127612
-
nem félek a haláltól,attól félek hogy fájni fog. -
Blum #88854 A halál minden formájától félek. De ha már választani kell,akkor valami olyat választanék,ami gyorsan lezajlik. (Pl. közúti baleset-nekicsapódok egy fának,kirepülök a szélvédőn és jobb esetben azonnal meghalok) -
nem értem a fulladást miért kellett kétfelé venni. -
#88851 ez -
A haláltól nyilván én sem félek túlzottan (legalább nem kell többet adózni), ellenben a fájdalom ami megelőzi/kíséri az már elrémít. Ergó ha nem fáj és észre sem veszem, csak "elalszom és nem ébredek fel", az mégiscsak tán kevésbé riasztó, mint lassan, szörnyű kínok közt meghalni. -
Legjobban közúti baleset vagy tűzben elevenen égni, de igazából mindegyik. :/ -
Szavazó roBOT #88849 Buktál már meg iskolában év végén? ==>> Melyik halálnemtől irtózol a legjobban? -
Gibor #88848 Középsuliban.
Egyszer.
Nem tehettem róla... Akármit csinált a fél osztály akkor is ki lett választva 24ből 12 aki megfog év végén bukni. De pótvizsgán engem átengedett a többieket megakarta húzni a tanár de ofő lebeszélte vele és átment végül mindenki. -
Félévkor, kémiából, egyszer szakközépben. Csípett a tanárnő. :-S -
egyetemen ja
mechanika hajjajjj -
Egyetemen ja, de javítottam is rögtön, nem csúsztam miatta. -
Igen, egyetemen, csúszok is miatta (rohadt előfeltétel-rendszer) -
Nem. Általánosban tiszta 5-ös voltam végig, egyetemen meg kitüntetett(sajnos
).
-
Blum #88842 Csak félévkor,középiskolában,matekból. Kétszer. -
clio1616v #88841 nem... év közepén csak -
Majd a nyári tanulást átértékeled egy nyári vizsgaidőszaknál:DD Ritkaszar. -
2x megbuktam sajnos egésségügyi okok miatt, idén meg 4,55 lett az átlagom -
Nem.
De kérdést kidolgozó tuti. :D -
naja.
középsuli évvége egyszer, matek és történelem az érintett... és végül meglett mindkettő, úgyhogy ezentúl több bukás nem lesz évvégén :)
nyári tanulás annyira nem is szar, mint ahogy mondják akik eddig nem buktak évvégén... leginkább pénzben, és nem 'szarságban' lehet ezt mérni.. -
Buktál már meg iskolában év végén?
Nem, kitűnő voltam mindig. (de legalábbis jó tanuló) -> a kérdésben nincs benne,hogy milyen jegyekkel
Kettes mindig megvolt. -> Tehát nem buktál,ua. mint 1.kérdés
Néha még kettes felett is sikerült. ->ua mint fent
Csak félévkor. -> a kérdésben ÉV VÉGÉN szerepel,ez most miért válaszlehetőség?
Aki ezt a kérdést csinálta az biztos,hogy bukott irodalomból :D -
Gimiben másodikban matekból. Akkora lógós tróger voltam mint a ház :DDD viszont 4es átlaggal érettségiztem :) -
Amúgy az első kérdésre nem lett volna egyszerűbb egy igen/nem-et írni? Aki megbukott, az nem is tud mit választani, nekem is csak azért sikerült, mert első félévben buktam, szóval félévkor :SAD -
Egyetemen másik 250-300 emberrel együtt. De másodszorra meglett, és nem is csúszok miatta. -
"Sztem aki általánosban vagy középsuliban megbukik, az menjen inkább közhasznú munkásnak..."
Nekem volt középsulis osztálytársam 9-ben bukott le hozzánk matekból, utána 4-es 5-ös tanuló lett mindenből.
Van akire csak pikkelnek/később ér... -
nem,de 4éve hadban vagyok a fizikával, mert mindig a legeslegutolsó pótdoga miatt mentem át.
-
Igen.
Itt kinnt Belgiumban német nyelvű suliba(1éves német nyelv tudással:D)
Egyszer
-
OFF
Családfő dühösen:
- FIAM!! MIT HALLOK!! LESZ KETTESED ÉV VÉGÉN??
- Hát remélem...
ON -
ASD?AS?D? megbuktam egyszer matekból (és 4esre érettségiztem :D) de nem tudok ilyet választani. -
extramagascsaj #88827 Sry. Reggeli kóma befigyel...és az a hsz vhogy kiesett. -
De, három perccel és két hozzászólással előtted ;) -
extramagascsaj #88825 Egyébként senkinek nem tűnik fel, hogy nincs is olyan válaszlehetőség, hogy igen, megbuktam év végén?!
(Egyet értek azokkal, akik szerint az általános és középiskolai tanulmányokat butaság összehasonlítani az egyetemi/főiskolaival) -
Kettes felett voltam mindig, az átlagom is 3 egész felett :) -
Igen, egyrészt az egyetem teljesen más tészta, másrészt az első kérdés alapból feltételezi, hogy senki nem bukott meg év végén :) -
Egyetemet abszolút nem kéne idevenni, az tök más tészta. Amúgy 1 szem tárgyat kellett csak ismételnem ott is, és nem csúsztam miatta.
Általánosban végig kitűnő voltam, középsuliban is majdnem, csak angolból voltam 4-es legtöbbször.
Sztem aki általánosban vagy középsuliban megbukik, az menjen inkább közhasznú munkásnak... -
egyetemen rendszeresen -
Túl tágan van fogalmazva a kérdés. Egyetemen jó sok tárgyból volt keresztfélév, korábban soha nem buktam. Kémia 2-es volt a legrosszabb, de az is csak egyszer. -
Szavazó roBOT #88819 Zeitgeist? ==>> Buktál már meg iskolában év végén? -
Nem buktam meg sosem és szánom aki bukott, valszeg. sosem lesz belőle ember... sry... [flame-on] -
Addig is küldjetek be ötleteket, egyet én is beírtam. :) -
EnxTheOne #88816 Trolls charges.... :D