak angolból voltam 4-es legtöbbször.
    Sztem aki általánosban vagy középsuliban megbukik, az menjen inkább közhasznú munkásnak...
  • NEOreg3
    egyetemen rendszeresen
  • Molnibalage
    Túl tágan van fogalmazva a kérdés. Egyetemen jó sok tárgyból volt keresztfélév, korábban soha nem buktam. Kémia 2-es volt a legrosszabb, de az is csak egyszer.
  • Szavazó roBOT
    Zeitgeist? ==>> Buktál már meg iskolában év végén?
  • Sir Quno Jedi
    Nem buktam meg sosem és szánom aki bukott, valszeg. sosem lesz belőle ember... sry... [flame-on]
  • jhetedikj
    Addig is küldjetek be ötleteket, egyet én is beírtam. :)
  • EnxTheOne
    Trolls charges.... :D