127612
  • milk4
    Belföld. (hova?) ->Budapest :) Végre megyek haza :P
    Csak Én.
    Hosszabb. (mennyi?) ->1,5hónap
    Jót akarok enni, inni.
    Teljesen kiütöm magam.
    Szobában netezek, még, ha jó idő is van odakint.
    80e-250000 Ft.
  • Zoli007
    Sehol. Lett volna egy hét Anglia, de az unokatesóm ki***tt velem és odaígérte az utat valami haverjának. Ennyit a családról. Ha kapok állást, akkor dolgozni fogok, ha nem, akkor is, de akkor a kertben.
  • ba32107
    Többet jelölős is lehetett volna. Én voltam már több mint 1 hetet külföldön, haverokkal, de még szeretnék menni Balatonra is, barátnővel és szintén haverokkal. Szóval ha minden jól megy akkor még két nyaralásom lesz :D
  • SötétBarom
    Sehol.
    Melózom mint a ló.
    :DDDD

De azért szerintem be fog csúszni egy-két kiruccanás ide-oda.. :)
  • chhaya #88891
    Hiányzik egy "még mit tudom én" opció.
  • Blum
    Sehol.
    1-2 horgászatot leszámítva. Bár az meg nem igazán mondható nyaralásnak.
  • Szavazó roBOT
    Melyik halálnemtől irtózol a legjobban? ==>> A 2011-es nyár alatt hol nyaralsz?
  • Metalmilitiakid
    Nem találom az erre vonatkozó South Park részt :D
  • BaliBoy
    Mindegyik szar.
  • Hegi90
    Egyébként kapcsolódó kis érdekesség:

Thích Quảng Ðức
  • Hegi90
    Egyiktől se igazából. Persze nem lenne túl jó, ha előtte karóba húznának, de reméljük ilyen nem fog előfordulni :D
  • Metalmilitiakid
    mondtam, hogy semmi baj, és azt már erre is értettem, teljesen tisztában voltam vele mit gondoltál amögött a 2 szó mögött
  • tigeroo
    mea culpa

kicsit tapintatlan voltam
  • Metalmilitiakid
    Ja futja gémer gépre, amiben 2 évente cserélek kb 1 alkatrész amire én spórolok össze a nem is lévő zsebpénzemből, mivel még tanulok. Van genetikai született betegségem amit nem írok le. És mind emellett nem vagyok jó anyagi helyzetben. És már nem egyszer találkoztam én is a halállal nem egy rokonom képében.
  • tigeroo
    nem gondolok semmit, csak szerintem inkább a fiatalság szól belőled mint a vénség. egy rákos betegnek vagy alzheimeresnek (aki esetleg eutanáziát szeretne) talán megváltás a halál, de az élet tele van lehetőségekkel

én idén tavasszal szembesültem 20 évesen a halállal, na akkor leesett hogy soha nem tehetünk eleget ebben az életben, mert csak ez marad utánunk.

énsem félek a haláltól, ha menni kell hát menjek, csak a tudat lenne szar hogy itthagynám a családom (meg van vagy 4-5 barátom de ők is a családom).

mindegy mi van utána ettől sokkal rosszabb nem lehet ami itt van

figy tényleg, (remélem) egészséges vagy, van interneted, látom aláírásban azért futja korszerű gamer konfigra ergő anyagiakban sem vagy nehéz helyzetben, szóval ne haragudj de inkább tűnik nekem felelőtlen kijelentésnek ez.
  • Metalmilitiakid
    Egyik kedvencem :D

#tigeroo semmi bajom veled, de leszarom mit gondolsz rólam
  • tigeroo
    nagy szavak
  • tenkenorman
    Szintúgy, szar mind... de remélem utána majd lesz buli meg pia jézussal meg a revvel.
  • Metalmilitiakid
    Nem félek a haláltól, bárhogy is halok meg. Úgy vagyok vele, hogy mindegy mi van utána ettől sokkal rosszabb nem lehet ami itt van, szóval...
  • Broafka
    jó-jó, persze, előbb fulladtak meg, de azért előtte égtek egy sort, mondjuk szénné égett a lába, és 10-es skálán 12-es fájdalmat értek el, és aztán megfulladtak.

Ez az "előbb fulladtak meg mint hogy elégtek volna" ez egy olyan hülye szöveg szerintem
  • 89
    tűzben jó mélyeket "kell" lélegezni, a máglyán is hamarabb fulladtak meg mint hogy elégtek

a kínzástól félnék a legjobban

(nem a haláltól való félelemről van szó, hanem a formájáról)
  • clio1616v
    az első kettő között mi a különbség?

nincs bennem félelem, kerülöm a veszélyes körülményeket, de nem stresszelek, hogyha meghalok mi lesz
  • Broafka
    egoizmus
  • byzhouse
    nem biztos
  • Lacee86
    Elég hülye kérdés, kb. mindegyiktől irtózom, meg sztem az emberek 95%-a, mert ez a normális... De amúgy a rákot jelöltem meg, a hosszú szenvedés miatt, ill. a tudat, h meg fogsz halni. Borzasztó lehet. :(( :S
  • Marci0115
    Tűzben elevenen elégni.
  • Attila8805
    Nem tudok választani:S
  • Blum
    Mármint mi a mozgatórugó? A halál gondolata?
  • Broafka
    a világvégétől nem tudom miért fél mindenki. Akkor úgyis mindenki meghal, akkor nem mind1? hmm, oké, ilyen értelemben én is egoista vagyok :D
    de ez a mindennapos mozgatórugója az embernek, nem? :P
  • Gell97 kolega
    Rákban, vagy egyéb hosszú lefolyású betegségben.
  • morcosqtya
    Ide vonatkozó beszélgetés egy munkatársammal:
    (true story)

- 2012-ről mi a véleményed? Lehet benne valami? (pólusváltás/extrém naptevékenység?)
    - Hát nem tudom, én nem félek ettől.
    - Nem félsz a haláltól?
    - Dehogynem, de én röhögnék, egoista vagyok b..meg, ha meghalok akkor legalább dögöljön már meg mindenki más is. :)
  • morcosqtya
    Az itt felsoroltak mind roppant kellemetlenek, úgyhogy valószínűleg mindegyiktől.

OFF napi bölcselet:
    - Nem a cápától félek hanem, hogy megharap..
  • Broafka
    itt azért többet is bejelöltem volna

tűz, illetve fulladás (folyadéktól).
  • Zoli007
    Nem irtózom egyiktől sem. (Nem félek a haláltól, bárhogy is halok meg.)
  • szabii98
    +1.
  • Molnibalage
    Nem láttam, nem is érdekel.
  • szabod
    Vagy nézzük meg a fűrész egy tetszőleges részét. Abban látottak egyikét sem élném át.
  • chhaya #88858
    +1

Égés, fulladás, kínzás, egyikből sem kérnék inkább.
  • Molnibalage
    Nem eldönthehető. Az égés borzalmasan fájdalmas dolog. A kínzás meg tényleg elég széles spektrumú lehet. Akinek van gyomra hozzá oldasgassa a régi kivégzési módszereket, amit néha még a XX. században is használtak egyesek. Élve kettéfűrészelés és egyéb finomságok...
  • NEOreg3
    az itt felsoroltak közül a halálra kínzás a legfájdalmasabb módszer, de nem félek tőle, csak ha lehet, nem ezt választanám